31/8



Person: Emma Jangestig, Max och Sagas mamma som trots en sådan tragedi kan vara så stark och utstråla sådan positivitet.
Affär: Har inte direkt besökt någon idag så jag får dra en allmän förtjusning för härliga affären Lagerhouse som har både smått och gott!
Ätbart: Knäckebröd med leverpastej och smörgåsgurka....:P mums
TV: Kalla Fakta på tv4 om morden i arboga.
Video: Världens sötaste Connie, 6 år
Låt: Jepp...jag äger på denna i Singstar ;P


Hungrig som en varg

Jag har städat,städat och åter städat tills jag insåg att klockan var mycket och jag har bara ätit två knäckebröd idag!! Jag är hungrig!!!!! Började svara på era inlägg men nu måste jag fixa nått att äta!!
 

MAAAAATTTTTT!!!

Älskar dig


Städdag


Såhär läcker är jag när jag städar!

Loving would be easy if your colours were like my dream

red, gold and green red, gold and greeeeeeeeen

Det var skitkul med Singstarkväll hos Ida igår även om hon vann över mig i de flesta låtarna. Vi sjöng i nästan 4 timmar och jag vann kanske 5 gånger, högst. Då förstår ni nog hennes överlägsenhet.
Men det fanns ett par låtar där jag var en aningens bättre Uptown Girl och Lyssna till ditt hjärta. Men framför att Karma Chameleon som om inte ni kommer med ett bättre förslag har stor chans att bli dagens låt ;)




 






30/8



Person: Pappa igen, denna gången för att det är hans födelsedag...HURRA HURRA :)
Affär: Cubus, jag älskar dagens kjolinköp och skjortan jag köpte i onsdags
Ätbart: har knappt ätit nått än så jag hoppas på idas kycklingsallad :D
TV: ja, finkampen igen:)
Låt:  Elin Lanto - My favorite pair of jeans
Video: Efter tips av Elisabeth. Ni kan självklart få vara med och bestämma hur denna listan ska se ut!Ge bara tips så får vi se hur den ser ut i morgon :)
 

På stan

blev det en massa shopping :) kul som bara den!! Hittade två jeans men egentligen inte såna jag ville ha...men jag får leta vidare efter det. Sedan köpte jag en supersnygg jeanskjol som tyvärr varken fanns i 38 eller 40 så jag fick ta den i 42 vilket var rätt så stort haha...men det gör inte så mycket för nu blev den lite längre i alla fall!

Så köpte jag både tights (aka. strumpbyxor) och leggins på vero moda.
 
 
Kjol Från Cubus  och jeans från BikBok, ska kanske lämna tillbaka dom






Jeans från Cassels



Nu ska jag plocka lite till här hemma innan det bär av till Ida :)

oavsett vad frisören säger

är jag så sugen på att färga håret mörkt igen


även om detta var i mörkaste laget :P

Mitt i-lands dilemma

Idag står jag inför en jobbig dag. Eller snarare ett jobbigt dilemma.

Det är nämligen så att jag för första gången på länge har lust att städa här. Vill bara slänga, moppa och dammsuga:) Och det behövs verkligen. MEN så är det sista chansen att utnyttja mitt rabatthäfte inne i stan. Har jättemånga kvar och det är mycket jag vill köpa just nu. Så hm...Planen ser väl ut så här!

* Städa fram till 12
*Ducha, göra i ordning mig.
* In till stan 13-15
*kanske hinna städa nått mer och självklart en bloggis ♥
*Göra mig i ordning för SingStar kväll hos Ida :)
*Sjunga skiten ur Idas Sing Star!



En till av mina favoritbilder från Top Model - här på vinnaren Jaslene


Och idag gratulerar vi pappa på födelsedagen :)

29/8



Person: Jag själv. Satan va duktig jag var som gick till Siba och sedan hem från Siba bärandes på en dator, med hemskt skoskav och ja... det var jobbigt.
Affär: Siba som säljer en så här fin dator för det billiga priset. Om det bara kunde ligga lite mer lägligt...
Ätbart: Min mumsiga kycklingsallad med fetaost.
TV: Finnkampen
Låt: Disturbia -Rihanna
Video:




Men vi gillar inte att folk inte kan respektera andra människors saker. Man ska inte behöva skylla sig själv att cykellampan och reflexen där bak blir slulet... Det är inte rätt... Men denna gången var det ju inte hela cykeln i alla fall...Borde jag vara tacksam?

Lovely

                                          
bild: about.com

Älskar denna härliga top model bilden på Brooke
Den väcker glädje och hopp


Nu är frågan om jag ska cykla iväg och köpa något gott till min lilla mysfredagskväll eller inte?

My new baby <3

Ny dator...Jippie!! men här är det fel teckensnitt på mina rubriker :S Men det kan bero på att jag inte installerat office än...:P eller på att det är vista på denna!! vill ju ha vivaldi!!! Jaja, jagfår väl försöka stå ut en stund till eller bara kolla bloggen på den gamla datorn :)


My new baby :)

Hur ser rubrikerna ut på er dator??

Skärp mig!!

Åhh...jag som har så mycket att göra fastnar här framför datorn och kollar på lägenheter i Stockholm...Kan titta på det i evigheter!! Skärp dig Jenny, ta dig samman! Börja med det du ska. NUUUUU!!


Världens sötaste lillasyster och jag

To do



Ja det är ju tur att jag mår bättre idag för jag har en del att göra!! Vill ju åka till Siba och köpa datorn direkt men nää Jenny, nu måste du prioritera. Vilket innebär att ringa till förskolan, lite nervöst eftersom praktiken snart börjar och jag inte riktigt vet vad jag ska göra än!!

Bäst att jag sätter igång då!

28/7



Person: Min älskling som både ringt och hört hur jag mår flera gånger och som nu fixat tillbaka ljudet på min dator ♥
Affär: Apoteket :)
Ätbart: Värktabletter, okej ätbart och ätbart men ni fattar :P
TV: Små barn, stora rättigheter på UR, så jäkla inspirerande med UR:s förskoleprogram :)
Låt: Just Dance - Lady Gaga feat. Colby O'Donis
Video:

Tack gode gud

för värktabletter.

