Today, the 26th of february

Nu borde jag sova, men det känns som jag ändå vill vara uppe lite till och skriva om min dag :P
VFUn var lika rolig idag, trivs som fisken i vattnet eller ¨nått! imorron ska jag ha lekar ute i skogen med 4 och 5 åringarna, men det ska ju bli storm så vi får se, håller väl några tummar för att vi får vara inne :)

En så himla gullig pojke där så man vill bara ta hem honom, inte alls stor men han har börjat prata och pratar heeela tiden, bytte blöja på han så låg han och snacka med mig om att  "du har fint hår!", "du behöver nog inte klippa dig" moahhahaha :P Det va roligt!

När jag kom hem hade jag tänkt träna aerobics men jag kände verkligen inte för att gå till SATS då så jag tog mig en timmes rask promenad, och trots det trista vädret var det riktigt skönt!!!

Jaja, det blir allt för idag slut för idag!!

Kidneybönor... what am I doing here????

Nu är jag ute på VFU igen och nu är det på förskolan :):):) Det är ju ändå där jag helst vill arbeta när jag är utexaminerad om mindre än ett år!! Jag trivs jättebra på denna förskolan!!

Lite av uppgiften under VFUn är bland annat att införa nytt på förskolan i ett hälsofrämjande syfte eller vad man ska säga! Men vad finns det att göra på en förskola som serverar Kidneybönor till barnen tillsammans med spagetti & köttfärssåsen...?? De har idrott och är ute MYCKET! Vad finns det mer att göra!! "Ja lite mer sammarbetsövningar och rytmik har dom inte alls mycket!" Fick jag och Jennie höra :P jaja! det får gå som det går!

Ska i alla fall vara ute i skogen med barnen på onsdag och leka lite! Tror det kommer gå bra! Blir aldrig färdig med planeringen bara och att jag sitter här just nu ger väl inte många +++, men vadå? alla behöver väl en paus! Längtar till vi ska få göra rytmiken nästa vecka, det är mer mig än att vara ute i skogen och leka skogsmulle :P som säkert alla som känner mig vet om :D hahaaa

Maskeraden närmar sig! hade varit kul att veta vilka som hade tänkt komma :P haha hitills har bara två meddelat att dom kommer :P så det blir a party for four! KUL :D nä, det är ju nästan 2 veckor kvar så!!

P.S jag kanske är den enda i världen som tycker detta men Eskobar var bäst i lördags! Dom skulle inte ha kommit sist! HALLELUJAH NEW WORLD!! D.S

Du är glad och elegant - du är laktosintolerant!

okej, härmed bryter jag tystnaden!!

Detta inlägg handlar om det ALLA bloggar handlar om nuförtiden - Björn Gustavsson! Anledningen till att jag inte har skrivit om honom tidigare beror inte på att jag inte tycker han är rolig...Absolut inte! Tvärtom!! Jag har älskat Björn Gustavsson sen den morgon i  november eller va det va, när han var med i Vakna med The Voice. Jag försökte berätta för folk om denna underbara, unga kille som utklassa alla i parlamentet, men det var inte så många som var intresserade av att lyssna! Så nu kommer han med i melodifestivalen och är helt OUTSTANDING och plötsligt älskar alla han...Jag med, men herregud! Give the little guy a break :P

Jaja, det är väl så livet är, man har sin lilla guldklimp som inte ALLA vet vem det är - sedan blir han större än störst! Snackas väl mer om han än till och med Carola! På ett sätt är man väl lite stolt, det är som min lilla Björn har blivit stor haha :P men på ett sätt vill man ha han för sig själv! Näää va töntigt det lät! jaja!!

Lycka till i livet Björn! Du är sodastreamad Oboy!!!!


image78

Du ska inte tro det bli sommar....i fall inte nån sätter fart!

Idag får jag fint besök! Mamma, Pappa och elisabeth kommer ner i eftermiddag och hälsar på!! M & P ska vidare till malmö och gå på Cats på lördag morgon men Elisabeth stannar kvar och vi har bilen och allt :P hihi, vad ska vi hitta på för skoj?? Blir nog lite firande att tentan är över på lördag i alla fall :P
Ja sen kommer ju kruxet, att jag har tenta imorron bitti...Så vi ska sova 4 pers i mina 21 kvadrat...Lär ju inte blir mycket sömn, eller sista minuten pluggande! Har fått låna Idas nyklar så jag kanske sover där :P Hon är ju och åker skidor och har det gott!!

