Live from huvudstan ;)

Jenny is blogging directly from Stockholm :) haha :P Jag har det underbart här i storstan, hinner bara skriva lite kort!
Idag var vi och klättra vilket var grymt kul men grymt jobbigt, har så ont i händerna men så länge jag är med min snygging (hihi) spelar det ingen roll :P Dessutom har jag fått handmassage av samme snygging, vilket ju har lindrat smärtan :)

Imorgon väntar en jäääääääääääääättelång bussresa tillbaka till halmstad men fört ska jag njuta av en kväll till i hvudstaden :)

Hörs imorgon - då är jag back in halmstad och då har också premiären av allsvenskan spelats!!
Bilder från klättringen kan tänkas komma inom kort ;)


The love, the spring and the sun

Bara måste skriva igen - det bara bubblar i mig av längtan till jag rullar in i Stockholm 19.50 ikväll :)
Vet inte hur jag ska klara en tågresa på nästan 5 timmar först! Men det är det värt, för vad som väntar på andra sidan :)

I'm happier then I have been in a long time! I just feel great! I can feel the love, the spring, the sun ♥

Men innan jag åker...

... har jag ju lovat att presentera min favorit av IFK spelarnas poesi, som jag får säga har haft lite blandad kvalitet och där jag i vissa fall funderar på hur  "frågan" skrevs när de skulle skriva svar för allt känns ju inte riktigt som poesi! :D Men det är en rolig grej ändå!


Jennys BlåvitaFavoritPoesi:


Stefan Selakovic har ordet:
"Jag vill inte vara snobbig,
men en fotbollsträning kan vara jobbig.
Jag kan erkänna att jag inte känner mig fräck,
när jag är klar med ett pass i Munkebäck.
Det roligare saker än styrketräning finns,
som att se Hellberg visa hur bra han är på chins.
Men det är ändå ingen större sorg,
om man får spela guldmatch mot Trelleborg
Då euforisk stämning råder,
så man trots regnet blir varm av publikens applåder.
Det är allt slit värt, för det finns inget bättre syn,
än när man som mästare åker buss längs Avenyn."

Just a few hours away :)

Återigen en underbart fin dag här i halmstad! Sådana här dagar ångrar jag nästan att jag ens funderat på att flytta härifrån :)
Om några timmar bär det av till Stockholm! Beroende på hur det går kommer ni få höra detaljerna på söndag kväll när jag kommer hem - eller kanske medan jag är där :) Kan knappt vänta till jag ska få sätta mig på tåget och än mindre till jag kommer fram och möts av a wonderful guy :P

Men först ska jag packa klart, ta en liten promenad och sedan ett par timmar i skolan.

Poesi och poesi? :)

Haha, ja som ni trogna läsare vet har jag haft en spelares BlåVita poesi varje dag fram till allsvenska premiären som är på söndag, nu är det så att det är flera spelare kvar som har skrivit och dessutom ska ju jag bort imorgon, då jag möjligtvis inte kan publicera detta! Och jag vill inte vara taskig att ta bort några så här kommer de som är kvar:

Sebastian Eriksson
"Stort tack för allt stöd hemifrån Dal. Det värmer!"

Adam Johansson
"Övning ger färdighet, talang ger ledighet" - Per-Axel Frielingsdorf, tysk poet.


Tobias Hysén
"Sånt kan vi inte vi idrottsnördar.
Det är bättre vi vinster skördar.
Om vi vill ta ett guld till,
måste hjärnan få va still."

Mathias Ranégie
"En hälsning har jag till min son Noah: Din pappa älskar dig mer än allt som går att älska." 

Hjalmar Jonsson
"Life is beautiful!" 

Jonathan Berg
"Den som tar han har,
den som ger han ler."

Erik Dahlin (en annan IFK-spelare från Trollhättan)
"Jag är inget vidare på sånt här, men jag får nog säga att Bengt Andersson är en person som jag sett upp till i några år innan jag kom till blåvitt.
När man får chansen att tampas med sin idol så är det det roligaste och nervösaste ögonblicket i ens liv. När jag klev in på min första a-lagsträning med Blåvitt och Bengan i spetsen, det är ett minne jag sent kommer att glömma.
Sen var det ju inte så dåligt att vi vann guld förra året heller."
 

