Today is the day

När västerhaningelägenheten äntligen blir ett minne blott. Visst både bra och dåliga minnen men förhoppningsvis (fortfarande en grej som måste fixas) blir det klart idag!!

I eftermiddag efter jobbet, om jag mår bättre än igår, troligen feber, halsont och rinnande näsa och ögon. Ringde mamma och frågade vad jag skulle göra! Svettas ut det, sa hon. Då drack jag te med honung och vodka, la mig under 3 täcken med pyjamas på och sov, nu mår jag bättre så vi ska till Jonnys mamma och pappa i Ludvika!! Jag är nervööööös!!!


Jag gör så att blommorna blommar, jag gör hela kohagen grön
Och nu så har sommaren kommit, för jag har just tagit bort snön.
(drömmer)

Ett gammalt, fult och elakt troll!

När jag väntar på Haiti-galan kan en ju lika gärna passa på att "jobba" lite. Eller sitter mest och tänker över vårt Troll-projekt. Barnen har ju blivit lite större än i höstas och är lite mer "med" i det vi gör. Alltså det uttrycker mycket tankar och funderingar. Istället för "Fyra små söta troll" och "uppe på berget" har vi också börjat sjunga tillexempel "Ett gammalt, fult och elakt troll". Det slog mig plötsligt vad mycket det finns att prata om i den sången! Om geografi, storlek, former, kroppen osv. För er som inte kommer ihåg den så, varsegoda:


Ett gammalt fult och elakt troll det var en gång
som kom till detta landet i en luftballong.
Han lade sig i Småland
med huvudet på Åland,
och fötterna de var i samma stund i Lund.


Och hos det gamla trollet fanns en trollmadam,
en näsa hade hon som hela Amsterdam.
Hon lagade till maten,
och lade upp på faten
en kaka utav sand
så stor som Svealand.


Och hos det gamla trollet fanns en gammal katt,
som var så stor så stor som hela Kattegatt.
Långt bort till Yokohama,
man hörde hur han jama
och svansen var så rund
som hela Öresund.

Nu är denna visa slut för denna gång
och trollen redan gett sig av i sin ballong,
nu är de nog vid polen
ja, kanske mitt i solen
och kära vän,
de kommer aldrig mer igen.

Young Single & Angry... Young i alla fall :)

Nu sitter jag hos Jonny älsklingen ♥ Vaknade av mig själv! Då hade Jonny gått och min telefon försökt väcka mig på ljudlös.  Tur att jag vaknade i tid ändå!!

Kom hit igår efter att jag varit hos Josefin! Var och såg hennes nya härliga lägenheter! Den var jättefin och STOOOOR om man jämför med den förra, åt jättegod mat och tittade på den skummaste filmen på väldigt länge. Ska ni någongång hyra en film och har Young single & angry i ena handen och vilken fin som helst i andra handen - ta den andra filmen ;) haha! Nää så dålig var den inte...den ar bara speciell!




Längtan till sommarens varma vindar

Tivoli, Köpenhamn. Juli 09

Helt blandad kompott

Nu ska vi se vad jag varit med om på sistonde!
Jag och Jonny har tagit en mysig fika i gamla stan...vi satt i flera timmar och pratade ut om lite av varje! Det är alltid bra!

I söndags städade vi ur västerhaningelägenheten för sista gången äntligen! Hämtade dom sista sakerna och möblerna! Nu är det bara överlämnandet om 2 veckor sen är vi HELT klara med det där!!

Mer då...hm...jo jag har ju köpt en dammsugare!! Det har ni väl inte missat?? Den är snygg, tyst och alldeles, alldeles underbar! Bra val av mig tycker jag!
Mer då...hm..jo jag har sorterat/raderat upp alla mina bilder i datorn och har kopierat alla till en extern hårddisk!
Min mobil har gått sönder så nu sitter jag med en lånad gammal samsung, men det går ju i alla fall att ringa till mig :D och jag kan ringa!

Det var rätt fint ändå...med mörkt hår...synd att det var så jobbigt att hålla efter!

Hazelnut Nougat ♥

Oj, vad jag har blivit huslig!

Inte nog med att jag köpte mig en dammsugare igår, strukturerade upp lite mer i mina skåp och har bara matchande handdukar på toaletten så har jag också idag gjort eget potatismos, bakat muffins, gjorde med lite olika fyllningar. 2 stora med chocklad, 2 stora med vaniljsocker och 2 stora med bitar av Marabou Premium - Hazelnut Nougat. Den sista var riktigt god och något jag tänker göra fler gånger! Mmmm Marabou ;)



PannKakor ♥

Har görs det pannkakor för fullt :)
Ringde hjärtat och frågade vad han ville ha och då fick jag det till svar!
Har inte gjort det sedan jag hade mitt tema på slutpraktiken om Pettson och Findus. Då fick barnen som avslutning göra pannkakstårta! Det var mumsigt värre ;)

Ge mig sommaren

Hur länge ska den här kylan hålla i sig?
Vill ha sol och värme!
Längtar utomlands, till varma bad och mysiga uteserveringar!

Ge mig nu!!




Från Rhodos Juni 08


En efterlängtad kram ♥

Så har hjärtat kommit hem till Stockholm igen efter ytterliggare en vecka hos sin mor och far. Det har varit skönt att vara själv och fått mycket gjort! Men när han kom tillbaka insåg jag hur mycket jag har saknat honom! Mitt hjärtegull ♥

Nu ska vi kolla på massa bilder på TV:n från jul och nyår om han kan få bara nån sekunds ro i kroppen och sätta sig ner!
Så kanske man kan få sig en kram också :)


Vad gör ni en lördagskväll som denna?