Nu mår jag en aningens bättre. Men tror att det mest beror på något som heter Alvedon, Ibumetin och Samarin. Dagens bästa kompisar.
Nää det stämmer inte för när man är sjuk får man så många söta krya på dig hälsningar, både här på bloggen och genom telefonen. Älsklingen har, trots att det är såå stressigt på hans jobb denna veckan ringt flera gånger tillexpempel ♥

Men att jag mår bättre beror framför allt på att jag hade en ynka alvedon kvar hemma så jag tog den och den hjälpte mig att sova någa timmar så jag piggnade till tillräckligt mycket för att orka cykla till apoteket och köpa nya värktabletter, ibumetin denna gången och till hemköp för att köpa samarin... och just nu mår jag faktiskt hyfsat! Yeey :)

Take me away

Blek som ett lakan. Svettas som en gris.Ett huvud som värker och en konstig mage.

Idag mår jag inget vidare...

27/8



Person:
Ja, det blir helt klart oavgjort mellan pappa som betalade en ny biljett till mig när vi blev stående i köer så jag missade tåget. Och Ida som var så gullig och hämtade upp mig vid bussen så jag slapp bära allt!!
Affär: Skopunkten - köp 3 skor betala för 2 och så är dom sååå snygga :)
Ätbart: Elisabeths honungsmarinerade kyckling för två dagar sedan som fortfarande kittlar min gom :P
TV: Project Runway finalen såklart :)
Video: Blondinkissie del 1 och frammåt :) (av ClaesVsMalou)
Låt: Buses and train - Bachelor Girl 




Theeese boots are made for walking?

Så, guess how's back? Jag!! Nej såklart Olinda i Paradise Hotel :) hehe är faktiskt kul att titta på repriserna även om jag inte kan göra det mer nu när jag är tillbaka i Halmstad :( Synd!

Det var skitkul att träffa Ida igen idag! Vi har bara träffats ett par gånger på heeeela sommaren! Men på Lördag då jäklar blir det singstar så fönstrena skakar :) haha
I alla fall så kom vi igång lite smått med höstens stora arbete innan vi tog en lunch och shoppade. Eller jag shoppade. En blårutig skjorta på Cubus, 3 par skor på Skopunkten och 6 flyttlådor.


Nu får jag stressa lite till

innan jag skriver något här på allvar för efter jag kom till hgalmstad pluggade jag och Ida lite sedan blev det shopping för hela slanten och lunch såklart! Så nu har jag MASSOR att fixa här hemma innan jag kan i lugn och ro ge hela min kraft till bloggen! Men bara någon timme till så :)

På en station nära dig...

...Eller långt ifrån, det beror ju på vart du bor!

Jag sitter i alla fall på centralstationen i göteborg med en kopp Caffe Latte med ett hjärta i på Caffé Ritazza i handen :P Bussen går klockan 10...hade köpt biljett till tåget 8.40 men det var lite köer på väg in. Först hade någon kört på en älg. Sedan fick vi köra några meter. Sedan hade en bil fått stopp. Sedan gick det bara allmänt segt så nu sitter jag här! Och upptäcker att på denna Sidewalk express datorn har mina rubriker fel teckensnitt!!!! Hur ser det ut hos er??

jaha...nu har jag 52 minuter kvar på internet innan jag loggas ut...då ska jag nog läsa bloggar :P


Lite Latte-konst

Forever Young I want To Be Forever Young



IKEA-katalogen redan då?

Ni har väl inte missat min kategori Forever Young?

IKEA och tårtkalas :)

Med en lite tunnare plånbok är jag tillbaka från IKEA! Vet inte egentligen vad jag köpte men lite smått och gott blev det!! Köpte lite mörkrosa grejer att inreda med nu! Har varit mer inne på lila ett tag, men det är ju bara att byta ut! Så nu blir det vitt, svart och mörkrosa i min lägenhet!!
ska åka hem imorgon sedan blir det lite plugg så jag får se när jag kan blogga!!

Och tack för alla söta kommentarer jag fått idag! Jättekul att många läser min blogg!!





Tårtan blev inte världens snyggaste men mycket god och uppskattad!! Och visst blev mina chockladbokstäver och lövet bra??

IKEA

Tack för alla söta kommentarer!! Jag hinner inte svara nu för nu sticker jag till

IKEA

Yeahny testar flätat diadem

Med hjälp av den urgulliga Kinga försökte jag mig på att göra ett flätat diadem, mitt hår är ju inte så långt längre så jag fick göra en på var sida och sätta ihop men tyckte ändå det blev ganska bra :)



Idag lånade jag lite av Elisabeths smink också :) kul! Har ju bara haft mascara och foundation i snart 2 veckor det blir lite tråkigt efter ett tag :P

Vilken morgon! Kola överallt!!

Ja vilken morgon det har varit.
Jag, mamma och Elisabeth bestämde att vi ska fira pappas födelsedag (som egentligen är till helgen) idag eftersom jag är hemma nu. Så vi skulle baka tårta nu när dom är på jobbet. Men vi ville inte göra den vanliga som vi brukar ha utan tänkte ta kolafyllning. Snabbt kom vi på att grädden inte skulle räcka så jag fick cykla i vräkande regn till affären som var stängd!! Öppnade inte förrän 10 men macken var öppen och dom hade ingen grädde så jag frågade och dom letade i personalrummet och överallt och hittade en förpackning som gick ut igår så jag chansade och tog den. Sedan var det att fortsätta med kolan och provsmaka den, vi tyckte det skulle vara gott att blanda med hasselnötter så då fick vi hacka hasselnötter som flög åt alla håll! Våran hemmagjorda tårtbotten blev bara i ett lager så vi fick göra en till och ja...nu är jag helt slut. Hoppas att mina chockladbokstäver och hjärtan har svalnat och stelnat när jag kommer ner!!

Lovar att ta en bild på detta (misslyckade?) konstverk.




Bara för att jag är bäst i köket

När jag saknar dig som mest...

... vill jag bara krypa ner under täcket blunda och krama om min kudde och önska att det var du som låg där bredvid mig
...vill jag flyga i min rosa helikopter genom hela sverige för att komma till dig
...vill jag att du ska ringa och säga att du älskar mig och önskar att vi var nära
...ringer jag och säger att jag älskar dig och önskar att vi var nära
...kan jag stirra på en bild på dig i evigheter
...försöker jag tänka på annat
...kan jag inte tänka på något annat
...önskar jag att det var ett år senare och vi kan somna och vakna bredvid varandra varje dag
...skulle jag kunna kapa av min högra hand för att få vara hos dig

...saknar jag en del av mitt hjärta

Jag älskar dig Richard! 