Har jag sett rätt nu, är det bara en av dem som skrivit som jag inte har publicerat än och det är min personliga favorit bland alla Blåvita "dikter"...! Den kommer innan jag åker :) Imorgon eller ikväll! I promiss!

Nu blir det träning om en stund!

 

Sommar och soliga dagar, vi går genom skogar och hagar :)

En sån helt underbart fantastisk dag!! Solen skiner, snön smälter bort - det är nästan så man ser hur Broad-Way arbetarna förbereder för att göra gatorna fina från allt grus :) ahh...då är det vår!
Jag och Ida tog en promenad ín till stan där vi fikade och kollade på mina kort som jag fick idag... Det är ju inte riktigt samma sak som förr, då man aldrig hade sett korten när dom damp ner i brevlådan :)

Sedan köpte jag en resväska som kändes lagom stor för både en helg i Stockholm och en vecka på Rhodos!! Kan knappt vänta till nått av det :)

Halv 7 blir det BodyCombat igen och sedan ska jag till Ida och äta kycklingsallad och se på Morden I Midsommer Scaaaarryyy ;)


Hoppas jag kan sprida lite härlig positiv, energi - för jag har så mycket så jag delar gärna med mig :)

I längtans tider

Jenny längtar till Stockholm - It's a fact!

Och ja...ibland pratar jag om mig själv i tredje person

Köpa? I freeeaking love dancing :)

Idag har jag varit i skolan igen :) Först var det en intressant föreläsning om motorik och rörelse å sånt sedan hade  vi dans igen :D I freeeaaking love dance :P Önskar vi kunde ha mer, men jag tror bara vi har det 1 eller 2 gånger till :'( får väl börja gå på dansen på S.A.T.S igen :)

Igår kväll tog det 2,5 timme för bussen att köra från göteborg till halmstad! Det brukar ta 1 timme och 45 minuter högst! Mest anmärkningsvärt: 40 minuter från centralen i gbg till Kållered!!

Har så mycket att se fram emot nu :) jag kan knappt sitta still!! På fredag blir det att göra storstan och då snackar vi den största i detta landet :) och måndag - tisdag blir det ju scraapbookingkväll och sleepover med 2 av mina stjärnor!! 

Nu börjar snart fotbollen!

image102
Vill ha hatten, ska jag köpa den eller inte??


Blåvit poesi 26 mars, 4 dagar till Allsvenskan


Världens bästa Pontus Wernbloom skriver:
"Tränarna tror vi är helgon men vi är mer som Kain,
i höstens mörker hittar du mig på Park Lane.
På måndag är vi tillbaka med ångest, Munkebäck reser sig ur marken,
jag får pröjsa notan för att jag var på parken.
Då jag är inne på mitt mitt 28:e varv,
tänker jag på hur det hade varit att stå vid en svarv
Nu har jag slutat gnälla
För att jag på Ullevi en motståndare ska smälla."

Blåvit poesi

Dagens dikt kommer från allas våran Jonas "Walle" Wallerstedt

" Här kommer Walle med sin rakade skalle.
Upp och nicka sockerdricka. "

image101

4 bugg och en coca cola :)

Ibland är man bara så trött på allt och ibland är man bara så glad! Ibland är man trött på att man är glad, för det man är glad för på samma gång gör en trött...Eller nått sånt :D men mest är jag bara lycklig just nu!

Det har varit skönt med ledighet men imorgon börjar allvaret i skolan igen! Måste hinna läsa en himla massa innan dess, men jag har några timmar på bussen ner till halmstad idag när jag kan läsa så det ska nog gå bra!

I Söndags, påskdagen var jag och syrran på Lipz i trollhättan - det var riktigt skoj! Tycker verkligen om det stället, nått liknande där jag kommer in i halmstad finns inte, även om kåren kan vara rätt likt de kvällar då det är mycket folk! Det finns fina ställen i halmstad också men där är det så hög åldersgräns för det mesta :( Det var riktigt kul i alla fall...även om vi fick två efterhängsna typer efter oss vart vi än gick!!

