Gott Nytt År!!! Resume från veckan som gick :P

Opsidejsi....här har det gåttmycket tid sen jag senast skrev....hm...sorry för det!!

Får väl ta en liten resumé....trodde faktiskt jag skrivit efter jul men det hade jag tydligen inte gjort!!
Julafton var vi hos faster i göteborg (se bilder: jeahny.bilddagboken.se ). Det var jättekul som vanligt men extra roligt med små barn!! Det blev dans kring granen och julmat och en tomte med skidglasögon! Jag fick mycket skoj, halsband, böcker, presentkort som gäller på heeela överby!! (För er som inte vet: Ett jättestort köpcentrum med typ alla affärer)... Ja och mycket mycket mer!! Sedan dagen efter annandagen började min mellandagsrea-hysteri, köpte mys/träningsbyxor, underkläder, tröja, hårband...Dagen efter det bar det av till GBG för hockey...men oj då, där råkade det ju finnas affärer så där blev det ett par skor...Hockeyn var grymt skoj som vanligt!! Bilder därifrån kommer också men batterierna håller på att ta slut i kameran och laddaren ligger i Halmstad :(
Ja då är vi på lördagen då - mamma är ledig och hon vill också åka på lite rea...Jag följer med!!! Till trollhättan och jag köper mig ett par skor till! Det är ju billigt och oj på Gina hade dom visst svarta jeans som jag behövde :P Haha...
Igår var jag på hockey igen, det var en spännande match utan dess like....!!! Linköping tog ledningen med 2-0 och då var frölunda inte så bra men sedan i tredje perioden kom de ut och pangade in 1-2 och hela scandinavium drog en gemensam lättnadens suck som blev till ren partystämning när det också blev 2-2 och Kahnberg avgör i förlängningen : D

Idag är det nyårsafton och jag ska upp med syrran och hennes kompis till trollhättan och partaja! Det blir skoj det!! Men innan dess blir d et självklart underbart god middag med familjen enligt traditionen!!





More Ugly

Ang. låten igår, Ugly...tycker den är så underbart bra för den har en sån fantastisk mening och vem kan inte känna igen sig i texten någongång...jag kan i alla fall det och just meningen "Grew taller then them in more ways" tycker jag är wonderful! hehe okej nog om det!

Va hos Nina och skulle hälsa på henne och bebisen igår....naaaw! så söt han var! Sen kom hela hennes familj också så det var skoj (det är gamla grannar)!!
Nu ska jag ner och äta frukost...skinkmacka kanske?

Ugly



There was a time when I felt like I cared
That I was shorter than everyone there
People made me feel like life was unfair
And I did things that made me ashamed



'Cause I didn't know my body would change
I grew taller than them in more ways
But there will always be the one who will say
Something bad to make them feel great
//Sugababes


Har lyssnat på den så många gånger idag och tycker den är så hemskt bra...!

Magnus Uggla & Håkan Hellström

Okej...nu ska jag strax till bussen och åka hem men innan dess måste jag bara säga detta:

Hur kom det sig att så himla många klagade på att Håkan Hellström var en dålig artist för att han inte kunde sjunga när de samtidigt tyckte Magnus Uggla var bra! Är det någon som inte kan sjunga är det väl han?? Inte menat att jag tycker han är en dålig artist...men jag förstår inte dubbelmoralen...okej detta kanske var ett lite inaktuellt ämne men jag var bara tvungen... : D

Make sökes!

Ja nu har jag hittat min brudklänning!

image70
Den med lite rosa på!

Inget PS2 under granen....

Jaha...så håller en till dag på att gå mitt sin ände...Och imorgon gott folk är det inte mindre (eller mer) än 5 dagar till julafton!!! Pratade med mamma idag och då sa hon att mina paket såg så små ut..."Jaha, sa jag, då blir det inget playstation 2 då?" då sa mamma nej det blir det inte....*bölar*....Nej, jag ska fixa det själv, det är ju faktiskt inte så svårt...nu blev jag bara nyfiken för vad jag ska få för små paket!!!

