Mer julmys

4:de advent ♥

Nu är det inte långt kvar till tomten kommer! Om nu tomten kommer...men jag har varit snäll i år... jättesnäll ♥

Tjoohoo


Helggott


Tian var rutten - dra mig i tutten

Igår firade vi lucia på jobbet. Barnen var fantastiska, klarade sig utmärkt och sjöng högt och tydligt, det fölls nog en och annan tår till och med bland föräldrarna. Men efter luciatåget, när vi skulle in och fika. Oh my good! Alla 20 barnen var där. Plus att varje barn hade 1-6 anhöriga med sig. Tror att vi sammanlagt var över 80-90 personer inne på våran lilla avdelning. Pust. Då kände jag mig så här:


Barnens favoritlucialåt:

Sankta lucia ge mig en tia
tian var rutten
dra mig i tutten.
och nej, det är inte vi som har lärt dom den!

Dansen som uttryck!

Min avdelning på jobbet är med i ett större förskoleprojekt i våran stadsdel som heter dansen som uttryck. Det har varit väldigt roligt och intressant. Men vi skulle behöva lite mer teori som stärker att det vi gör är meningsfullt. Alltså sätta upp på väggen för föräldrar och studiebesök... "Bla bla bla som är danspedagog från New York säger att: " "Enligt den och den är dansen ett sätt att ...." Ja, ni vet! Men jag hinner inte riktigt leta efter det nu så om det finns någon dansare där ute som vill hjälpa mig! Finns det någon känd forskning, några teoretiker osv. kring detta ni kan tipsa mig om?? Kommentera gärna!
Vi vill på något sätt förklara att det inte bara handlar om motorisk och rytmisk träning utan är ett av språken vi använder för att uttrycka oss.

Kakmonster

Vi börjar bli riktigt kakmonster men nu tänkte jag göra det här:
Bild och recept tar jag från http://www.smulpaj.se

Endast tomten är vaken

P.S tårtan smakade verkligen inte bra. Jag rekommenderar verkligen inte smörkräm i tårta! Nu blir det att jobba lite och tjäna pengar :)

Jay ♥

Jonny älskar Jay. Jag älskar Jonny. The circel of life.

Fira

Den 13 November firade jag och hjärtat 1 år. Då hade jag besök av min fina syrra och Linda, Håkankonserten osv. så firandet blev det inget av med. Men i fredags efter att min fina pojkvän hämtat mig på jobbet åkte vi och köpte tårta. Vi ville fira någonting och kom på att vi inte gjorde något på ettårsdagen. Sagt och gjort, köpte det som såg godast ut. Tror ni det var gott?Kära tomten

I år har jag varit riktigt snäll ;)
998:-  Creative Lounge (Klicka på bilden)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!