Påskdagen

Hinner egentligen inte skriva så jag fattar mig kort:

Matchen igår var kall men ändå kul att vara på fotboll igen!! IFK vann med 3-1 men jag och pappa gick när det stog 2-0 med ca.12 minuter kvar så vi skulle hinna hem till hcokeyn som gick skit och nu ser jag fram emot nästa säsong!!!

Ikväll blir det partay:P haha

Blåvit poesi

Blåvit poesi av Gustav Svensson

"2007 många blåvita minnen har.
Men 2008 lovar jag att guldet i IFK Göteborg stannar kvar."

Mina 15 sekunder i rampljuset

Fick visst lite mer tid att sitta hör och berätta om mina bravader :)

Matchen i torsdags är ju redan legendarisk och kommer på många sätt kommas ihåg - det var då frölunda vände 2-4 till 5-4 på fem minuter, det var då en idiot till frölundasupporter som slängde in en glasflaska på isen och drar med sig hela frölunda ner i smutsen - såna hör inte hemma på en hockeyarena och blir förhoppningsvis portad från matcher för en lång tid framöver, det var då klockan stannade och slutsignalen gick ett par sekunder för tidigt och precis innan Micke Johansson (Färjestads Micke Johansson) gjorde mål - målet underkändes och 3 sekunder spelades om, det var vad text-tv lite vitsigt kallade TIDernas skandal. Men det som gör den mest minnesvärd (eller inte) var att jag och syrran tydligen var i bild (i TV) i upp till 10-15 sekunder innan match då vi stog och klappade :) haha! Vill inte se det :D

Japp...Nu ska jag förflytta mig :) återigen! Glad Påsk!!

Blåvit poesi och lite annat :D

Igår blev det ingen blåvit poesi men gårdagens kommer inte heller idag eftersom jag upptäckt att de nog inte räcker två hela veckor så här kommer påskaftons:

David Stenman vid pennan
"En sommardag på Smögen är inte fel, ta båten ut till någon holme och grilla. På kvällen träffas några kompisar i Marrdås med någon pilsner och allsång.
Det är nice."


Idag ska jag till och med på IFK om det nu blir nått eftersom det fortfarande snöar ut :O  IFK-Kalmar i supercupen, det är grejer det ;)

Hinner inte skriva mer nu men GLAD PÅSK allihopa och heja nu med allt vad ni har för att frölunda vinner uppe I karlstad och går vidare till semifinal!!!!

Blåvit poesi, del 4

Daniel igår, då tar vi storebror Alexandersson idag!

Niclas Alexanderssons underbara poesi (en litem limerick har han lyckats få till)

"En snabbtänkt kille från Långedrag,
blev tvingad att vara poetisk en dag.
Men har man SM-guld fått,
gör det alls inte nått,
att diktarförmågan är svag."


När du får extremt oväntat besök!

Inatt fick jag gäster! Från Stockholm :) haha, det var helt klart trevligt, men inte lite överraskande! Dom kom klockan 5 på natten och åkte igen vid halv 9 på morgonen! Men vadå vem åker inte 100 mil för att träffa mig? haha:P era galningar!!

Har nyss varit hos läkaren och det gick över förväntan så det var mycket skönt!! Slipper jag oroa mig för det! Denna läkaren ringde till blodcentralen och sa att han hade en tjej där med ökad risk för blodproppar pch dom visste direkt vem jag var :) han behövde inte ens säga mitt namn! haha! Värsta kändis! :P Protein-S brist hade jag, så ovanligt så läkaren fick in på nätet för att kolla vad det egentligen innebär :) men nu vet jag i alla fall!

Om ett par timmar ska jag hem sedan blir det hockey :D Jippi:) var så längesen!!

Ha en bra dag :) jag saknar mina gäster redan :P haha

19 Mars 2008 - A day of sun and snow

Idag har det varit en trevlig dag :)
Som sagt var morgonen mycket fin - jag var pigg och vädret var underbart, så jag tog mig en promenad till stan och vidare till skolan! Fick köpt biljett hem imorgon, så klockan 13.20 vinkar jag hej då och glad påsk till Halmstad och 15.20 säger jag "HEJ GÖTEBORG!!" och "FFRRRÖÖÖÖLLLLUUUUNNNNDDDAAA" Klockan 19.30 och det skulle inte förvåna mig om jag runt 19.53 skanderar "synsam, synsam" haha :) Fråga om ni inte fattar! annars skratta med mig ;D

Efter skolan åkte jag, Jennie och Ellen hem till Jennie för att kolla filmen från våran idrottslektion - Gud! Stackars er som tvingas se mig hela tiden säger jag bara!! Men men, nu är det gjort och vi är nästan klara med det vi skulle skriva också :) känns perfekt!