Igår va jag och träna BodyCombat igen, det var ett tag sedan! Men kul är det...jobbigt men kul! Skulle dock inte skada om det kommer en ny release snart...! känns som denna haar varit länge nu men det kanske den inte har!

Nu måste jag städa och plugga så det ser någorlunda okej ut här när dom kommer :D

Frölunda vann igår! Gött!!!! 4-1 äntligen, hoppas verkligen dom är på gång nu! Slutspelsplatsen känns i alla fall lite säkrare!

Sist men inte minst!! HEIDI !!! What's going on?!?!?!? du måste berätta nu!!!

So Long Suckers!!! <3

bloggtips

läs vad som händer i halmstad - underhållning på hög nivå :P hehe
http://gossipgirlhalmstad.blogg.se/

I'm so sick of lovesongs

Nu är jag hemma igen, skolan idag sedan måste jag plugga för det känns inte som jag har gjort någonting och tentan är på lördag!!! lördag!!! det är ju bara några dagar! Shit! Snacka om stressad!
På fredag kommer la familia, mamma och pappa åker vidare till malmö på lördag morgon för att gå på cats men elisabeth stannar kvar så vi får se vad vi två hittar på :D

Jag skriver det här eftersom jag inte känner för att förklara för alla! Jag hade det jättebra och mysigt i arvika men vi är inte tillsammans, avståndet är tydligen för långt. Synd tycker jag för jag tycker verkligen om dig!!!! Men det vet du ju redan!

En ring har fastnat på min finger, den satt perfekt men när jag vaknade var fingret röd/lila och jag kan bara inte få av den!! Vet inte vad jag ska ta mig till!!!

Soo long!

utmanad

Om mitt namn var en produkt skulle sloganen vara såhär.

«Jenny, It's as simple as that! »



Du är nu utmanad.
gå in på www.sloganizer.net/en/ och skriv i ditt namn och tryck på sloganize.

kram till alla

tillägg till förra inlägget

Patrik - Du är så jäkla grym som orkar jobba till 4 på natten och jag längtar verkligen till lördag!!

hand i hand - vårt budskap gick från land till land

Jag varnar redan nu att det finns en risk att detta blir ett låååångt inlägg!!! Det eftersom jag just nu känner en enorm tristess, det var ett tag sedan jag skrev och att jag ju tycker om att dela med mig av mitt liv på min blogg...Men vissa saker talar också emot längden på detta inlägg, som att jag har den värsta huvudvärken på länge, att jag vet att det inte är sååå kul att läsa jättelånga inlägg och att någonting annat, mot all förmodan, skulle kunna dyka upp!

Köpte mig, som många nog redan vet en rosa jacka i helgen! Det har blivit mycket ståhej kring den här rosa jackan! Den är ju inte lite rosa men jag älskar den så där som man bara kan älska ett klädesplagg!


Lite kallt än så länge dock men snart hoppas jag kunna använda den!!!


Ja, jag vet att mina rubriker på sistone har varit väldigt kopplade till Magnus Uggla låtar men jag har fått nått ryck och gör inte annat än lyssnar på alla hans underbara gamla låtar...Att just denna (hand i hand) finns i frölundaversion gör ju inte saken sämre Hand i hand, tilsammans går vi hand i hand och vinner överallt för vi är BÄST I SVERIGE.


Jaha, på tal om frölunda! På lördag försvinner Jenny över helgen till Färjestadland! Blir Arvika några dagar och jag kunde inte längta mer!! Dagarna kryper ju nästan fram...!! Men nu är det bara onsdag, torsdag och fredag kvar så jag ska väl inte klaga!!


Imorgon ska jag till flygstaden för att se om jag kan finna mig ett par nya skridskor, vi åkte häromveckan men det gick ju knappt att bromsa med mina gamla skridskor från...ja...medeltiden?? Så nu ska vi åka på torsdag igen och jäg känner att ett par nya fina skulle sitta som foten i skridskon (ja...koppling till handen i handsken för er lite segare människor ;))!!