 
 


Pappa - enda kvinnan i min familj :)

Jag visar upp min nyinköpta vitaminburk för kvinnor och säger:


Jag ~ Titta pappa, jag har blivit kvinna

Pappa ~ Ja jag såg det, finns det någon sådan här tänkte jag!

Elisabeth ~ Ja...Du!


That's lite humor från min familj :)

 


Forever Young, part 3


Jag och min älskade förebild och farmor som jag dessutom delade födelsedag med


Jag och Tina

Ni har väl inte missat min nya kategori "Forever Young" där jag samlat mina barndomsbilder!

Måndag igen

och en vecka kvar innan skolan börjar. 
Men jag har mycket som ska fixas innan dess. Jag måste till jobbet och lämna in min timrapport och skriva i när jag kan jobba. Jag måste till min praktikplats för att diskutera vad jag ska göra när jag kommer dit och 2 veckor. Jag måste komma igång med examensarbetet, a.k.a C-uppsatsen :O. Alltså måste jag till biblioteket och så måste jag (vilket inte bara är ett måste utan även en trevlig händelse :)) träffa Ida som jag ska skriva med och som har förlovat sig. Grattis Ida :)

och så måste jag leta efter en ny dator :D Just nu är det en Asus som leder :P


LSK - som vi älskar så, vårat lag i vått och torrt

Ja, nu är ju inte Ljungskile laget #1 för mig för det är och kommer förbli IFK, men ljungskile har ändå alltid haft en plats i mitt hjärta. Och jag trodde väl kanske inte att de skulle mötas i samma division igen! Men nu kämpar LSK och verkar kanske hålla sig kvar i allsvenskan vilken är riktigt kul för där har ni ett lag med charm! och som spelar på en arena som heter Starke Arvid.

"Blåvitt och Malmö rår vi på - vi älskar LSK"



Och du! Kika lite längre ner, för jag har lagt in fler bilder ;)

Forever Young

Eftersom ni verkar uppskatta mina bilder från förr kommer jag lägga ut ett par om dagen nu när jag är hemma :)

Syrran och jag ska på bröllop


Lilla jag

Fler bilder hittar ni i min kategori bilder!

Goodbye my lover

Sorrryyy för den dåliga uppdateringen!!

Men igår kväll åkte familjen och älskligen till Trollhättan för att spela minigolf på spikön, vilket var jättemysigt och jag kom på en hedrande 2:a plats efter omöjliga pappa!
  

Efter det var det dags för middag och rappa kalja resten av kvällen :)

Idag har jag varit och pussat min älskling hej då :'( nu tar det ett par veckor tills vi ses igen och det är lika jobbigt varje gång!
Nu ska jag leta vidare efter en ny dator innan vi ska iväg på Ljungskile - Sundsvall

Söta Smylie (ja han heter så)                bild från www.lsk.se

Forever young, I want to be forever young

      

Good Morning sunshine!

Så var man hos mamma och pappa igen :) En av er frågade vart det var och det är i hålan Lilla Edet, vi kom hit igår kväll så får vi se vad vi ska hitta på idag. Min laptop fick liv från ingenstans igår igen vilket ju var bra för nu kommer jag ju både kunna blogga och läsa era bloggar! Men jag hade ju nästan ställt in mig på att köpa en ny nu! Så jag får se hur jag gör, skulle vara kul med en ny men den här funkar ju!


Bara för att jag har varit så negativ till SJ i bloggen tänkte jag bara vara lite rättvis och säga att igår funkade SJ smärtfritt.


slutet för mig?

Nu är det så att imorgon åker vi till mamma och pappa...Därifrån kommer jag kunna blogga nångång om dagen kankse, men som ni vet har ju min dator sagt auf wiedersehen för ett tag så hemma kommer jag inte ha någon dator!!Vilketbetyder att jag inte kommer kunna blogga! Eller ännu värre!! Kunna läsa era bloggar!! Jag ska se vad jag kan göra åt saken köpa en ny dator kanske ? Kommer ju få en del pengar nu med lön och studielån augusti/september. Vi får se vad som händer!



Och ni, glöm inte att lägga till mig på bloggkoll för att inte missa när jag uppdaterar i bloggen! Bara att trycka på bloggkollsikonen här nedanför eller i menyn och är du inte medlem är det lätt att bli! Smidigt att hålla koll på alla dina favoritbloggar!


Sleeping beauty

Igår somnade jag här i älsklingens säng med kläder och allt på
och jag sov och sov och sov medan han fixade med min dator...flera timmar senare vaknade jag och då hade han också somnat. Han var så söt där han låg och tydligen hade han lagt över mig täcket också. Gulligt om jag inte hade haft så mycket kläder på mig! Nu svettades jag ju som en gris :P Upp på toa och sedan kröp ja ner bredvid honom igen!

Idag blir det lite OS tittande; Pingis, kanot och längdhopp är ett måste idag sedan finns det lite annat smått och gott jag vill se!


Så får jag väl packa.

Dagens Video

Dagens video är en alldeles underbar sketch från hipp hipp som innehåller det jag gillar bäst! Barn och fotboll!


We are the champions - eller inte!

Men det har ju i alla fall blivit två medaljer idag! Det blir kanske inget guld för Sverige i detta OS ändå...

Smoothien var väldigt uppskattad :) kul att höra att man gjorde någonting bra :P haha! Nu ska jag packa för imorgon bär det av till det lilla samhället i väst tillsammans med Richard innan han åker tillbaka till Stockholm och jag ner till Halmstad!

Och till sist! Tack för alla kommentarer! Har slagit besöksrekord idag också ♥


Smoothies och sööööta katter!

Nu har jag gullat och gosat med älsklingens sötnosar till katter :




Och så har jag blivit inspirerad av Nicole och gjort mumsig smoothie att bjuda "svärmor" och pojkvännen på när dom kommer hem :)


Smoothie och rosen jag fick igår

"det är ju så håret blir när ni ska hålla på och experimentera hemma"

Ja, min frisörska igår var verkligen brutalt ärlig!
Visst är det bra när dom säger som det är, det är ju faktiskt hon som är experten. Men att säga att ett hår ser förjäkligt ut. Både längden som jag tydligen inte alls passade i! Och färgen. Min utväxt, alltså min egen hårfärg tyckte hon om men det längre när. Nää Usch! tyckte hon och sa att jag inte får göra någonting med håret på flera månader! Men "det är ju så det blir när ni ska hålla på och experimentera hemma".