Förresten fick vi lite snö på eftermiddagen men sen blev det snabbt solsken igen!

Blåvit poesi, del 3

Daniel Alexanderssons fina dikt

"Jag drömmer om att en dag stå,
och lyfta bucklan för IFK.
För trots att det mesta för mig är nytt,
så har man ju hört en del som Kamratgårdens pytt."

En solig dag i en sommarstad

Ny dag, nya tag! Mår fint idag...känner mig pigg och är glad över ytterliggare en dag med solsken och helblå himmel!! Då trivs jag som fisken i vattnet!

Träningen igår var skön! Alltså härligt att komma igång igen...! Sedan har jag en hemsk träningsvärk i ryggen idag, men det är det helt klart värt :)
Nu ska jag ta mig en morgonpromenix till stan och köpa bussbiljett hem för imorgon innan skolan börjar! Och hur skulle jag kunna stanna inne i detta vädret?

Det slog mig precis att Ida snart fyller år! - Presentjakten kanske borde sätta igång? Kul! älskar att köpa presenter!

image100

Blåvit poesi, del 2

Nu ska jag iväg och träna för första gången på...ja...flera veckor! Wish me luck!!

Här kommer dagens BlåVita poesi, från Eldin Karisik...Men innan hans fins dikt kommer, måste jag bara ta med svaret från en annan fråga som fick mig skratta högt

Det här visste du inte om mig:
- Tror året var 2001, då jag inte missade ett enda avsnitt av "Våra bästa år". När jag ser det på tv byter jag kanal. Vad höll jag på med egentligen?

Nummer 2 i min serie av blåvita dikter, Eldin Karisik:

"Man måste lira boll som Pelé
för att få bo som Walle gör på Linné."

 

ModerJord - skärp dig! :)

I förrgår solsken och man drömde nästan om att sommarn var här, (okej! lite tidigt men ändå), igår vaknar man upp till snö och storm - snöstorm, och idag vaknar jag tidigt, tidigt av att solen skiner in i mina ögon och det ser ut att vara riktigt varmt och skönt igen!! Hur ska man göra nu liksom? börjar det snöa snart igen? kan jag ha på mig min supersnygga skinjacka, kanske äntligen den rosa nya? Eller åker världens tråkigaste vinterjacka på några dagar till? 

                                     
                 

(Skräp)booking?

Japp...så har man gjort sin allra första scraapbooking sida....Vågade inte ta ut svängarna så här på första försöket, utan körde simple and smooth:P haha eller nått! Nästa gång ska jag våga lite mer :PMan ser inte färgerna så bra här heller med säg gärna vad ni tycker!


image93

Blåvitt är mitt hjärta

FInns mycket roligt att läsa i IFK's nya spelarpresentationer! Till exempel har dom fått skriva var sin dikt som jag tänkte ha här i bloggen fram till allsvenskan startar om ungefär 2 veckor :)

Först ut är trollhättesonen Jakob Johansson

"Dikter är inte min starka del.
Tråkigt att jag nu måste göra en hel.
Glädjande är att den är ganska kort.
Ni behöver inte läsa den, titta gärna bort.
Jag är nämligen inte stolt över det jag skrivit.
Vi det här laget har ni säkert min dikt rivit."

Don't worry about me - I'll be fine :)

Här kollar man sin blogg och ser att den såg very annorlunda ut än i morse:D tack Elisabeth den blev ju hyfsad!! nä!!! skoja bara med dig! Jättefin, jag älskar ju fjärilar!! Nått finare än en fjäril, finns ju knappast!

Hade lektion idag - idrott med 24 busiga ettor men det gick hyfsat bra! Ingen skada sig och ingen började gråta så då tar jag den som lyckad :P FInns ju såklart mycket att jobba på men det var ju första gången vi hade idrottslektion för en skolklass - och då får vi det värsta :P men men! Klarar man det klarar man ju allt :)

Fick inte tillbaka tentan idag som vi skulle - men resultatet var utlagt och jag fick godkänt!! Det trodde jag verkligen inte att jag skulle få så det var skönt! Kan man gå vidare från den!
Och nu könner jag mig också tillräckligt frisk för att börja träna igen!! Efter ett par veckors uppehåll...Jippii!! hoppas jag inte blir sjuk igen bara!!

