"Stackars kille...och tjejen givetvis också"

Man blir ju mörkrädd. Hur kan en präst säga så när två flickor blivit våldtagna? Som första reaktion när han fått höra att den våldtäktsdömda pojken som han bjöd in till kyrkan för att ge sina kompisar blommor på skolavslutningen, "En tyst stark demonstration", våldtagit ytterliggare en tjej senare den kvällen. Är det den ställningen kyrkan tar!? Javisstja, det är såklart lite synd om tjejen också! Men stackars kille, som är så snäll och populär!

Vad hände med "behandla din nästa som du själv vill bli behandlad"...

En vuxen kvinna, kommer inte riktigt ihåg åldern, över 40, tror ju inte det är sant. Varför skulle en pojke som ser så bra ut och är så trevlig behöva göra nått sånt? Nää...hon är säker. Flickan ljuger, hon är bara kär i honom - men han känner inte samma för henne. Ryktena går och alla tror på det dom hör. ALLA! Vuxna som barn! Flickan ljuger! Fast att domen har fallit och pojken har erkänt.

Kyrkan ställer sig "neutral".
Fritidsgården ställer sig "neutral".
Skolan ställer sig "neutral".

En flicka blir våldtagen och därefter trakasserad av nästan alla på hela skolan, men skolan ställer sig "neutral".
Rektorn visste inte vad som stod på Internet för lärarna var inte kompetenta inom det området. Det är internet, det är inte rymdforskning! Klart det finns lärare som kan ta sig ut på internet!
Pojken är dömd, har erkänt, men de ställer sig "neutrala". Tar ingen tydlig ställning. Visar inte vad som är rätt och fel. Vad som enligt lag är rätt eller fel.
Vad hände med etik och moral? Likabehandlingsplan?

Är det så skolan i Sverige ser ut idag, då vill jag inte jobba där.
Men där var ju jag


Var ju jättelängesen jag bjöd på en bild på mig! Så varsegoda, så ni inte glömmer hur jag ser ut mena jag ;)

Strax kommer Jennie och Tommy ♥

I can feel it ♥


Imorgon kväll eller på lördag morgon kommer min solstråle och underbara vän Jennie äntligen hit!!


Hon, Jag, Tommy och Jonny ska gå och se Grease! Ska bli kanonkul! Inte nog med det så ska även Moa dit, samma föreställning! Så då får man krama om henne också!


Det kommer bli en bra helg, I can feel it! ♥


Stockholm by night


Bildkälla


Säga vad man vill om Stockholm men på natten är det en av de vackraste städerna i världen!

Igår kväll tog jag och hjärtat en biltur runt om i Stockholm och bara tittade på hur fint det är, vi var vid slussen, djurgårn, skeppsholmen, slottet, kaknästornet! Ja! Nästan överallt! Vackert är ordet ♥


Häromdagen hade mina besökare stigit något otroligt, någon som har skrivit om mig eller vet vad som har hänt? Blev superglad i alla fall!


New and Improved

Ja, man vill väl inte se ut som hej kom och hjälp mig när det  är dags för semestern och 53 dagar kvar bara. Så, nu har jag & mina kollegor bestämt oss för att äta mindre, träna mer! hehe!

Inte nog med det så har jag också unnat mig mud mask (lermask )från The make up store (som gör att det luktar gyttja inne på toa, men som gör under för hyn!). Jag har köpt Tre Semme schampoo för håret och har ju varit och hämtat mitt fotbad hos Åsa så nu jäklar är det en new and improved Jenny som väntar ;)


Dagens träning bestod av promenad till och från jobbet med ankelvikter (40+35 minuter) och Blossom Taintons 85 minuters Fitness Yoga dvd.

Längtar


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!