Jag har ett antal gånger färgat håret hon frisören och vad händer? Jo - Det kostar en förmögenhet & färgen har försvunnit fortare än jag har hunnit blinka! Så jag tänker nog fortsätta färga håret hemma. Ja där blir det en punkt.

   
                                                                                    flum och gammal bild :P

Vilken färg tycker ni? Låta det växa ut, eller fixa det mörkare igen?

Skopunkten

Igår när jag var inne i stan och shoppa loss tog jag en tur in på skopunken och jag blev så positivt överraskad! Så mycket snygga skor! Ville köpa hela affären men det får vänta lite!
Har inte varit så förtjust i skopunkten innan men nu plötsligt var det fullt av snygga stövlar och vanliga skor och allt!!



Längtar till jag får köpa mig ett par nya snygga skor till fossingarna :)

Yesterday - all my troubles seemed so far away

Det gör dom fortfarande också :)


Konstig min, men här är i alla fall mitt hår :P ostylat och fint :P

   
Köpte mig en ny borste också :)                       och en gullig kalender


Av älsklingen fick jag en Escada Sentiment  i 5 månaders present♥♥ och en röd ros

       

Idag ska jag titta vidare på OS, där natten kanske möjligtvis visade på att sveriges "stolpe ut" flyt har vänts mot lite mer tur i alla fall!


New haircut

Japp så var man nyklippt! Det blev ungefär som jag ville, kanske kundé tagit någon centimeter till och klippt upp det lite mer, men stylar man det kan det nog bli riktigt gulligt!! Lägger ut en bild senare!

Nu ska jag ner och möta älsklingen så ska vi ha lite mys, har köpt kärleksté och kärleksmums haha :) bättre 5månaders present får man leta efter!!

Och tack sötnosar för gratulationerna ♥

My Love


Overseas from coast to coast
To find the place I love the most
Where the fields are green
To see you once again...

To hold you in my arms
To promise you, my love
To tell you from my heart
You're all I'm thinking of

Tack för 5 fantatiska månader älskling!
2008-03-20 ♥

Good morning Angels

vaknade nu när Älsklingen gick till jobbet. Första natten på länge jag sovit heela natten! Var ju faktiskt inget jätteintressant i OS nu i natt. Jag skulle egentligen behöva sova hela dagen för jag mår som en....jag vet inte vad, men något som mår dåligt! Nä, men min hals blir bara sämre och idag hostar jag också *buuhuu*, ska ändå försöka ta mig till någonstans idag och kanske klippa mig! Mitt hår är sååå långt nu, känns som en mössa eftersom jag har så tjockt hår! Får se hur det blir, kanske precis över axlarna eller något liknande :P


Hemsk bild på mig, men det är väl ungefär så jag vill ha igen fast lite kortare kanske!

Hjälp! Jag kan inte sluta fisa

Ja det är sant - så heter kvällens dokumentär på TV4. Och det är riktigt roligt!


Hittade denna på google - kanske ska skaffa mig ett par såna ;P


Min Sommar 2008

Detta har på såå många sätt varit den bästa sommaren.. Men tyvärr också en av de sämsta.

Att få spendera varma heta sommardagar med den killen jag älskar har bara varit en dröm tidigare. Men efter att jag träffat min Richard den 20 Mars i år och sommaren närmade sig förstod jag att det skulle bli verklighet. Att spendera 2hela veckor på hans semester tillsammans och även nu minst 1 av slutet på mitt "sommarlov" har varit alldeles underbart. Bor man med vårat avstånd blir det ofta bara över helgen man träffas tyvärr...
Det var också nu under sommaren som tankarna på att flytta upp till stockholm efter skolan slutar i vinter kom och förgyllde både mina tankar och våra samtal om framtiden♥

Att ha en härlig veckas semester på Rhodos tillsammans med världens bästa lillasyster var guld värt! Goda drinkar, sol, bad och häärliga människor! Elisabeths student var också en härlig händelse då också RIchard träffade min familj första gången!

Men så har jag också haft jobbigt på jobbet. Att arbeta natt var värre än jag trodde och har verkligen tagit på mig psykiskt. Mitt sociala liv har fått stå till sidan för att jag ska kunna sova på dagarna och jag har helt enkelt inte mått bra av att jobba natt. Det har tagit emot att gå till jobbet. Så ska det inte vara!
Jag har känt mig väldigt ensam stora delar av sommaren...Vilket ni har kunnat läsa här i bloggen!

Men mest av allt ser jag fram emot nästa sommar. Då hoppas jag att jag och Richard har vår egen lägenhet här i stockholm och att vi båda har jobb och kan åka iväg på semester tillsammans. Jag hoppas på härliga grillkvällar och resor hem till västkusten.


Den bjuder jag på

Tävling hos Sannornas

Jag tävlar om Shampo & hårinpackning från Lórèal hos Sannorna.
Produkternas värde: ca 350kr
Tävlingen avslutas när tävlingsinlägget har uppnått 1500 kommentarer.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Bamse

Håller på att leka med lite bilder på älsklingens familjs katter...det går sådär...för jag fattar inte photoshop! Är ju inte det jag brukar använda när jag fixar med mina bilder! Men här kommer en bild på matvraket Bamse :)


My milkshake brings all the boys...

Gud vad jag hatar den låten! Men jag har den ändå på hjärnan och det drives me crazy!!! Lika mycket som Sveriges insatser i OS just nu! Thörnblad, Kallur, handbollsdamerna, seglarna, ryttarna....ja dom flesta utan cyklarna verkar ha fått grus i maskineriet... Jag håller mina tummar till Wissman och min gamla mountainbikefavorit Kessiakoff :P

Älsklingen satt igår och försökte se om det gick och rädda någonting från min dator (som förmodligen drabbats av virus:'( ) Det verkar som att det ska kunna gå :):) så jag är glad!! Men då är det rejäl rensning som gäller!!

