Miss pink!

Idag har jag också vikarierat! Efter det var det dags för min egen skolavslutning vid Tylösand. Där var det strandlekar i form av beachvolley och beach-handboll...och mitt lag - lag 6 - vann självklart handbollen för vi är helt enkelt bäst :D
Men, den trevliga dagen på stranden hade en liten baksida - att jag brände mig totalt!! Man ser tydliga linjer efter min sportBH om man säger så! Eller jag ska vara ärlig, det ser ut som jag har den på mig för resten av min kropp lyser som ett stoppljus!!

När jag kom hem behövde jag svalka min kropp så då tog jag en tur till Östra Stranden och tog mig ett härligt dopp :)

Imorgon är starten på dom bästa 3 veckorna i mitt liv


Gårdagen

Igår var jag och vikarierade i min etta på frösakullskolan där jag även har gjort min praktik, det var roligt och skönt att tjäna lite pengar...Tyvärr mådde jag extremt dåligt med huvudvärk och på bussen hem blev jag också illamående så det var bums i säng när jag kom hem!

Därför bloggade jag inte igår

Inte en enda kommentar på hela dagen...

konstaterar jag besviket och säger godnatt!! Imorgon ska jag vikariera i skolan hela dagen!


None


Väck mig aldrig ur den här drömmen!

Jag älskar dig Richard, mer än jag trodde var möjligt och fast att vi inte har känt varandra så länge vet jag inte vad jag skulle göra om någonting hände dig!
This is a dream come true - never wake me up. Never.




oooppps, I lost my head!

När jag hade vaknar till liv idag bar det av till stan för jakt efter lite saker, jag vill ha nya skor men jag hittar inga överhuvudtaget!! Sedan skulle jag hitta tack-presenter till Moa och Viktoria för att dom har varit så snälla och kört mig kors och tvärs under den här terminen och en alldeles för tidig födelsedagspresent till Moa. Säger inte vad jag köpte dock ;)

Verkar som jag har fått lite färg på knäna :)


None

godmorgon?godmiddag?go kväll?

När man jobbar natt skruvar mana verkligen till det där med dygnet! Har i alla fall lyckats sova 4 timmar nu på morgonen sedan jag kom hem!
Detta kommer nog gå bra i sommar ändå!!

Nu ska jag klä på mig och sätta mig i solen en stund!
Ha det bäst!!

None

Frölunda

"Ledarskapet är mycket viktigt för klubbens utveckling. Den nya strukturen med Kent Norberg som General Manager för A-laget och Ulf och Janne i tränarrollerna är jag övertygad om att vi skapar förutsättningar för nya framgångar" säger Mats Ahdrian, Frölunda Hockey Clubs klubbdirektör.

Men då kan ni ju inte släppa alla spelare till andra klubbar! Senast i raden: Antii - Jussi Niemi, tack för denna tiden!


Elisabeth och Niemi, September 2007
None

Jobba natt :S

ja, idag är jag sååå trött! Vilket inte är bra eftersom jag ska jobba min allra första natt inatt...eller jag ska gå bredvid för att lära mig eftersom jag sedan ska jobba natt nästan hela sommaren, och då är jag själv på min avdelning!

Grejen igår var att jag stog inför dilemmat, hur man lägger upp sovningen för att sedan jobba natt...Skulle jag lägga mig tidigt för att helt enkelt få maximalt med sovtimmar, eller lägga mig sent typ 3 på natten så jag redan nu ställer om dygnet och kanske inte vaknar förrän vid 12...men då är ju problemet att lilla jag nästan alltid vaknar 7-8 oavsett när jag går och lägger mig och när jag måste upp! Så jag la mig vid halv 12 och självklart vaknade jag upp 06.11 ja men varför inte liksom? Så nu ska jag se om jag kan få någon timmes sömn...

None

PartyLite

Idag har jag varit på PartyLite. Det är som ett tupperware eller sexparty :D fast med ljus och sånt istället. Det var riktigt mysigt och trevligt, även om priserna på många saker var i högsta laget!
Men jag tyckte det var så trevligt så i Juli kommer jag och Ida vara värdinnor på ett "ljusparty" och då är ni hjärtligt välkomna, bara ni säger till i förväg!

Idag köpte jag bara några ljus, men nästa gång kanske det bli nån ljusstake eller doftstrån som jag så gärna vill ha!


Smultronland är namnet och doften på denna underbara serie med doftstrån och ljus
                                                                                     Partylite
Smultronland, heter och luktar detta underbara sett av doftstrån och ljus


                                                                                                                                           None

26 Maj - blodcentralen

Jag har äntligen sovit länge! Sååå skönt! Det är nämligen såhär att jag ska jobba natten mellan tisdag och onsdag och det är första gången (sedan ska jag göra det hela sommaren). Men jag har så svårt att sova på dagen så jag vet inte hur det ska gå. Så jag försöker sova så mycket som möjligt nu innan.

