I'm back!!

Ja, nu ska jag äntligen skriva av mig lite igen!!

Veckan på Rhodos var varm och skön och underbar!! Elisabeth har gjort en extremt bra sammanfattning på sin blogg så läs gärna den!
Men om man säger så, det var mycket drinkar, shopping, ett och annat dopp i det blå och en helt massa knasiga och roliga människor. Ja och så slog jag ju mig också...som vanligt! Klant!! och Pubcrawl var också väldigt roligt. Ni kan se bilder på http://jeahny.bilddagboken.se 

     
 
Nu har jag gått på mitt schema på jobbet så jag gjorde min första natt nu i natt, så nu är det två kvar innan jag får ett par dagars ledighet (och nätter!!) så det är bara att kämpa på. Lyckades faktiskt sova från att jag kom hem 07.45 till halv två idag! Det var mer än jag förväntat mig!!

Nej nu måste jag iväg och handla lite mat, har ju inte varit här i halmstad på tre veckor!!

Rhodos Here I Come!!!

Detta blir ett inlägg helt i fet stil och det beror på att det är en kul dag för det är dagen innan jag och världens sötaste lillasyster åker till Rhodos!!!!!! WoooHoooo

Imorgon kl. 15.45 går planet som ska ta oss till Grekland - Rhodos - hotell Constantin :) I'm so excited och det gör det enklare att vara ifrån Richard när jag har nått så roligt som väntar!!

Elisabeth var ju som sagt väldigt fin på balen och här kommer bildbevis på det:

'
Elisabeth och Ronja var så fina!!

För Elisabeth har tagit studenten :) och richard har åkt hem :(


 
I fredags tog min kära syster studenten!! Hon var så fin och vi hade fult med folk här, det var väldigt roligt!! Synd bara att regnet vräkte ner, men det klarnade upp lagom till de skulle springa ut. Men började vräka ner igen när det var dags för marsch ner till fallen!
Världens sötaste lillasyster

Ett familjefoto :)


Nu har vi va´rit och lämnat av henne för balen och hon och Ronja var jättefina!! Ska lägga in bilder snart, kanske imorgon!! Efter det åkte vi och lämnade av min älskling på stationen...han ska hem :( snyft, vi kommer inte kunna ses på flera veckor! Nu har vi ju umgåtts hela tiden i två veckor så det kommer bli tomt!!

3 dagar kvar nu bara...


Sjung om studentens lyckliga dar!

Grattis Elisabeth!! Idag är det studenten i huset. Massa folk och om några timmar bär det av till Trollhättan för utspring!

Fullt upp idag alltså!!

Over and out!

Sorry och allt det där

Ursäkta mitt dåliga bloggande, jag ska försöka skärpa mig.

Nu ligger Richard nere i soffan och sover. Mamma och pappa är på jobbet, Elisabeth i skolan och snickaren som bygger om våra badrum har inte kommit än! Det första är klart nu och så underbart fint!! Känns verkligen lyxigt! Ska lägga in bilder på  det snart!!

Igår var jag och visade Richard Trollhättan, sedan tog vi en tur till Ursand, även om vi körde vilse i vänersborg först :P oooppss :) Sedan tog pappa honom på en sightseeing i Lilla Edet. haha. stackarn.

Imorgon bär det av till Göteborg för mig och älsklingen för en natt på hotell Comfort Hotel City Center och Lisebergbesök, sedan tillbaka hit för Elisabeths student på fredag :D Roligt!! Den lilla flickan har blivit stor!!!

Ikväll gäller det!!! Sverige - Grekland 20.45. synd att vi inte var på Rhodos nu :) Bara en vecka och en dag kvar nu :)

Sooo long!!

Home sweet home

Igår åkte jag och Richard hem till mamma och pappa i Lilla Edet. Vi skulle¨åkt till göteborg på onsdag och bo på hotell och sedan komma hit på torsdag, men värmen i min lägenhet blev för outhärdlig :P

Jaja...här kan man inte sitta hela dagen och dega när solen skiner och en snygg kille ligger i sängen bredvid mig ; )

Ha det bra!!

Parmiddag och Tylösand . Massa bilder :D

Som svar på era kommentarer: Nej, jag ska flytta själv, men man vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden :)

Glömde i mitt förra inlägg berätta om lördags, kanske inte så konstigt... Så mycket konstigt som jag drack :D haha! Nä det var en rolig kväll men söndagen var inte riktigt llika rolig!! Ska aldrig mera dricka säger jag bara ;)

      

Gårdagen var väldigt trevlig. Först en cykeltur (mer än 1 mil enkel resa) till Tylösand med älsklingen och Ida. Väl där var det väldigt mysigt även om vattnet var lite kallt i början. Richard har ju bränt upp hela ryggen så han fick ligga och ta det lite lugnt och sola magen i stället!!

          
Klicka för större bilder!!

Efter Tylösand var det hem och vila en stund innan vi var bjudna på middag hos ida och david, en jättemysig kväll!!

     


Lägenhetsvisningar och sol&bad

Nu ska vi strax iväg på en lägenhetsvisning, vi var även på en igår. Den var stor och hade stora fria utrymmen, men den kändes så ofräch så jag vet inte. Har högre förhoppningar på den idag!

Sedan ska jag och älsklingen till Östra Stranden och sola och bada lite. Imorgon blir det Tylösand hela dagen med älsklingen och Ida, sedan middag hos ida och David!!

Ha det bra!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!