Mellandagsinlägg

Ett litet blogginlägg så här in emellan :) Tråkigt men vill ju ha er uppdaterade ;)

Är nu hos mamma och pappa i lilla edet tillsammans med hjärtat mitt! Julen spenderades med mammas släkt i Tierp, det var jättemysigt och fick finfina juleklappar!

Idag har jag varit på promenix med Jonny, vi gick till Ryrsjön och tog oss en tur på isen! Sedan åkte vi till Trollhättan och träffade Jennie och hennes Tommy! Det blev 2 fika och en bowlingrunda ;) Superkul!

Bilder kommer en annan dag!


♥ kom som du är, du är välkommen hem ♥


Magsjuka :(

Fy bövöööölen va äckligt det är...Jag är så tacksam att jag sluppit det här på sååå många år, nu när jag känner hur det faktiskt känns. Att vara ensam och ha magsjuka känns också skit. Nu har jag ju sovit och det har varit bra i 12 timmar men å andra sidan har jag inte ätit någonting heller...förrän nu 1 halvt knäckebröd med smör (för att få i mig lite salt) och ett halvt glas vatten. Får se hur länge det blir kvar!
Det hela började i onsdags när jag fick hoppa in och jobba på småbarnsavdelningen där alla pedagoger var sjuka (inte alla med magsjuka) och några barn. Tänkte att jag aldrig brukar bli smittad av det där ändå så det är ju lugnt. Spritade mig mycket och vi spritade till och med alla handtag på avdelningen.

Torsdagen vaknade jag med lite magont, men det har jag ju då och då...jag kunde ju inte stanna hemma för lite ont i magen. Halv 5 på jobbet äter vi frukt, jag tog lite clementin. Hon jag jobbade med gick iväg för att stänga av datorer m.m så det var jag och bara 3 barn kvar. PANG!! Det var kört...

"Jeeeeenny krääääks!!" Ropade barnen...hm...lite pinsamt faktiskt... Men det var bara att åka hem!

Plumsa i snön...fyfan va snö vi har i stockholm, har knappt nånsin sett så mycket snö! (När skolorna blev inställda i november 95 och skidsemestern i sälen förra året...)


Jag vill...

Vill skriva nått viktigt och intressant men har inte direkt nått på hjärtat...

Vill ha lite mindre snöstorm och mer soliga dagar med snö på marken...

Vill ha fina julklappar jul...


Vill ha semester i ett varmt land där det största bekymret är att sanden är för varm när man ska gå från solstolen till vattnet...

Vill ha en god natts sömn bredvid mitt hjärta...

Snowflakes


Grattis!!

Igår klarade hon det!!
Wihoo!!
Grattis till körkortet! Bästaste Lillsyrran!!

Tiden går fort när man har roligt


Mer än 1 månad sen vi satt där på Heron City i november ♥

tooo party :)

haha :)

Lusse Lelle Lusse Lelle 11 nätter före julImorgon är det Lussefirande på jobbet så då går det inte att vara sjuk längre! Har varit hemma sen tisdags med min jäkla förkylning...Drabbas av virus på virus på virus enligt vårdcentralen.

Men imorgon tänker jag allt vara med med min tomteluva på huvudet!!


På kvällen är det sedan dags för julfestligheter med jobbet!! Det ska bli kul! Vi ska till Münchenbryggeriet vad det nu innebär! Ska bli kul i alla fall!


Nu ska jag säga go natt till pappa som är på besök och sova lite!

God natt!

En helg på hemmaplan

Det var en mardrömsresa till Lilla Edet i helgen. Nej, nu överdriver jag...men att köra 50 mil efter en nästan 12 timmars arbetsdag är ingen höjdare! Speciellt inte när klockan börjar bli midnatt, det är kolsvart ute och det plötsligt blir snöstorm. Men med min prins vid min sida gick det ändå bra och vi rullade in hos mamma och pappa vid 2-tiden.

Fredagen umgicks vi med mamma som hade jobbhelg så vi passade på när hon var hemma. Vi tog också en liten sightseeing i storstan lilla edet :) Såg en STOOOR (!!) tomte på torget och åkte runt och kikade på lite hus och så. Eftermiddagen innebar en tur till Trollhättan och en mysig fika på strandgatan med Jennie.

På lördagen åkte vi till Liseberg! Jag, Jonny och Elisabeth, det var väldigt mysigt och vi träffade på mina härliga gamla grannar!! Åkte sagoslottet med hjärtat ♥ nördvarning jag vet, men jag tycker det är mysigt!
På kvällen träffade vi mammsen och pappsen på avenyn och åt god biff på planka hela gänget! Sedan gick vi vidare och tog fika innan det blev hemfärd!

Vi tog en lugn hemresa till Stockholm på söndagen, stannade i Lidköping nån timme och sedan ett par stopp till längs vägen!

Det var en härlig semester, första semestern med Jonny ♥ Det klarade vi strålande hjärtat!


 

 


Passa in :)

Jag tror inte du anar hur bra du passar in!

Jag kommer aldrig behöva känna mig orolig för att presentera dig för någon! Du passar så väl in med alla människor i mitt liv!
Jag blir gladare och gladare för varje dag att du finns i mitt liv ♥


Mina älsklingar i livet ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!