Don´t lose who you are, in the blur of the stars


Lördagsmys


Här skulle det varit en fin bild på gårdagens sällskap men eftersom min kamera inte samarbetade igår blev det inga bra bilder. Så det får bli en höstbild från stadsparken här i Örebro som jag tog häromveckan.

Gårdagen blev otroligt trevlig med Heidi, hennes Thomas och Jonny. Dom kom hit och fick fika som vi hade planerat, men vi blev hungriga så vi bjöd på potatisgratäng och fläskfilé också. Frammåt kvällen tog vi en promenad till deras Bed & breakfast där dom bor över helgen och åt kvällsmacka och bastade och hade väldigt mysigt med mycket skratt och bra samtal.
Snart ses vi igen, hos er <3


Seeing is deceiving dreaming is belivingYtterliggare en arbetsvecka är slut. Oj, vad veckorna flyger förbi fort nu! Snart är det jul. På rikigt!! Hela november är fullproppad av kvällsmöten och föreläsningar med jobbet, vilket jag i och för sig tycker är helt okej! Har ju inte så mycket att göra på kvällarna ändå :P Dessutom har jag ju riktiga pärlor till kollegor!
I slutet av november kommer mamma och pappa hit! Det ser jag fram emot! Och imorgon kommer min gamla vän Heidi förbi en sväng, vi som sågs nästan dag från 4an till studenten har tyvärr glidit isär en hel del och inte träffats så mycket sedan 2005 men det ska bli ändring på det nu! Det är så skönt att bo närmare igen. Närmare  till det mesta och det flesta. Förrutom Stockholm förstås!

Nu fortsätter familjen Cras/Staffanssons fredagsmys...Jenny bloggar och väntar på att idol ska fortsätta och Jonny snarkar på soffan :)

Kom igen nu folket! Rösta vidare Robin och Moa!!


Fredag


Idag är det det fredag!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!