Nu måste jag ringa till blodcentralen. Jag har tid för att lämna blod på onsdag men eftersom jag har en ny pojkvänn sedan lite mer än 2 månader tillbaka får jag inte lämna blod än...tycker 3 månaders karens är rätt länge, men det är ju för säkerheten!! Men hur blir samtalet "Hej, jag kan inte lämna blod på onsdag!" "okej...varför då?" "Jag har en ny sexuell partner...." thiii...jaja, det blir nog bra :D

Sedan bär det av till skolan!! Håll tummarna för att mina skor finns där!!

image144

Sanningens Ögonblick

börjar just precis nu :D Så det är vad jag kommer ägna närmsta timmen åt...och den där disken såklart som jag nu får ge upp tanken om att "den försvinner av sig själv".

Men först och främst Sanningens Ögonblick, skulle ni kunna tänka er att vara med i ett sådant program? Vet inte vad jag har att dölja men jag skulle nog ändå inte våga. Det är inte värt dom pengarna...eller?

Pappa vad är Kama Sutra?



Så klockren! "Pappa, va fasiken är det här?"

Gäsp, stånk och stön!!

Nu är jag trööööött!!! Gick ju som sagt upp halv 7 i morse för att tvätta och därefter har jag gått fram och tillbaka hemmet-eurostop vilket inte är ett stenkast! Sedan kom jag hem och tänkte att nu får det vara slut med mitt sjukdoms-meseri, alltså att inte träna pga sjukdom som har pågått läääänge! Så jag tog mitt pick och pack och cyklade till SATS för lite styrka & kondition :)
Eller pick och pack var väl inte riktigt rätt eftersom mina innegympaskor är försvunna!!! Borta!!! Tror jag glömde dom på vår idrottsdag för de funktionshindrade barnen i torsdags, i såna fall hoppas jag en vänlig själ har hittat dom och lämnat in dom!

Nu har min älskling bokat tågresan hit på lördag :) kan inte fatta att vi får 2 veckor tillsammans!


Grattis Mamma

image142

ja, men det gick ju bra ändå!!!

Visst Sverige floppade totalt...Men handen på hjärtat! Hur bra är låten? tycker mest den är tråkig och hejade på Perrelli mest för att det är sverige! Som ni vet var ju Ryssland, Grekland, Armenien och Island som var mina favoriter och de tre första gick det ju riktigt bra för :)

Uppe med tuppen och tvättaar idag...började halv 7 och är dödstrött *gäsp!*........

image141

Och så var det igång!!

21.02 Ni har efterlyst vad jag tror! Jag tror Sverige kommer bland dom 5,6 bästa! Är inte säker på att vi vinner. Tror som sagt en del på Georgien och så är Island och Grekland bra också till exempel...och ryssland :P
Blir en spännande och rolig schlagerkväll!
_________________________________________
 
21.14
haha go the seventees!! haha Storbritannien vet allt hur de ska underhålla :)

_________________________________________

21.24 Ja nu kommer armenien, henne glömde jag!! Den gillar jag också!!
__________________________________________

21.38 Gud, jag klarar inte av Finlands låt helt enkelt!! Bäst hitills? hm...Armenien får jag nog säga även om jag inte tycker någon har varit så bra ännu...
___________________________________________

21.52 Islands låt blir verkligen bättre och bättre!! Vinner inte Sverige hoppas jag verkligen Island gör det! Det är dom värda. Har nästa alltid älskat Islands bidrag. I alla fall så länge jag kan minnas! Till och med 2006 års hatade bidrag "Congratulations".


Mat på G - vem vinner ikväll?

Nu bloggar jag i väntan på maten, köttet är färdiggrillat på min lilla bordsgrill, salladen är färdig nu väntar jag bara på stripsen :P mums!!! Kan knappt vänta på att det blir klart!

Jag hittade presenten till Elisabeth idag vilket känns skönt! Sedan blev det ungefär 2 underbara timmar på stranden och lite mer färg! Vill ju inte komma som en blekfis till Rhodos :D

idag är också en natt på hotell i Göteborg bokat till när älsklingen kommer :) myspys värre!!


Bara 2 timmar till Eurovision...vem tror ni vinner ikväll?
Jag hejar på Sverige, Island och Ryssland men det finns några till som också är bra - jag tror Georgien kan bli farliga!!


24 Maj 2008

Den här dagen - åter en härligt solig dag startade med en härlig promenad runt om i Halmstad! En skön start på dagen tycker jag och nu sitter jag här!