Kram På Er

That's it!


Jag blir så trött
-Lita aldig på någon!!


Nu får jag sluta va så jäkla naiv innan jag blir skadad på riktigt

Melodi grand prix

De tre bästa låtarna i finalen hamnade etta, tvåa och tre så jag ska väl för en gångs skulle säga att det inte var fel låt som vann i alla fall!! Tycker fortfarande BWO var bäst, och kanske var även Sanna Nielsen bättre än Perrelli men det är helt okej vinnare tycker jag :) Blev dock så himla glad för Sanna Nielsen's skull ett tag när jag nästan trodde hon hade vunnit! Hon var verkligen värd det!! Men men som sagt! Charlotte Perrelli till Belgrad! Grattis!!

Bäst i kväll: BWO
Snyggast i kväll: Helt klart André Pops :) Bland tjejerna tyckte jag Sibel
Roligast i kväll: men gissa då...Björn Gustafsson så klart!
Töntigast i kväll: Gudars skymning! Rongeldal...fattar liksom inte grejen!!
Kvällens största "what?": Hade svensson, svensson kuvertet....jag fatta inte hur Luuk hann dit så fort! och sen tillbaka!! Bor inte dom typ utanför Örebro???? ;P
Kvällens största "you gotta be kidding!": Christer Sjögren....I say no more!
Konstigast ikväll: Alexander Bard!
Kvällens mest känslosamma: Inte ens när hon vann kunde Charlotte Perrelli slå Sanna Nielsens känsloexplotion i låten!
Störst ikväll: Kan inte välja mellan antalet röster eller Alexander Bards krage
Fulaste kläder i kväll: Frida...vad var det för jacka nu då? fattar ju att hon inte kan ha Perrellis klänning, men ändå!
bästa citatet: "Tänk att 5 miljoner svenskar gör något annat just nu"

jaja, jag kommer inte på nått mer just nu!! Ha de bra på er :D

Lay your love on me

Så är det dags för Melodifestivalen - finalen äntligen ikväll!! Tyvärr samtidigt som hockeyn, men man kan ju kika lite på både och :) förhoppningsvis har frölunda redan avgjort efter 3 perioder ändå =)
Ja, melodifestivalen var det - jag hejar helt klart på BWO nu! Perrelli och Bengtzing går också bra...precis som Sanna Nielsen, sibel och nordman - egentligen är det bara Christer Sjögren och Rongedahl jag inte tål...Som alla säkert vet vid det här laget :D

Besöket på Ullared igår resulterade i en bikini, vinglas, lite scrapbookinggrejer, underkläder, smink, gardiner och lite annat smått & gott (då det låg en mentos-rulle bland mina varor efter jag hade betalat, som nån måste ha glömt där på bandet :P)

Är lite nervös inför idrottslektionen jag, jennie och ellen ska ha på måndag men det går säkert bra! JA Elisabeth, jag ska också ha en idrottslektion på måndag :) hahaa

<3

Delfin i människokropp-förbundet

Fick ett mail om att gå med i denna organisation, eller tipsa om jag känner någon som vill...Undrar om det är ett skämt? Seriöst "Svenska Delfin-i människokropp- förbundet"??
Kolla in detta och säg vad ni tror? Ni måste läsa texten för att verkligen fatta det absurda!! Är det ett skämt? www.svedimf.3w.se


Dagens hockeycitat

"Det är slutspel - och a l l t är precis som vanligt. Tränarna gnäller på domarna och domarna gnäller på tränarna, spelarna gnäller på domarna och domarna gnäller på spelarna.

Och så Jörgen Jönsson.

Ständigt denne Jörgen Jönsson."
//Patrik Thornéus, Aftonbladet
Hade inte kunnat säga det bättre själv!