 
Min stackars virussjuka dator

Vad ska ni hitta på en dag som denna??

my hals!!!

jag har så ont i halsen att jag knappt kan svälja:( nu ska jag mysa med min älskling och sedan sova :)

God natt♥

The pursuit of happyness

Igår såg jag och älsklingen på Hancock. Den var riktigt bra! Men den slog inte en av mina favoritfilmer - Will Smiths bästa film enligt mig! - the pursuit of happyness. Det var längesedan jag såg den men blev riktit sugen på att se den igen när jag kollade på trailern :)



Har ni sett någon av filmerna? Vad tycker ni?

Johan Wissman

Äntligen har Johan Wissman gått in i OS och som han gjorde det!! Klar för semifinal med ett grymt lopp!!


Kolla lättnaden och glädjen i det ansiktet


Sexy Boyfriend sätter upp gardiner




Han är så duktig min pojkvän♥

Här har ni någonting att öva på

Kul dans :) försök detta hemma :P
Och titta ett tag för det blir bara svårare och svårare :)


Våran favoritsport :)

Min älskling är inte så intresserad av OS, rättare sagt helt och hållet ointresserad och jag är så intresserad man kan bli av både stora och små sporter, men en gren sitter vi tillsammans och tittar på och det är brottningen haha,. Äntligen en OSidrott vi kan titta på tillsammans och skratta åt roligfa grepp och snygga kast :)


En snabbis :)

Här kommer en liten snabbis från mig!  Igår var vi ute och åkte inlines, det var ju X antal år sedan jag gjorde det senast, men det var lika kul! Idag var vi och badade och simmade på Eriksdalsbadet följt av en promenix till bagarmossen! Jag trivs här hos min älskling!!!

Vad har ni hittat på idag då?♥

Önskelistan

Nu har jag suttit med designen till den fina bloggen Önskelistan
Det har krånglat och krånglat och krånglat men den
är verkligen värd ett besök.
Hon som skriver visar saker hon vill ha - men förmodligen aldrig
kommer ha chansen att skaffa.
 


Utan smink i stockholm

Japp,...det är där jag befinnermig nu,och jag tänkte precis ta mig en liten tur in till centrum - utan smink. För något hemst hände igår, jag glömde mitt smink :O så nu väntar en vecka utan. Eller så får jag köpa det viktigste, mascara och foundation. Jag brukar annars mest använda smink från nivea och loreal. Älskar loreals double extention mascara! Och foundation niveas stay real compact foundation. Men nu eftsom jag står här utan tänkte jag fråga om ni har något tips? Min hy har mycket synliga porer som jag gärna vill täcka!



Virus?

Hej kära läsare, det verkar som min dator kan ha blivit utsatt för virus! När jag ska sätta igång den stägs den av av sig själv. Men nu sitter jag här hos min älskling medhansdator, så nu kan jag skriva igen :)

Igår vikarierade jag på fritids, vilket är kul :) Var några som var där sin första dag (som jag haft på försklan innan) så dom tog jag hand om lite :) Sedan stressa till tåget som är 20 minuter försenat och väl framme i stockholm 40 minuter...SJ säger jag bara.

Nu ska jag kolla vidare på OS.

Morning beautis :)

Åhh så härligt att vakna upp och se att man fått så många kommentarer♥

Idag ska jag och Elisabeth titta lite mer på OS. Allas vår roddare Lassi gick ju vidare till final :D och Gustav larsson ligger bra med i cyklingen!! Sedan har vi bestämt att vi ska fika bakelse någonstans :P mums!! Sedan ska jag hämta min biljett till älsklingen och stockholm imorgon!! ♥

Vad ska ni hitta på idag?


Vatten, vatten everywhere

Idag har jag och Eliabeth varit och badat på Sannarpshallen, det var jättemysigt och skönt! Men vägen dit!! inte lika kul, gick och gick i ösregn och samma sak hem sedan efter att ha ätit en god nachotallrik inne i stan!

Nu ska vi snart gå och lägga oss efter en hard night yesterday :) och imorgon ska jag hämta ut min Stockholmsbiljett!! :D Längtar efter min älskling.

     

One night in Halmstad, gårdagen part 2

Efter shoppingrundan gick vi hem och åt god mat med äkligt vin. Sedan drack vi goda drinkar och lyssnade på 90 tals musik!Innan det bar av ut i Halmstadnatten :)


Doctor Jones, Jones calling doctor Jones
90tals musik is the shit!

Först trodde dom vi var 91or sedan kom en kille från Norrköping och trodde Elisabeth var 22,23 minst! haha :)

You are my little sweetiepie

På The Bulls Pub uteservering :) MysPys

Elisabeths ragg ;P

hm....:P

 

Gårdagen, part 1


Klädesprovning på Vero Moda


Jag i provrummet :P

Men det enda jag köpte var denna underbara rosa kofta från Gina Tricot :)

Kommer snart lägga ut bilder från kvällen :D

Nighty nighty

Nu kom jag och syrran precis hem igen :P hihi....efter en trevlig kväll som började här hemma med vin och starka drinkar för att sedan fortsätta in till stan där vi först blev tagna för -91 92 or, det var ju kul att höra (när man är född 87), för att sedan chockera en Christer från Norrköping med att Elisabeth var 18, han trodde 22,23 minst :P haha. Ja, det ligger väl i betraktarens öga. Bulls Pub uteservering vid lilla torg är i alla fall ett väldigt mysigt alternativ även om vi var sugna på att dansa:) men det får blnär jag kommer hem nästa gång :) I trollhättan eller göteborg!

Jag  vet inte om jag ska sova nu eller hålla mig vaken till OS-sändningarna som börjar om knappt en timme. Så länge man inte behöver jobba är sömn överskattat :P Bilder kommer till er i morgon!!  

Good night, sleep tight.

Yeahny goes Blondinbella

Eller lite blondinbella-feeling var det i alla fall över kläderna jag hittade när jag rensade i mina garderober igår!