Idag var jag och Sandra i stan, jag köpte ingenting men det gjorde ju hon!!! Inte mig emot, tycker det är kul bara att gå i stan, skitsamma vem som handlar saker...När jag kom hem insåg jag dock att jag fortfarande behöver en present till Elisabeth och att jag inte har så många dagar kvar...men Whatever! Jag har ju redan två så : P

Ja...sedan skulle vi träna dansaerobic som jag var lite nervös för, har bara varit på vanlig aerobic (och iofs jive och funk) innan...Men när jag kom dit hade min vanliga aerobicinstruktör blivit inkallad så hon körde det passet vi brukar ha (eller har haft 2 ggr i alla fall)! Så helt plötsligt var det jag som hängde med!! Haha...sikket flyt man kan ha då!

Nu ska jag nog se nån film tror jag! Ha det bra!!

Pratar du med mig eller pratar du med en elefant?

Ingen blogg utan världens bästa Björn Gustafsson! 




Pratar du med mig eller pratar du med en elefant????
Om jag kommer in jag kommer knappt ut!
hahahaha!!!
Humor på högsta nivå

hej jag heter jenny och jag är 12 år

Familjen har åkt hem och jag sitter och läser 1 miljard barnböcker om vänskap...har hittat en hel del! Får se vad det kan bli av det hela!

Idag gjorde jag hemmalagad potatismos för första gången i min historia...det blev riktigt gott...kanske lite väl mycket smör...men då vet jag det till nästa gång ju!!!

Håller också på att skriva till seminariet imorgon, vi ska skriva om oss själva i tredje person och i den lilla berättelsen få in tre lögner om oss själva! Ganska kul men det är svårt att komma på bra lögner så om nån har nån idé så bring it to me!!!

Igår va vi på julmatsmarknad och jag fick en liten utskällning av en gubbe för att jag tog en bit korv med fingrarna! Herregud, mamma gjorde det ju före mig!!! Sedan frågade han "gör du så hemma???" Jag sa "Ja....det gör jag faktiskt" :)
Sedan när jag var på biblioteket idag frågade jag om man kan låna utan lånekortet, som jag hade glömt...
"Nej...bara om man har körkort men det har du väl inte?"
 "Jo....det har jag"
 "ett sånt litet?"
(visar med händerna)
"Ja, det har jag!!" (smått galet irriterad) 
Hur liten och ung ser jag ut helt plötsligt!!!???!!?!?!?!?

Ha det gött

Feliz Navidad - Merry X-mas

Sorry Heidi, men det är nog så du får leva med att min blogg ser ut...Det är det mitt liv handlar om - träning och tentor, kåren och allt vad det är...haha! Du är jätteduktig som jobbar : P

Det var i alla fall jättekul på kåren igår!! Och jättemycket folk, vet inte om det berodde på lucia eller att det var sista för terminen...tror på det sista! Men det var kö ända till kvart över ett (vad jag såg) och dom stänger två : O inte lättare när alla ska trängas för att få ut sin jacka sen! Men det var jättebra musik och trevlig stämning och Elisabeth - jag dansade med en kille Moaahhhaaa!! ; P Ellerhur Ida!!?!? 
                                                               

Ida fick en mikrofonradio av mig i julklapp som man kan ha i duschen och skaka loss och JA!! jag ställde mig i deras badkar och testade och det funkade....hade inget vatten på dock! Imorron bitti åker hon till Thailand!
Feliz Navidad säger jag bara!! Ha det kanon! Jag hade gärna åkt till värmen jag till ett tag!

Jag var på träningen förrut och är helt död men det ska jag inte säga....; )

Böcker om vänskap efterlyses!!

Rastlös...ja det är mitt tillstånd just nu...visst det finns disk så det räcker och blir över och visst skulle kanske golvet behöva dammsugas, men jag orkar inte inte nu! Jag vill bara ha någonting roligt att göra men jag kommer inte på nått....har gått igenom alla saker på tradera, julklapparna är inslagna, mest tid har jag dock lagt till att leta skönlitteratur till mitt tematiska arbete som ska handla om vänskap - att hitta böcker om alla möjliga sorters vänskap som ska passa åldern, typ årskurs 1-3, överflödigt finns det om vänskap mellan tjej och kille - men nästan alla om dom handlar om lite deckare! Men jag har ändå fått ihop en ganska bra blandning, det jag skulle vilja ha är vänskapen mellan barn och vuxen (typ kan du vissla Johanna)...Är det någon som har nått tips på nån barnbok om vänskap?? Inte bara det jag skrev om barn - vuxen utan all möjlig vänskap så är jag tacksam!!