_____________________________________________________________________________________

Nu ska dessutom frölunda ha egna "poliser" som ska skydda Kallio & Andersson på isen:


De KAN bli Frölundas poliser
Ronnie Sundin 37 år, back. Längd: 186 centimeter Vikt: 100 kilo. Frölundas bjässe i försvaret. Är normalt inte den som kliver undan, men spelar rejält utan att gå över gränsen.

Antti-Jussi Niemi 30 år, back. Längd: 184 centimeter Vikt: 86 kilo Frölundas tuffaste spelare. Spelar mycket fysiskt och ligger ofta på gränsen. Får många utvisningar emot sig.

Ossi-Petteri Grönholm 26 år, back. Längd: 181 centimeter Vikt: 87 kilo. Har kommit in som en frisk fläkt i försvaret. Städar runt kassen, bäste tacklaren i gänget.
(Expressen)

Nu sätter vi in det hårda artilleriet för att vinna resterande matcher mot värmlänningarnan :)

Energy!! I can feel it!!

Nu har jag bestämt mig - det är slut nu! slut på milslånga inlägg från min sida! Det är så tråkigt men jag tycker ju det är kul att berätta saker ingående :D

Idag har jag
  • Tvättat - gick upp halv 7 för denna trevliga syssla
  • Solat - så skönt det var, nu är jag nästan lite brun ju :D
  • Diskar - nödvändigt ont!
  • Dammsugit - har haft mycket energi idag!
  • Promenad - passa på när solen var framme, men som vanligt blåste man ju nästan ner i nissan!!
  • Pluggat - opponerat lite granna!
  • Scrapbookat - försökt komma igång lite!
  • Gjort planer - ska till Ullared med Ida efter skolan imorgon :D shoppa shoppa shoppa :P
  • köpt kladdkaka - Yum-O!!!
  • Lyssnat på Fronda - från den gamla goda tiden innan melodifestivalen
  • Sålt en bok
  • Tittat på skidskytte
  • Tittat på Days + vart lite nostalgisk och läst om föregående år
  • Tittar nu på hockey på 9:ans Webb-TV (thank good for that)!!

Ja thats about it!!


Målis

IFK Göteborgs nya målvakt  - dansken Kim Christensen, 28.  Enligt aftonbladet en "Dansk toppmålvakt" så han sätter jag stort hopp till!

Vi har tittat på honom under en längre tid. En lagspelare och ledarpersonlighet vi tror kommer att passa väldigt bra in i Göteborg, säger svenska mästarnas sportchef Håkan Mild.



image90

12 Mars 2008

Sug på den karamellen en stund! Jag menar - 12 Mars och jag menar framförallt 2008 !! När blev det det?? Vad hände liksom! Var det inte nyss typ 2002 eller 97 eller nått?? Jag måste säga att tiden bara rasar fram!

Men vad gör det när man har så underbart roligt? Idag hade vi dans i skolan - bara det är ju verkligen hur kul som helst, och jag längtar verkligen till Annika Sjöö från Let's Dance kommer tillbaka till S.A.T.S i vår och har mer Jive, och nu ska hon dessutom ha pardans :P hahaha :P det du ida måste vi gå på!!!

Men inte nog med detta, under skoldagens gång började vi snacka om scrapbooking och sånt där som Viktoria har blivit helt intrasslad i så blev jag och Moa också sugna (Moa har ju pysslat med sånt här innan men inte jag), så vi åkte in till stan och köpte massa scrapbooking grejer (köpte album och allt så nu jäklar) och vi bestämde att vi ska ha en scrapbooking-kväll med sleepover inom en snar framtid :D Yipppiiii!!! hoppas det blir av nu!! :P 
Sen åt vi kebab och satt i bilen och snacka hur länge som helst!! Fasen - man kan inte ha tråkigt med er tjejer :)

 
                                   gammai bild med ni är ju för söta :D                              
 
         
Annika Sjöö & Tobbe trollkarl:P
 

Melodifestivalen 2008

Tänkte göra ett inlägg om melodifestivalen och börjar med att säga grattis till Sibel och Nordman och konstaterar att 4 bidrag gick vidare från deltävling 4 vilket väl antingen säger att den var överlägset bäst ("dödens grupp" osv) eller att vi röstar på det vi senast hörde!! Tänkte säga lite vad jag tycker om alla låtar (nummer är deras startordning på lördag)

1. Hero - Charlotte Perelli
Ett barn på förskolan där jag gjorde VFU:n ska ha sagt att hon hejade på Bratz:en, vilka är det? Charlotte Perelli såklart! och visst ser hon lite ut som de pinnsmala dockorna med jätteögon. Men låten är bra tycker jag, den har det klassiska eurovision/melodifestival soundet som jag gillar och jag tycker refrängen blir bättre för varje gång jag hör den! Den är medryckande!