Nu ska jag och Elisabeth in till stan, jag tar med kameran! Ha det bra :)

Morsning korsning

Här sitter jag och bloggar vid samma tid som Kenza brukar göra. Fast då innan hon går och lägger sig ;) Jag tittar på simning och fälttävlan :P Det var nyss en helt otroligt, underbar lagkapp på 4x100 m frisim där USA gick vinnande på ett otroligt världsrekord och Sverige blev 5:a på nytt svenskt rekord! och visst är Petter Stymne snyggare utan mustachen? (sorry hitta inga bilder, fortsätter mitt letande och återkommer med det)! :) Nu ska jag städa vidare.... kl 6 på morgonen *buhuu*


Gammal, gammal bild på mig och farmor ♥ miss you and love you

Good Night beautiful readers

Nu har jag städat, tvättat,rensat i garderober och lådor *pust och stön*. kvar har jag disken, att dammsuga och tvätta golven *pust*. Som jag tror jag har berättat kommer min lilla syster imorgon och då vill jag ju ha hyfsat fint här  :P Men jag måste ju sova så jag kan komma upp och se bla. simningen kl.4 imorgon bitti (läs mina OS-tips i menyn :)) Så resten får vänta tills dess :D

Men sov så gott mina söta läsare!! och tack¨för alla fina ord om min bild jag la ut! Ni vet väl att ni kan se alla mina bilder i kategorin bilder.


Imorgon kommer hon :)

A story of the impossible


Whatever happened to the great escape
And all the plans we make
Crafted with pride by Monsters on the train.
The world is great to suckers.

We have the story of the impossible
A tale passed on so frail.
One of make-belief
Maybe impossible to achieve
But oh so close
                                                             

Cleaning out my closet

Mitt i allt OS tittande fick jag sånt sug efter att rensa i min garderob, börjar få galet mycket kläder nu! Har bara börjat och har redan upptäckt 1 par jeans och 2 skjortor jag nästan hade glömt att jag ägde :P

Så nu ska jag fortsätta sedan måste jag städa och diska! Måste, måste, måste


Ny dag, Ny design och Ny medalj!!

Precis som nicole upptäckte har jag en ny design!! Och jag har gjort ALLTING själv :) är så stolt över mig själv idag :P

Så vad ska man hitta på en dag som denna? jag ska fortsätta titta på OS och städa här. Dels för att få bort lukten som förföljer mig och jag vet inte vad det är som ligger och luktar! och dels för att min kära söta lillasyster kommer på besök imorgon :)

OCh alldeles nyss tog Sverige sin första medalj i detta OS och vilket lopp det var av Emma Johansson i cyklingen (ber om ursäkt att inte det var ett av mina tips :S)!! Det var riktigt spännande!

Emma Johansson utmanade om guldet ? men fick till slut nöja

Jennys seriösa tankar

Det slår mig gång på gång när jag kikar runt bland bloggarna

hur smala många är och så många bloggar där man faktiskt kan läsa om en besatthet gällande mat och träning. Jakten på size 0 är större än vad jag tidigare trodde. Men jag och många med mig förstår inte vad strävan är till för? Denna osunda livsstil leder till ett kortare liv, alla dessa smala människor - hur ska de kunna överleva om de skulle drabbas av en sjukdom tillexempel? 
Det är inte heller snyggare när kläderna hänger som på ett skellett. Så varför? Jag menar inte att det är fel att vilja vara smal - inte så länge man når dit på ett sunt sätt och där man är medveten om vart gränen går. 

Själv älskar jag både mat och sötsaker för mycket för att kunna förlora så mycket vikt. Och jag vill inte göra det heller. Visst skulle jag säkert må bättre i längden av att förlora några kilo här och där. Men anledningen till att jag tränar är inte främst för att gå ner i vikt utan det är för att jag blir glad av det och för att jag just ska kunna äta det jag vill!   

Tänk på detta: Blir/är du lyckligare nu än innan?  Och NEJ du är inte tjock! Du är fin precis som du är!



I don't care what they say

I'm in love with you

Inte för att någon har sagt något men ändå :) Älskar dig så enormt mycket att jag knappt kan bärga mig inför den dagen du och jag bor tillsammans i vårt hem och kan ses varje dag! Då du kan ge mig en kram när jag mår som idag och  jag kan somna in i din famn varje natt ♥ Att prata med dig är en sak. Men inga ord i världen kan ersätta saknaden jag känner efter din närhet


Now I Say No

Nu har jag gjort min sista natt på lääänge!! Hade ju en natt till men min kropp och själ säger ifrån nu! Jag fixar det inte, mår dåligt och är så otroligt trött. Dessutom gick jag in i ett skåp så jag har en liten bula i pannan (som inte gör mindre ont för att den är liten) och så hände en annan grej också som var jobbig. Så no more night för mig på ett bra tag!!


Flummiga bilder på mig innan jobbet igår ;)

Och tack för alla snälla ord om mina bilder, ni är så gulliga ♥

Hard work :)



Nu åker jag till jobbet! Bara 2 nätter kvar nu!! Thank god!!God natt på er!

Kolla kategorin bilder om ni vill se fler av mina bilder!

Hey Peking!

Medan jag kollar på OS-invigningen håller jag på att ändra lite på min blogg. Blir inte riktigt nöjd med den vita bakgrunden men det får vara så sålänge! Eller var det bättre med svart? Nä...nu får det ara så här till jag vet hur jag vill ha det!

Dessutom har jag här på sidan lagt till "OS-tips idag" där jag har skriver det OS har att bjuda på just den dagen! Jag som  är så GALEN ser ju allt, men jag har tagit ut det mest intressanta här!


Blixtrar och dunder - magiska under!

Som vanligt denna tiden har jag precis kommit hem från jobbet. Vi slarvade lite inatt, städade inte fullt så mycket som vi skulle. Jag jobbar ju ensam på min avdelning på natten men eftersom det åskade och blixtrade som aldrig förr och jag och hon som jobbade på avdelningen bredvid blev lite smått livrädda satt vi tillsammans och tittade på TV, pratade och skrattade lite smått åt de stackarna som mitt i detta ovädret kollade på Winnerbäck på Brottet :) Så det blev en mysig natt ändå, även om vi latade oss lite.....sorry!

Home Spa - strawberrys :)

Nu har jag dushat och skrubbat min kropp med Body Scrub strawberry så nu har jag fått lite nya lukter i min näsa och mår lite mindre illa så jag ska nog kunna jobba inatt också! Men det  var riktigt jobbigt ett tag! Jag ska äta lax och potatis strax som står i ugnen och blir goooo :)

Body Scrub Jordgubb 175 ml - Stäng fönstret

Ni är tillbaka :)

Yeey, gårdagens läsarantal var uppe på sådana siffror den hade innan jag åkte till Stockholm :) Gud va roligt!! Och välkomna ni nya läsare, och ni gamla också såklart!! Jag hoppas ni stannar hos mig. :D

Mina intressen är så blandade - men vad tycker ni är roligast att se/läsa om på bloggen?