För att påminna mig själv!



Little Black Dress

Det är fredag vilket betyder ett klänningstips, "little black dress" har jag döpt kategorin och här kommer en ny klänning varje fredag!



Denna lilla svarta klänningen som jag inte skulle tacka nej till kommer från Paula Myo. Snygga sexiga klänningar, toppar och underkläder!
Vad tycker ni? Hot or not?

Duracellyeahny

Jobbade ju till sex idag och trodde inte jag skulle orkar gå hem. Men ack så lat är inte jag i dessa duracell-dagar. Jag bara går och går och går :)
Tog ungefär 35 minuter eftersom jag rusade för att inte frysa ihjäl! Woohoo det trodde jag inte jag skulle klara!

Nästa vecka blir det gymmet också! Tror jag ;P
Det gäller ju faktiskt att passa på att röra sig när man har lusten, orken och känslan!


Ljus i mitt hus ♥

God morgon till ytterliggare en kylig dag!
Nej så illa är det inte, inte här i Stockholm i alla fall, enligt smhi har vi -13.
Ingenting om man jämför med andra delar av Sverige just nu.
Ljuslykta




♥Underbar lykta från Halèns ska snart få sprida värme och ljus i min kalla lägenhet ♥



Missa inte Marinas veckans blogg-tävling. Jag har anmält mig! Har du?



En vän för livet ♥

När jag var hemma hos mamma och pappa i mellandagarna passade vi (jag och Jonny) på att träffa Jennie igen. Träffade hennes pojkvän också för första gången, det blev fika två gånger och bowling.
Är så glad att vi aldrig tappat kontakten riktigt sen gymnasiet. Visst det har ju gått ganska långt mellan gångerna vi träffas ibland men kontakten har aldrig bryts. Det är så det ska vara. Jag hoppas att hon är en vän för livet ♥



I'm walkin' on sunshiiiine

Vad har hänt med mig? Jag borde vara trött och seg. Har jobbat till klockan sex, sov inte så många timmar i natt. Men ändå har jag energi som ett jäkla duracellbatteri :P Men vad gör det! På lördag kommer ju hjärtat hem så han blir väl glad! Fast det där lät ju en aning fel ;)

På lördag kommer inte bara älskling hem utan även solen!
Härliga tid!
Fast det lär väl bli sådär -10 grader, eller -20 eller -30 eller nått annat läskigt!

Puss på er! Ha en bra kväll! Nu ska jag gå och tvätta sen är det ju Glee :)


Walking in a winter wonderland

Jag hoppas ni ser min nya design ;)

Lika vit som snön som faller över Stockholm just nu. Att det aldrig tar slut!
Känns ju i hela kroppen hur kallt det är när man andas in luften...Men det är säkert bra! För isbjörnarna och inlandsisarna....eller nått!


Nu har jag suttit med bloggen hela kvällen och fixat och donat, kollar lite på So you think you can dance med ett halvt öga också så ska väl se klart på det innan sängen får sig ett besök!

Börjar inte förrän 8.45 imorgon...Har stängning två dagar i rad nu. Både torsdag, fredag denna veckan OCH nästa! *Pust*! Men med energin jag verkar ha nu så ska det nog gå bra!




Saknar dig ♥


Nu har hjärtat varit ifrån mig i 4 dagar och 4 nätter och jag börjar verkligen sakna honom, det är bra att vara ifrån varandra ibland. Men nu är det dags att du kommer hem älskling!
♥♥

Lyssnar på "våran" sång och tänker på dig!


Diska eller Wii, diska eller Wii


I'm bluffin' with my muffin'

Här sitter jag nu...tredje dagen utan min Jonny ♥ men det går ju toppen, visst saknar ju honom men har massor av energi och mår allmänt bra :)

Har sjungit lite med mitt splitter nya We Sing - fasen va skoj det är!
"Pa papapapapa poker face!!"
I och för sig inte så kul att sjunga själv, men bättre än inget :)
Ska nog sjunga lite mer nu...


2010 är året jag ska...


Härliga vinterpromenad


Tisdagen 29/12 - 09 tog hjärtat och jag en promenad i Göta. Vi gick på Ryrsjöns is och värmde varandra i kylan :)

Äntligen jobb igen!!

Då var det dags att komma igång med vardagen igen och vilken energi jag hade!! Kunde inte sitta still. Började nästan på en gång jag kom genom dörren med att fixa och dona kvart över sju!! Och det höll i sig hela dagen... känner mig lite peppad igen faktiskt och vill komma igång med nån härlig verksamhet som kallas pedagogik :) Bort med det gamla och in med det nya!!


Bara lite crazy bananas!!

Julafton i Tierp

Julen 09 spenderades i Tierp i Uppland med min moster, hennes man, kusiner, mormor och hennes man och min egen familj.
På förmiddagen på julafton fick vi sån lust att spela bandy så vi gick ut på vägen och spelade lite i snön och på isen - positivt var det ju att man kunde göra snygga glidningar för att rädda mål ;) Ett par blåmärken blev det dock!
Det blev Kalle och alla hans vänner, det var mumsig mat och fina julklappar.
Pappa frågade om jag var nöjd med mina julklappar och jag sa att det var jag "men jag fick inget fotbad i år heller". Så var det dags för paketspelet. I sista sekund beslöt jag mig för att försöka byta till mig det största paketet, det gick Per med på och vips så hade jag ett fotbad. Hur stora var oddsen??


Ich Liebe Dish


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!