2.  That is were I'll go - Sibel
De åren Sibel var med i Idol var hon min stora favorit, hennes röst fick mig att rysa - och hon är fortfarande bra, men har tyvärr en låt som är lite svag och kanske till och med lite menlös? Men jag tycker hon gör ett väldigt bra jobb!

3. Just a minute - Rongedal
Jag såg inte när denna var med, men jag har - bara av att hört den - svårt för låten. Visst är den lite häftig med drag från Mika och Scissor sisters men jag stör mig så på vissa detaljer i låten, tycker den är lite tjatig och den är helt enkelt inte en av mina favoriter!!

4. Hur svårt kan de va? - Linda Bengtzing
Schlagernörd som jag är kan jag ju inte annat än tycka om den här låten!! Det är en glad låt med fart i sig som innehåller det en bra melodifestivallåt ska innehålla - tonartshöjning och allt :D

5. I love Europe - Christer Sjögren
Jag är mållös och jag spyr!! Kommentarer är överflödiga!! En fråga - hur tänkte ni?? 

6. Thank you - Amy Diamond
Många trodde nog när Amy slog igenom för några år sedan, hur många är det nu?? Att det bara skulle hålla en låt och att hennes röst inte skulle hålla när hon blev äldre - men hon håller fortfarande och var mycket bra i så ska det låta - men denna låten är inte så stark. Den är inte dålig, men inte heller så bra - medel, och kommer förmodligen sluta där också - i mitten!

7. Empty Room - Sanna Nielsen
Förra året var Sanna Nielsens låt "vågar du, vågar jag" en av mina absoluta favoritlåtar och återigen kommer hon med en låt jag tycker är väldigt bra!! Och denna har såå mycket känsla och känns inte alls så menlös som den balladen Sibel sjunger!  

8. I Lågornas sken - Nordman
Jag är svag för speciella instrument - som till exempel nyckelharpa. Jag tycker det är häftigt! Precis som scenografin till låten! Refrängen i denna låten är bra!! Men tyvärr tycker jag verserna drar ner låtens helhelt. Men den platsar i finalen!

9. Upp och Hoppa - Frida feat. Headlines
"Är du redo för en svängom?"... När denna gick vidare förstod jag ingenting - men ju mer jag lyssnar låten desto mer hör jag hur härlig den faktiskt är!! Men hur mycket jag än tycker om den tycker jag inte det är en låt som ska vinna melodifestivalen!

10. Lay your love on me - BWO
Kanske min favorit i hela finalstartfältet. BWO gör alltid bra låtar och detta är inte ett undantag även om den inte är så bra som deras allra bästa! Har nynnat på denna låten länge nu och jag hoppas det går bra för den på lördag!! Som jag skrev om Sibel tidigare - var hon min favorit i idol och här har vi min stora favorit i femmans musiktävling Popstar Martin Rolinski och faktiskt den ända i ett sådant program jag har röstat på :D

Så vilka hejar jag då på?? Svår fråga som jag inte har något riktigt svar på och jag tror det kan ändra sig mycket innan lördag men just nu är mina favoriter, låtarna: 1, 4, 7, 10




Maskerad och allt annat helgen bjöd på :D

Så har ytterligare en helg passerat!! Den var för det mesta MYCKET trevlig!!! Jennie och Elisabeth var på besök nere i halmstad och i fredags var vi ute och drack billiga drinkar och hade det väldigt skoj!! 
                  

Det bästa var på vägen hem när vi fick sällskap av en inte alls spiknykter kille (35-årig man) som lät som någon tagen direkt ur typ falkenbergsrevyn eller nått :P haha...jaja, vi fick i alla fall veta att hans brödrost bråkade med våffeljärnet, att elisabeth var äldst av oss tre (?) och att jag hade en sexig rumpa och jag "är inte bara söt, jag skrattar hela tiden också" haha...