Följ min blogg på bloggkoll!


solnedgång från flygplatsen

Stor.Större.Söder.

IFK förlorade champions league kvalmatchen igår mot Basel, efter en ren skandal enligt mig. Domarn blåste helt felaktigt straff åt Basel när IFK hade ledningen med 2-1. De gjorde mål och tog sig in i matchen och vände den. Visserligen slutade det tillslut 4-2, men det sista målet kom i slutminuten.

Men detta inlägg handlar egentligen inte om det utan det handlar om Robin Söder. Han är underbarnet (okej 17 år) som gjort mål i nästan varje match han spelat (6 av de 7 senaste). Dert spelar ingen roll för den pojken om han möter mindre lag i cupen, allsvenskan eller topplag(?) på europeisk nivå.
Han är inte den enda unga spelaren i allsvenskan som gör succé just nu utan de finns i till exempel både Elfsborg och Malmö - så Lars Lagerbäck. Sluta kolla i dåliga(?) U21 landslaget när du letar unga spelare!! De är yngre än så!! Och den bästa heter Robin Söder.


Robin Söder gav Göteborg ett drömläge med sitt 2-1-mål.

Sista inlägg...

...innan jag lägger mig!

Mår så dåligt. Gjorde det hela natten på jobbet och fram på morgonen blev det inte bättre kan jag säga så jag ska försöka sova av mig det nu!! Ha det så bra folket :)


Längtan efter långa stränder och turkost vatten

I will come to you like a butterfly

Nu ska jag strax iväg till jobbet, och ni gamla läsare vet att jag inte kommer hem förrän närmare klockan 8 imorgon bitti. Sätter mig nog vid datorn en stund innan jag lägger mig då.


Lägger in en till av mina bilder. Se de andra i kategorin bilder!

Ni som bor i stockholm snälla läs mitt förra inlägg! Ha en bra natt mina vänner och sov gott

Bor du i stockholm? jag behöver hjälp!!

Jag har en förfrågan om någon därute vet hur eller vart man kan få tag på lägenhet. Vilket fastighetsbolag har ni? Tyvärr har vi inte stått i någon kö så länge så chansen att få någon via kösystem innan nyår är väl nästan körd... Skulle i alla fall vara jättesnällt om någon har nått tips!!


wanna spend every second with you

Träning du har glädje av

Nu ska jag iväg och träna, sedan vet jag inte om jag hinner blogga innan det är dags för jobbet!!

I så fall säger jag godnatt mina härliga stjärnor ♥



Går inget vidare för Sverige...Hoppas det inte är ett ecken på hur resten av OS kommer bli :(

Min chef...

...eller arbetsledare eller vad han nu är har gjort det igen. För någon timme sedan ringde dom från bemanningen och frågade om jag kunde jobba natt på en annan avdelning inatt. Det var han som hade nämnt mig som förslag. Men jag ska ju redan jobba natt på en annan avdelning!Är inte det det fösta man kollar?? jaja :P Snurrig i bollen är hans namn.

Sedan ringde dom från frösakullskolan och frågade om jag kan jobba på fritids nästa vecka. Måndag och tisdag kommer Elisabeth så då går det inte. Sedan hade jag ju tänkt åka till Stockholm igen. Men - pengar är pengar (och kanske en ny lägenhet och bil) så jag ska jobba på torsdag så får det bli stockholm på tosdag kväll istället.

___________________________________________________________________________________



Bli medlem på Gratismakeup här! Det är enkelt att samla ihop poäng och du får dessutom 50 poäng direkt bara du blir medlem. Sedan kan du växla in poängen mot presentkort på Kicks! Perfekt! Eller hur??

En promenad i det gröna

Bilder från en promenad längs Göta Älv




Gillar ni mina bilder? I kategorin bilder finns fler!

Morning glory :)

God morgon mina goa läsare :) Hoppas allt är bra med er idag!! Sov inte så länge idag tyvärr :( vet att jag har blivit närmast besatt av mitt sovande, men det är för att det är en så viktig bit nu när jag jobbar natt - och nu väntar 4 nätter i rad :O

Idag smygstartar OS och jag ska självklart sitta bänkad framför Sverige - Kina! Kanske även Tyskland - Brasilien som börjar redan klockan 11 om jag inte ska iväg och träna då :D


My creative side


Bad i Stockholm

Sol över Stockholm

Se fler av mina bilder i kategorin bilder

I'm finally back in the game

Först vill jag tacka för alla söta kommentarer om mina bilder - det kommer fler efterhand! Inte bara fr¨n Rhodos utan nu blir det lite blandat!

Nu kom jag nyss hem från träningen och det var helt underbart att börja träna igen för första gången på månader!! Jag har haft en förkylning länge nu som jag ju var hos läkaren för och nu känns det äntligen bättre, men jag började lite lugnt för att träna hårdare för varje gång så inte kroppen får en chock!


More Rhodos

Lägger inte lite fler bilder från de jag fixade med igår! Och ni har väl inte missat att jag har en ny kategori - bilder,där jag samlar inläggen med bilder :)

Vackra blommor från Rhodos



Vacker tjej på rhodos

Godmorgon :)

eller vad man ska kalla det :P sov ända till kvart i ett idag :P haha och då jobbade jag ändå inte inatt! Men jag har väl lite att ta igen och bunkra upp för 4 nätter i rad sedan!! börjar onsdag kväll igen.

Idag kanske jag ska träna igen för första gången på månader. Det både behövs och skulle vara skönt. Måste ju fira att min förkylning äntligen är så gott som borta!

Vad ska ni/har ni hitta på idag?

Lite bilder

Nästan hela kvällen har jag suttit vid min dator och pysslat med mina bilder :) blir så himla bra!! Lägger ut några i taget här i bloggen så ni får se vad jag sysslat med! Har använt programmet Microsoft Photo Premium 10 som  jag tycker är nästan lika bra som photoshop och mycket enklare att förstå :)




Båda bilderna från Rhodos
Vad tycker ni?