Jag vet inte vad som håller på att hända med halmstad, det är knappt så man vågar sig utanför dörren längre, bråk, knivslagsmål, skottlossning och brända bilar på typ en dag! Pust...kan inte folk bara kramas : D

Imorron ska jag och Ida och övriga som vill komma baka lussekatter och dricka glögg och sedan gå till kåren för lussevaka...Ida frågade om jag ville jobba där imorron istället men vi bestämde att inte göra det men mitt nyårslöfte för 2008 är att jobba minst 1 gång på kåren under vårterminen : P

På fredag åker Ida till Thailand - skönt för henne...kommer sakna dig dock Ida! Bada och sola och njut lite för mig också!!

Detta blir ett långt inlägg och jag är 100% medveten om att minst 20% av läsarna inte har kommit så här långt men jag kan fortsätta en bit till!
Det var nytt Combat pass idag...det var väldigt roligt...I början var jag väldigt anti, det var mycket sparkar någonting mitt vänstra knä strejkar mot och inte så jätteskoj, men sen i mitten och frammåt var det riktigt tufft och kul faktiskt!!  Det är ny aerobic korreografi också, som jag var på igår och den är rolig men Gosh! vad svårt ett av stegen var, får nog träna lite hemma så jag inte makes a fool of my self nästa vecka igen : / På tal om träningen så är jag så trött när jag läser om folk som ska träna och gå ner i vikt, det är framför allt det sistnämnda jag är trött på - GÅ NER I VIKT! herregud, på de två åren jag har tränat på sats har jag knappt gått ner någonting i vikt, vad jag däremot har gjort är att jag har tappat typ 10 cm runt magen...Att muskler väger mer än fett vet väl varenda människa nu för tiden men ändå ska dom hålla på...Ja detta börjar utveckla sig till en kortare roman!!

Jaja jag får väl sluta nu då! Ha det gött!

ödet?

hade jag och ida inte gått på bio i lördags hade vi förmodligen gått till B&B...efter att jga läste detta är jag är glad att vi lät bli!

http://hallandsposten.se/artikel.asp?oid=282355

Mörknet tätnar i advent och vårt andra ljus blir tänt

Vinden susar i advent
och vårt första ljus blir tänt.
Barn som har det svårt i världen,
Gud bevare dem på färden.


Mörkret tätnar i advent
och vårt andra ljus blir tänt.
Gud bevare dem som gråter.
Låt dem le och leka åter.



Kölden biter i advent
och vårt tredje ljus blir tänt.
Gud bevare alla frusna,
ge dem värme, låt det ljusna


Julen nalkas i advent,
och vårt fjärde ljus blir tänt.
På Guds lille son vi tänker,
när de fyra ljusen blänker..



Ja du Ida, det var den jag försökte få fram igår när jag fick hjärnsläpp :P Jag och Ida hade andra adventsmys igår med glögg och allt...vet att det är advent idag men vadå då?? Måste man alltid vara så traditionell : ) Sedan gick vi, eller cyklade vi till stan och såg American Gangster på bio...! Den var bra! inte alls en sån film jag brukar se på film, men som sagt: varför måste man alltid vara så traditionell : D (Säger jag som älskar traditioner, speciellt i juletider!)

Tentan igår var superkrånglig...tyckte jag kunde det mesta men så kommer man dit och tycker att det kan vara precis vad som helst! Men men...godkänt ska det väl vara i alla fall!

Nina hade mailat bilder på sin lilla bebis...gud så söt! Jag måste verkligen ta mig tid när jag är hemma hos mamma och pappa och hälsa på dom :)

Nu ska jag till ICA och köpa nånting...vet inte vad, men jag fick behov av att köpa nånting! Ha det bra!