Nu ska jag äta lite frukost och ducha innan det bär av till en hemlig affär för att köpa en hemlig present till Elisabeth i studentpresent, sedan om solen fortsätter vara framme blir det nog också en tur till Östra Stranden för solande och kanske ett dopp i det blå!

image140

Hjälp oss hitta Jakob Thorén - försvunnen

Jakob Thorén, se förra inlägget, har varit försvunnen i mer än 2 månader nu! Fler och fler unga killar och tjejer som försvunnit uppmärksammas i tidningarna. Men inte Jakob. Han räknas tydligen som vuxen, men är lika gammal som bland annat Natalie. Men strunt i det, för nu sprider jag detta genom bloggarna och gå gärna med i facebook-gruppen "hjälp oss hitta jakob thoren - Försvunnen".

Besöket till stan resulterade i en saltvattenspray, ett lipgloss - det var rabatt om man var med i Åhlensklubben så : ) rostbröd, räkor och majonäs - alltså mumsiga räkmackor blev det sedan!!

Nu blir det sportnytt, sedan ett sista samtal med älsklingen för idag tror jag och sedan sängen!

Ha det bra så hörs vi imorgon!

Hjälp oss hitta Jakob Thorén!!

      

                           image139   


Nu har det gått så lång tig - snälla sprid detta vidare på din blogg!

...och days of our lives...

blir verkligen bara konstigare ykonstigare! Nu blir det en tur till city, hörs senare!

image136
Längtar tillbaka till Stockholm

       

Solen leker "hide and seek"

Tack älsklingen och mamma för era tips om hur jag skulle lindra gårdagens smärta, med hjälp av kyla och lipsyl försvann den spårlöst efter några timmar och idag är det bara en liten prick som vittnar om att någonting har hänt!

Morgonen idag var så otroligt solig och fin så det blev en tur till Östra stranden där jag solade lite innan ett gigantiskt moln kom och solen beslutade sig för att leka lite "hide and seek". Ett tag låg jag kvar men det var för kyligt så nu är jag hemma igen och sitter och bloggar! :)

Talk to you later ♥

Jäkla ´skit, jäkla ugnhelvete!!!!

oj´! ursäkta mitt språk, men det finns en anlending till att jag kanåpt kan skriva här just nu ich att stavninen lämnar mycket att änska!! Och det är att jag har brönt 4 fingrar ¨på högerhanden, när jag skulle ta ut en plåt!!!

Smärtan är olidlig! Jag återkommer när det känns bättre!

22 Maj - oh sunny day

Ännu en dag med solsken i vackra Halmstad...synd att jag fortfarande mår lite halvpissigt! Hade velat vara ute och sola mig, kanske ta en tur till havet!!

Trots min förkylning/halsont/halsbränna/illamående/huvudvärk måste jag till skolan idag för vi ska nämligen ha en idrottsdag för funktionshindrade - det kommer barn och ungdomar från årskurs 1 ända upp till 9:an så det bli spännande! Jag och Moa ska hålla i rullstollsbasketen :S
Jag skulle ha gått bredvid i natt på jobbet, eftersom jag ska jobba natt hela sommaren, men jag känner mig alldeles för sjuk för det!

Ikväll gäller det för Perrelli, men har ni läsare rätt så ska hon ju ta sig till final :)

image135
Från globen är det 480 km till scandinavium, det mina vänner är kunskap!

Storslagna planer!!

Enligt er kommer Perrelli att bli på den bättre halvan i finalfältet och ni tror dessutom att hon kommer komma topp 5!! Det återstår att se på Lördag smäller det ;)

Men nu kära vänner har inte miss yeahny tid att komma på frågor till läsarna utan här är det storslagna grejer på gång!! Jag är så excited!! Oj, där kom en fråga! Vad tror ni läsare att jag har på G? haha

Igår var det...

... 2 månader sedan den mest underbara skärtorsdagen i mitt liv. Den dagen jag träffade min älskade Richard ♥ may this feeling never go away

image134

Hur går det för Perrelli i Eurovison? var med och rösta :)

Nu ligger jag här i sängen med datorn i mitt knä och känner mig kass!!!!

Jag har gått och blivit sjuk!! förkyld med huvudvärk och lite feber då och då! Det är inte kul och jag vill inget hellre än att vara pigg!!!!
Men men, jag ska väl inte klaga, finns dom som har det mycket värre än lilla mig!!

Min älskling är på intensivutbildning till körkortet nu i Västerås!! Lycka till älskling!!! Du är grym och det vet du ;)

Idag är det första semifinalen i Eurovision song contest, Sverige är med i den andra på torsdag och Dagens fråga blir: Hur går det för Perrelli i Eurovision?