I gotta leave my troubles behind

1. Ställ in musikspelaren på shuffle - blanda
2. Tryck framåt tre gånger efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv

1. Hur mår du idag?
Gå härifrån

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?
4 in the morning


3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
hand i hand


4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
I dont want to miss a thing


5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Rockstar

6. Hur är det med kärleken?
Gotta leave my troubles behind


7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Det hjärta som brinner


8. Hur mår dina vänner?
Hallelujah


9. Tycker dina vänner om dig?
My cool


10. Hur ser folk dig?
Jenny (hahahahahahahahahah - bäst nånsin!)


11. Spanar folk in dig?
Vill ha dig


12. Är du bra i sängen?
Don't stop the music


13. Har nån sexfantasier om dig?
All for one


14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
when I'm gone

15. Hur kommer du dö?
Overrated (oj...låter inte lovande ;P)


16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Stop and stare


17. Vilken är din otur's låt?
Angel of the morning


18. Vilken är din tur låt?
how to save a life


19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
miss blue (okej :P jo jag kallas ju toksmurfan av älsklingen min)

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
I natt


21. Hur är det med ditt liv?
I'm yours

22. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar?
happy ending


23. Vad ska ditt första barn heta?
Sorry, blame it on me (stackars barn)

24. Hur kommer ditt liv bli?
Beep

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
our last summer


26. Hur kommer sommaren bli?
bubbly


27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
Det är så jag säger det


28. Kysser du bra?
Hot (haha ;*)


29. Mår din kropp bra?
When I grow up

30. Får du tillräckligt med sex?
In this club



*Vill vinna*

Jag är med i en tävling hos shopaholicmamman! Jättefin vinst :P



Som den nörd jag är...

Sitter jag här framför datorn och äter pizza :P haha...En god kebabpizza som dom tyvärr hade dränkt i lite för mycket sås :P




Okej det var inte denna pizzan men liknande :P med sallad och tomat :) just how i like it!Fick lägga på lite extra tomat dock eftersom en liten skiva tomat på en hel pizza är SNÅLT!

Do it again, do it again!!

Ja, nu är jag återigen hemkommen från jobbet denna knepiga tid. Fattar inte hur man kan jobba så här år efter år. Det funkar (knappt) över sommaren men längre?? Usch och fy!!

I alla fall så lyckades jag sova nästan till klockan 6 igår :) eller 18 då :P woohooo!! så jag prövar samma teknik idag igen! Fast nu är jag ju ledig inatt så då kanske jag ska försöka sova då istället :) what ever!

Så jag hann inte med så mycket mer igår, vakna - äta - jobbet. Försökte ta mig till bloggen men internet strejkade igår!


Dessa rosor fick jag från min älskling inte långt efter vi hade träffats <3 Han ville inte köpa dom utan hellre en riktigt fin från en blomsteraffär men det var söndag så det var stängt :) Men det har han dagit igen senare ;)

Ny Sovteknik - may it work

En jobbig natt var det på jobbet då det hände ganska mycket och det fanns få lediga studer att sitta och vila! Kanske bra det, för dom som fanns höll jag på att sova. Det är nämligen så här att när jag har jobbat kommer jag hem ungefär 07.45, oftast går jag direkt och lägger mig sedan sover jag till 14 ungef'är varenda gång, det är 6 timmars sömn = för lite eftersom det alltid blir så. Men häromdan fick jag tipset på jobbet att sitta vid datorn eller TV nån timme innan jag går och lägger mig så brukade i alla fall han sova till 18! Nu är jag bara rädd för att ändå vakna 14 och därmed förlora en timmes sömn :S

Har du nått tips?


Jag innan jobbet.

Helgen som gick

Här kommer lite bilder från helgen och början på veckan:


Min älskling på en varm tunnelbanestation :*


Leker med mina kusiner i Uppsala


Kvällsdopp


Älskar denna klänningen från Vero Moda


Elisabeth med pappas chipsvinst på liseberg!

"Hjärnan vet - Men hjärtat vill inte förstå"


 


Nu har jag äntligen köpt och läst "när livet stannar" av Malin Sävstam. Det är en sann berättelse i dagboksform där hon berättar som Tsunami-katastrofen och hur hon genomlevde tiden efter tillsammans med sonen Axel men utan 2 av sina barn och sin man. Den var allt vad jag hade förväntat mig och ännu mer. En mycket gripande bok som jag streckläste på tåget från Stockholm. Jag har bara en sak att säga - läs den!

Som balsam för själen

Nu kom jag precis hem, röd och fin från stranden! Det blev en tur till östra stranden för att ta igen solandet jag missat när jag var i stockholm :) somnade hela tiden så jag brände mig lite - då insåg jag att jag nog ska cykla hem och sova en stund. Ska jobba natt inatt...

Min kära NYA telefon har varit på vift!!! Den blev kvar ensam på Swebusexpress bussen till Malmö Köpenhamn. Stackarn!! Jag ringde och ringde till den men ingen svarade! Ringde till Swebus som inget kunde göra förrän dom får in den som hittegods. Sedan fick mamma och pappa ta över. eftersom jag skulle till jobbet. och då plötsligt hade någon vänlig själ svarat! Lämnat telfonen till chaffören som idag kom med den till halmstad :) Vilka stjärnor!!♥

Efter kaoset med att försöka få tag på telefonen var det jobbet som  var jobbigare än jobbigt och jag fick jobba över typ en halvtimme...:( pust! var inte hemma förrän 22.30

Så dagens sol och bad var som balsam för min stressade själ.


Vår kärlek är som energi - den försvinner inte, den bara omvandlas


Tisdags kväll
 var jag och älsklingen ute och åt. Vi skulle äta på en mysig resturang vid slussen, men dom hade stängt köket så istället gick vi till ett annat ställe med karaeoke där vi åt men inte sjöng. Efter det gick vi den mils långa vägen hem till honom!! Såå mysigt! Vi pratade om allt möjligt, mest om framtiden.

Onsdags åkte jag hem (snyft snyft). eller jag åkte till GBG där jag var på liseberg, först själv och sedan med pappa och elisabeth. Jag vann center, twist och alladin-hjärtan :) Sedan var vi och såg IFK-Basel i champions league kval, jag tyckte matchen var bättre än tidningarna säger, och jag tycker blåvitt var bättre än tidningarna säger! Lite bråk var det också!

Nu måste jag iväg och reda upp det där med telefon på vift!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!