Var tillbaka på träningen idag, har inte varit på SATS på flera veckor pågrund av att min hals inte har gett med sig och jag skulle ljuga om jag sa att det inte var lite extra jobbigt men det känns kanon att vara igång igen!! Verkligen!!


Ja...idag hade vi dessutom VFU-seminarium, jag ska få komma till en ny förskola här i halmstad eftersom jag har varit på min gamla för mycket nu... Synd för jag gillade den gamla men efter att ha träffat min och Jennies handledare (Jennie ska vara på samma förskola : D) så verkar denna också väldigt bra! V 9 och 10 blir det praktik!


Jaha lite medelanden till er därute:
Ida - Det kommer gå kanon imorgon!! Oroa dig inte du är ju en grym lärare!!
Elisabeth - grattis till B&S boxen men kan du inte skaffa ett eget traderakonto :P hehe
Moa - jag vet inte vad jag gjorde för fel, men jag får ge det ett nytt försök när jag har rätt mängd av ingredienserna:P
Heidi - jag saknar dig som satan gumman!!!
Josefine - jag saknar dig som satan också!!!

 
Party like a rockstar

jag är en riktig 7,3:a

7,3 på en 10-gradig skala....ja så hot är jag tydligen! Enligt 50 pers som har röstat på facebook's "hot or not"... Det får man ju ändå vara nöjd med! Det är ju mer än mitt i eller vad man ska säga!!

Usch har inte tid att skriva, har diskat och packat och ätit men gud så här ser ut!! Vill jag verkligen komma hem till detta??? och jag måste vara ute härifrån snart om jag ska hinna till skolan! jaja...life's a bitch!

Kram på er!

Rekord :D

Ville bara meddela att min blogg slog nått av personligt rekord efter förra inlägget! Inte mindre än 18 personer läste vilket ju är lite mer än dom 8-13 som annars brukar läsa, så jag härmar Moa och frågar: vilka är ni? seriöst, så intressant kan jag väl ändå inte vara ;) hahaaa

Idag hade vi seminarium i skolan, Moa, Viktoria, Ellen och jag själv gjorde en liten teater över att många inte vill duscha efter gympan - att de känner sig äkliga över att visa sig i duschen men också att andra och säkert en själv också känner sig äklig om man inte duschar och lite sånt handlade den om hehe :P Jag säger bara   Dramaten nästa!!

Sedan träffade jag Ida, vi tog en promenad förbi tågstationen så jag kunde köpa biljetten hem imorgon sedan gick vi in till stan och fikade 2 betala för 1 på espresso house. Gottigt!!! Sedan köpte jag ett siden nattlinne på Cubus för 70 kr på rean ;)

Ja, som sagt imorron blir det hemfärd för första gången sedan jul, kommer ju knappt ihåg hur man gör :P Så det kan bli sparsamt med bloggandet i helgen!

Love too y'all! ;)

Han sjöng för mig - Johnny Boy

Förlåt att jag inte skrivit på typ en mindre evighet :P Men tack för alla krya på dig inlägg! BLir man alltid lite gladare när man ser :) 
Som ni kanske redan vet var det ett virus, men Jenny som inte kan sitta still för en sekund har ju inte tagit det lugnt och har fortfarande ont och hostar...:P men vadå då? hehe

Helgen spenderades i Landskrona med  Mr P och hans vänner...Det var roligt, även om jag ju inte mådde så bra! Han kom hit i torsdags så jag hade lagat kyckling och potatisklyftor :P det var i alla fall en jättemysig helg! Ville inte att han skulle åka hem på söndan men det va ju tvunget :( 

Och Ida du kanske blir glad när jag säger att han skickade mig Scotty doesn't know :D haha

Johnny the rocker är nu idolen alla följer dina spår, Johnny the rocker är nu symbolen....FÖR DOM UNGA!!! hehe är helt lost i den låten just nu...har väl lyssnat på den 15 gånger idag eller nått haha....tröttna snart eller??  

Förresten så ska jag och Ida ju ha maskerad och inbjudan är påväg ;) 8 Mars blir det i alla fall om någon är intresserad???

Kramar

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!