Lördagen var maskeraddag, men jag blev extremt förkyld...Det stoppade inte mig och våran mysiga skara på 5 personer hade en jätterolig kväll med tacos och karaoke, melodifestival och spel! Lagen fick vinna var sin gång vilket ju var rättvist :D Sandra fick en fin påse med lite grejer i för sin fina utklädnad och Ida hade fixat allt så himla fint...Men så klart ska jag förstöra allt när min förkylning däckade mig mer och mer och kulmen nåddes med att jag spydde...Bläää!!! inget roligt slut på en annars kanonkväll!!
                                 

Idag har jag solat mig och känner mig lite extra fräsch - det behövs, nu när jag är sjuk hela tiden blir jag så blek så då får man fuska lite :P
Dom ringde från lokes förskola idag och frågade om jag kunde komma och vikariera imorgon!!! Blev så glad!! tyvärr går jag själv i skolan imorgon- men bara att dom ringer gör att jag blir glad och jag hoppas det passar bättre en annan gång!!

Frölunda får möta Färjestad i kvartsfinalerna - inte suprise direkt men ändå lite läskigt!!! Både frölunda och FBK har ärligt talat varit lite upp och ner denna säsongen och blandat strålande insatser med riktigt bottennapp men båda lagen har också en förmåga att skärpa till sig i slutspel!!! Men jag hoppas frölunda mosar ner värmlänningarna till fotknölarna!



Wissman tog VM-silver igår!!! Gött och grattis!!! :D

En liten förfrågan - Elisabeth! När kommer min nya layout? no hurry!! Just wondering!!

Soo Long!! :D

Nostalgi :D

Nostalgi
Jag härmar Heidi och hennes syrra och gör också ett inlägg i nostalgins tecken, tänkte ta saker från min barndom, när jag var riktigt liten, men konstaterade att detta från runt 10-års åldern ändå får mig att skratta mest :D

Detta är nostalgi för mig:


Jag får rysningar av den härliga musiken, Bästa julkalendern på alla sätt!

mer nostalgi...



och mer

detta va ju kul så jag kör på!

En sista låt - men kunde inte välja mellan dessa två så jag tog båda:

Hälsar publik och gästande lag välkommna till - Starke Arvid

Japp, på starke arvid spelar numer Ljungskile sina matcher hahaha :P inte nog med läget arenan ligger nu får den också en så töntigt namn:P haha jaja lite smågulligt är det väl!!

Nån som vill komma på maskerad på lördag?

Magsjuka och allt det där

Så trött jag är! Men jag kan inte sova, med undantag från någon timme igår låg jag i sängen, sov mestadels av tiden! Lilla jag (som jag känner mig just nu) har fått magsjuka :( första gången jag drabbas av detta på...ja, säg det - jag vet faktiskt inte!!! halva mitt liv kanske!!!
Detta har gjort till att jag inte har ätit sedan i torsdags kväll och jag vet inte om jag just nu har ont i magen för att jag är sjuk eller för att jag är hungrig, men jag vågar inte äta - får väl ta en liten smörgås eller nått! Igår levde jag på vatten, fruktsoda och påskmust :P

Det var synd att jag missade en dag på praktiken, det är gränsen - 1 dag på två veckor, sedan får man komplettera - alltså komma tillbaka och ta igen de dagar man missar! Så jag hoppas jag är frisk på måndag - jag kommer iofs gärna tillbaka dit, men det är jobbigt när man måste och ha det framför sig!

Pratade med mamma, pappa och patrik i telefon igår i alla fall, det muntade upp mig :D det är ju så tråkigt att bara ligga här och inte ha någon att prata med...

Jaja, slut på klagandet! Var på combat i torsdags och det var en ny intsruktör som ska ha det på tisdagar men hon hade det i torsdags också och då gick våran vanliga runt och kollade så man gjorde rätt rörelser - alltså tekniskt, trodde hon skulle komma fram till mig om mina sparkar iom att mina knän vrids när jag sparkar trodde jag att jag kanske gjorde fel, men nej då det ända hon sa till mig var "vilken styrka!!" :) hehe....värsta combat-proffset ju :P

Slut för mig - nu blir det en smörgås sedan sängen igen tror jag!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!