Packelipack

Går sisådär med min nya design, kommer ingen vart, hittar inte inspirationen...jaja, jag ska ju inte flytta riktigt än i alla fall. Men gud va roligt det är att plocka bland alla saker, sortera. Vad ska jag slänga, vad kan packas, vad får vara kvar uppe dom veckorna som faktiskt är kvar innan flytten :)  och finns det möjligen nått man kan sälja på tradera?? Har inte så mycket säljbart tyvärr...men man vet ju aldrig, kanske ska testa!


Grejade lite med bilderna från Liseberg :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


ida

sorterandet är roligt.. men inte själva bärandet sen. fast då har man uppackning i ett nytt hem att se fram emot. så de väger ju upp:)

2009-01-08 | 13:12:05
http://www.idapersson.se
Moa

jag vill oxå ha din lägenhet....förlåt..eran. Den verkar så himla fin!

2009-01-08 | 16:15:01
http://godisikopp.blogg.se/
Kenneth

Nu vet jag inte hur mycket "frihet" man har på blogg.se när det gäller design på bloggen, men själv brukar jag hämta inspriation från bl.a. http://cssvault.com/ det har funnits fler, bra, inspriationssidor, men som allt annat på nätet så tappar folk intresset och allr rinner ut i sanden. För fler inspriationssidor, Googla dig fram...

2009-01-08 | 19:14:14
http://www.kennethjansson.net
Emma

Tack! Men snart är det väl dags att byta igen kan ju inte har värsta juliga bloggen så länge till ;) Allt är bara bra :) själv? Samma här känns som att jag varit upptagen under hela julen! Jag håller också på att packar nu det är roligt att titta igenom allt gammalt men rätt drygt också för det är så mycket som man ska bestämma om man vill ha kvar eller inte haha ;). Men jag har också funderat vad jag kan sälja på tradera, det blev inte mycket :P.

När flyttar du då? :)

2009-01-09 | 14:09:26
http://emma.stjernstedt.net/blogg




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!