Drives me crazy

förövrigt har tv3 börjat sända home and away avsnitt kl. 04.25 - 04.50....Innan gick det 7.25 en perfekt tid när man ska upp! men nu! Vem går upp för att kollan på det halv 5 på morgonen??? Och dessutom, vad sänder dom 7.25 istället??? jo The Nanny i repris för tusende gången!!! It drives me crazy!

Everything möjligt

Jag antar att en liten uppdatering är på sin plats!

Idag, den 7 December är det min kära vän Josefines födelsedag :) Grattis gumman!!! 21 år! Snart vuxen ju ; )
Imorgon, den 8 December är det tenta - i grammatik och språksociologi...Det känns ändå okej! Tror jag ska fixa den...i alla fall grammatikdelen : )
Idag ska vi i alla fall plugga lite extra på den, både innan skolan och så ska jag och Ida kombinera lite mat och glögg&hembakt kakfika och plugg efter skolan.
Jag har nämligen bakat, har 5 olika kakor nu!!! fyra hembakta och köpta pepparkakor, dom är inte så goda som mammas kakor, eller någon annans för den delen. Men jag är ändå nöjd med att ha bakat dom! Övning ger färdighet som en klok människa sa!

Fick tag på två julklappar till så nu har jag nästan en hel familj klar, min egen familj är nästan klar...Har ju den svåraste kvar men tycker om att spara det till julruchen och trängseln! Det är ju så mysigt! (den svåraste är elisabeth btw). Ja och så massa andra kvar också men det ska nog fixa sig!

Idag åker Idas föräldrar till Thailand! Värsta fusket och om exakt en vecka åker även Ida iväg! Ännu mer fuskit! Jag vill också till värmen, fast jag vill nog vara hemma på julafton så klart!

Hade ett skoj snack med Elin igår på msn...saknar gymnasiet! Vi får skaffa en reunion : D Se vad som har hänt med alla!

Kramar i december-regnet och kom igen nu Marie ikväll! (Men det gör inte så mycket om Amanda vinner heller...Mattias skulle ha vunnit hela skiten!)
Your Song      Heal the world

SJ:s kundservice

Förlåt att jag inte har skrivit på hela helgen men det har varit lite fullt upp om man säger så och Elisabeth du ska inte säga att jag ska uppdatera för vem var det som ockuperade datorn hela eftermiddag/kväll  igår? och i lördags var jag knappt hemma på hela dagen, klippte mig på förmiddan och sen åkte vi till Freeport och sedan till Faster i Göteborg, vi kom inte hem förrän vid tolv och då känner man inte för att sätta igång datorn som tar sådär 10 minuter bara att starta :P

Dagen har gått i pluggens och sjs tecken. Skulle ha pluggat gammatik så det skulle bli klart imorgon och sedan språksociologin fram till tentan på lördag men kom med skräck på, när jag satte mig vid datorn att rapporten vi skriver visserligen ska vara klar först nästa måndag men att tisdag den 4/12 var dagen då jag & malin skulle byta och opponera på varandras så jag blev något stressad man har fått ihop en hel del!
SJ ja....tänkte ge det där men biljettauktionerna en till chans så igår hade jag ett bud på en krona när ajg gick och la mig så jag har försökt haft koll på den hela dagen, den avslutades halv 12, strax innan den avslutades bjöd en över mig, men sån tur jag hade för där fanns en till biljett som jag fick billigare än den andra! 19 kr är överkomligt. Sedan skulle jag betala den här biljetten men vad står det när jag trycker på"betala nu" - jo försök igen senare! Vadå senare!!! Jag måste ju snart åka! Så nu fick jag ta tjuren vid hornen och ringa kundservice så dom fixade det, nu hoppas jag bara att jag kan hämta ut biljetten! Men det ska jag väl kunna...eller...??Dessutom kostade det väl så mtcket att ringa kundservice så det inte lönade sig!

Stackars Ida - läs om hennes bravader http://smastadsflikka.blogg.se

Soo Long!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!