Morgan AllingIdag har vi haft studiedag, en heldag i Conventum här i Örebro med drygt 1800 andra pedagoger i kommunen. Morgan Alling var där och var moderator och avslutande föreläsare! Han var mycket underhållande, med ett stort underförstått djup där hans liv var grunden till föreläsningen. Hur hans tragiska barndom har gjort honom till den han är idag, men alla barn får inte samma lyckade framtid. Alla kan inte hantera sin stora ryggsäck med skit på samma sätt.
Före han var det två andra föreläsare med liknande teman. En kille från Kalmar som pratade om barn och ungas förväntningar på vuxna - väldigt rolig han också, men dialekten och hans ständiga kopplingar till kalmar, fotboll osv gjorde att jag hela tiden tänkte på pappa :)

Efterråt cyklade jag hem, träffade Jonny, åt resterna av gårdagens fantastiska potatisgratäng och kyckling, gick en promenad i närområdet och nu slappar framför TV/dator...

En bra dag alltså :)


Ja må hon leva


Jag, Elisabeth och Ronja

Vilken trevlig kväll vi hade igår när Elisabeths diamanter firade hennes 22 års dag. Först mys med plockmat och singstar hemma hos Elisabeth och efter det italiensk middag på restauranten "Fontana di Trevi" i karlstad.


Miss my diamonds ♥


Foto: Jag. Motiv: Ros från rosenbusken utanför huset där jag bor

Veckorna rullar på en efter en och likaså mina dagar som Örebroare. Det är lite ensamt, har inte träffat någon annan än de på jobbet och Jonny. Men det går bra, är fortfarande ganska Ny-på-jobbet-trött när jag kommer hem. Träningen har jag bestämt att jag ska börja med nästa vecka, finns inga mer bortförklaringar, bara motiveringar!

Jag gillar staden mer och mer, precis som jobbet! Tycker vi som jobbar där är ett kanonteam och likaså barnen!
Promenaden till stadsparken i helgen gjorde också att jag känner mig mer hemma i staden, det var så mysigt!

Men jag skulle ljuga mycket om jag sa att jag inte saknar Stockholm.
Mumindalenbarnen saknar jag jättemycket och likaså kollegorna som hjälpt och stöttat mig frammåt i alla lägen! Riktiga diamanter ♥


Wadköping


Nothing spreadss like fearJag och Jonny gjorde biopremiär i Örebro i lördags. Vi går ofta på bio men hade inte varit i Örebro innan. Contagion såg vi, har varit väldigt nyfiken på den ända sen jag såg trailern! Tanken med filmen är väldigt spännande, tyvärr är inte filmen lika spännande! Ett virus sprider sig över världen och dödligheten är stor! Nu måste ett vaccin skapas fort! Ja...det är typ det. Tyvärr händer det inte så mycket.


Snö Of SwedenFin växt och kruka vi fick av Jonnys syster med familj! I bakgrunden en söt liten orkidée med en gammeldags kruka jag fick av mina chefer i Bagarmossen.
Armband (och örhängen) och ett fint kort med dikt av mina gamla fantastiska kollegor!
Fick även massa presenter av barnen med familjer!


Ohh Ahh OOOare Vii Är Örebroare!!

Jaha, så var flytten till ända! Bara några kartonger kvarstår av de drygt 30 vi kånkade upp för alla drygt 45 trappsteg... Helgen var tänkt till att få bort resten av kartongerna men TVÅ spontan/överraskningsbesök gjorde att vi fortfarande har lite kvar! Det var trevligt med besök men ångrar att jag i början av veckan sa till min fina älsklingslillasyster att vi förmodligen inte skulle ha tid!

Annars har vi fått iordning bra i lägenheten!


Puss på er


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!