1. Hon vinner såklart!!!
2. Hon blir topp 5
3. Hon kommer på den bättre halvan i finalen
4. Hon kommer på den sämre halvan i finalen
5. Hon missar finalen!

Daimstrut?

Enligt mina läsare är sommarens godaste glassar:

* Daimstrut
*En kula med polkasmak
* Mjukglass med laktritsstössel


Håller ni med?

image132

1 månad kvar

Eftersom jag sa att "godaste glass omröstningen" höll på hela helgen så står jag fast vid det, så åter igen!! vilken är den godaste glassen att äta nu i sommar?? <Var med och bestäm!!

Nu är det bara 1 månad kvar till:

image131
RHODOS!!!!!!

Nej nu ska jag umgås lite med min älskling innan jag måste åka hem och 12 timmar :(

Ha en alldeles fantastisk underbar dag!!!

Greys och Gossip Girl, men glassen då?

Nu ska jag till Stockholm igen!!

Jag fick många programförslag på "bäst på TV just nu" vilket är jätteroligt!! Tack så mycket! Men ingen var samma som någon annan!!! Så efter att jag lagt till 2 program själv blir det så här:

1. Grey's Anatomy
    Gossip Girl
2. Ugly Betty
    Andra Avenyn
    Top Model
    Life
    Du är vad du äter
    Nu eller aldrig
    Desperate Housewifes

Eftersom jag ska iväg nu över helgen är det inte säkert jag hinner blogga så det får bli över helgen denna gången och frågan är Vilken är den godaste glassen att äta nu i sommar??

Var med och bestäm!! Bäst på TV?

Idag är det torsdag och min sista VFU-dag! :) Jag måste verkligen erkänna att jag trivdes mycket MYCKET bättre denna gången men att det ändå är förskolan jag vill vara i framtiden, i alla fall i början på min framtiden :P

Imorgon bär det av till Stockholm, men jag ska inte tjata om det!

Igår gick Sverige till semifinal i hockeyVM :P Yeeey!

Tänkte jag skulle börja med någonting nytt här! Tidigare har jag ju haft dagens 5, men nu tänkte jag att ni skulle få vara med och bestämma! Så idag undrar jag vad som är bäst på TV just nu enligt dig!!

image130

Att älska dig - den du är, du är allt jag nånsin önskat mig:)

Idag började andra veckan på praktiken, det gick jättebra idag...Min handledare är tillbaka så nu blir det riktig praktik där jag har nån som observerar det jag gör - vilket alltid gör mig lite nervös, men jag hade en passa kartan övning som barnen tyckte var jätterolig så det ska vi göra imorgon igen - då ska jag dessutom ha en lite skattjakt kan man säga, alltså mer riktig orientering och sedan ska jag ha idrotten.

I helgen var jag hemma och tog det lugnt - shoppade upp nästan 1000 kronor, men nu har jag en sommargarderob :D och klänning till elisabeths student och resa!! Synd att det ska bli så dåligt väder nu bara :( Håller tummarna att sommaren är tillbaka till Stockholmsresan på fredag!!!

image123image124
      
Klicka på bilderna för att få dom större :)

En vecka klar - en kvar

Idag ska jag besöka min vackra hemstad  - äsch! Who am I kidding? Jag ska till Lilla Edet...! Bussen går 15.35 så jag är i GBG tjugo över fem. Då kommer pappa och hämtar mig! :D

Nu är en praktikvecka klar...eller ja, praktik och praktik! Det har ju mest blivit vikariat, eftersom min handledare har varit sjuk så jag har nästana haft allt själv i en vecka! Känns rätt bra faktiskt, men nu är jag helt slut!
En vecka kvar men då ska väl min handledare bli frisk igen förhoppningsvis!

Love this wonderful weather :) Vill bara vara ute hela, hela, hela, hela tiden :D

♥ Pussar till er alla ♥

Snabbis

Detta får bli en snabbis! Känner inte att jag har tid för bloggandet, men ser att det är 7-8 stycken som troget är inne varje dag för att se om jag har skrivit någonting och nu var det faktiskt en vecka sedan och det är ett stort FY SKÄMS på mig!!

Richard var här i helgen och det var super! Vi grillade, badade, festade och mucho more!

Praktiken har börjat nu, igår fick jag vara vikarie hela dagen eftersom min handledare var sjuk och idag höll jag i idrotten! Det gick bra!!

aaahhh!!! This is killing me! Planera och genomföra och huvudvärk och kartor och HELP!!!! allt bara snurrar i skallen på mig!


Love from http://jeahny.bilddagboken.se


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!