Vet ni vad?

Idag är det min dag :)Grattis Grattis till mig själv och bästa födelsedagspresenten fick jag - resan verkar ju bli av! Yes!! ♥

...


Ge mig vingar!


Jag älskar min nya kamera!
Men den ersätter inte oron för att inte komma iväg till Tunisien!


Åh!! Jag vill ju komma iväg till Tunisien på lördag! Jag blir tokig av att inte veta om jag kommer iväg eller blir kvar här eller vart jag ska ta vägen!

Snälla, få igång flygen nu! Jag behöver resan!!

Äntligen ♥

Min andra kärlek är äntligen inköpt ♥
Fast Jonny är såklart alltid nummer ett!!Jag tränar ju...

...och det har jag glömt att skriva här! Började för ett par  veckor sedan och har varit där flera gånger! Gymmet på eriksdalsbadet är helt outstanding om man jämför mot det "lilla" i Halmstad. här kan jag ju dessutom simma! Det ingår i priset!! Men det är krångligt att boka pass om man vill gruppträna :)
Aja skönt att vara igång igen!

It hurts oh it hurts!!

Klämde mitt finger i en kassaskåpsdörr igår och det gör sååå fruktansvärt ont!! Slog i alla tre mittenfingrar, det är därför dom är så svullna och tjusiga!!

Build me up, buttercup ♥


Låten i det förra inlägget är självklart tillägnad min Jonny!
På tisdag har vi varit tillsammans 5 månader och om bara två veckor åker vi till tunisien!!
Där ska jag tydligen få min födelsedagspresent också ♥

Men nu är han hos mor och far sin, så detta blir väl en ensam helg, om ingen har tid att ses! Tänkte kanske åka och köpa mig den där systemkameran så jag hinner lära mig lite innan resan!

Ikväll myser jag med lite glass och en skön filt efter två stängningar i rad, ett läkarbesök, 15000 steg utan att ens ha promenerat och en riktigt grå,trist dag!

Puss på er♥

Du är allt jag har och allt jag ber om ♥


Dove visiblecare

Måste bara klämma in ett litet tips. Jag är ju med i Buzzador, då får jag hem olika saker att testa för att sedan marknadsföra! Denna gången är det Dove visibleCare som jag har testat ett tag nu och den är verkligen bra! Huden blir jättemjuk och len. Tydligen ska huden bli vackrare också! Det hoppas jag!
Nutrium Moisture är ett genombrott på duschtvålsmarknaden då det är en unik kombination av skonsam rengöring och återfuktare som är identiska med hudens naturliga ämnen. Dove Visible Care innehåller betydligt mer av hudens naturliga återfuktare än vanliga duschtvålar.

Dove Visible Care med Nutrium Moisture kombinerar två av hudens egna fuktighetsbevarande ämnen. Huden blir mjukare och smidigare efter sju dagars användning och efter bara tre veckor är resultatet märkbart med en synligt vackrare hud.

Är det någon av er som vill bli medlem i Buzzador kan ni kontakta mig i kommentar så kan jag rekrytera er!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!