Sjuk

Nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa upp från vårdcentralen...:( har haft ont i halsen nu söndag och igår va det riktigt illa då jag höll på att hosta lungorna ur mig kändes det som. Sov inte en blund i natt och när jag gick upp vid halv 7 kände jag inte mina kinder, när jag kollade i spegeln var mitt ansikte runt som en boll och läpparna var också helt svullna! Det har gått ner sig lite nu, vilket ju är typiskt när man väl ska iväg till sjukhuset. Men jag hoppas att det inte är nått allvarligt, jag ska ju få finbesök på torsdag! Pratade med mamma och vi kom fram till att det kunde vara nått konstigt virus, visdomständerna som spökar eller körtelfeber! Vi får väl se vad farbror doktorn säger :P

//Jenny

Jennys kostprogram

Vill ni ha ett tips! hör på mig då - träna inte en hård grej som boxning när din mage i princip bara består av alkohol...Du kommer blir spyfärdig! Det är garanterat! Men jag klarade det och det var rolig men min mage är i uppror... :D haha....får la ta mig nått att äta antar jag!

Jag och Ida hade superskoj igår! Kolla på bilder från våran night out på jeahny.bilddagboken.se

Kollade i ett gammalt block och hittade denna, den måste vara jättegammal. Men läs och skratta för det gjorde jag :)

Jennys Kostprogram
1 glas multivitamin
2 skinksmörgåsar
1 köttbullemacka med gurka och tomat
½ burk fanta
1 cola light
1 chiabatta med ost, skina och tomat
1 snickers
1 korv med bröd

Denna kost plus ingen motion what so ever ger garanterat resultat! Du kommer färändra din kropp - du får formerna och vikten! Inte nog med det! Du kommer även förändra din hälsa. Men bäst av allt, du kan göra det samtidigt som du sitter framför TV:n, är på jobbet eller på semestern. Du behöver inga stora, krångliga apparater som tar mycket plats!

Haha - vet inte vad jag hade haft för dag/ar där men kul lät det :P


thats the way ahahaha I like it

Imorron var det meningen att jag skulle ut...men nu har stackars Ida blitt sjuk så vi får väl se hur det blir! Hoppas du hinner krya på dig gumman!

Ja, de senaste dagarna blidde det visst lite för mycket(?) shopping...en kjol, två tröjor, en typ tunika eller vad man ska kalla det, en skjorta, ett linne, ett par leggins (som va för små), nagellack, hårgrej, eyeliner...va det nått mer tro? hm...det blev mycket i alla fall :P men ibland bara MÅSTE man lätta på trycket i plånboken :D

Idag var den tråkigaste dagen hitills denna kursen, ämnet var väl intressant - "aktiva och rörelseglada barn". Men det var lite för mycket "49 % av flickorna i tonåren bla bla bla" hehe :P men men...det kan ju inte alltid vara roligt i skolan..."det är tråkigt att lära", eller vad var det Lena Bogren sa?

Nu ska jag iväg och handla lite så jag kan äta tacos här by my self ikväll :P

FIck min digitalbox idag men det verkar inte som jag får kanalerna förrän mitten på februari :/ typiskt...

Ha det gött!

2 bra låtar just nu:
* Bubbly - Colbie Calliat
* Moment´s bliss - Julie (från 2900 Hapiness)

1 youtube tips
* Kavlireklam

Har ingen respekt för dig :P

Haha...jag blev så sur när jag såg Wikegård såga frölunda - efter att dom slagit modo med 8-2..... Tur att inte alla bryr sig:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/article1676283.ab

Alles klar!

Ja som ni säkert förstår, ni trogna läsare, är jag nere i en liten svacka....Ja, inte i livet eller så men i bloggandet! Ska väl inte säga att jag har tröttnat men som sagt inte helt och fullt motiverad kanske!
(Sedan  kan det ju bero på att mitt liv är så trist just nu så det inte finns nått att skriva om men det är en annan histora)

Men vi får ta en liten uppis ändå. Skolan går bra, det år fortfarande grymt kul :P hehe det är väl bra att man gillar skolan? har ju jag iofs nästan alltid gjort ändå!

Idag har jag varit och lämnat blod, sedan var jag ändå tvungen (allt är ju relativt) att vara med på idrotten vi hade i skolan som jag ändå trodde skulle vara mest lek, men jag blev grymt trött och andfådd...Kan det bero på att kroppen har mist 10% av sitt blod, men kan det göra att man liksom får syrebrist eller nått? Ni som kan sånt :P
Ja så då känner jag mig riktigtduktig i alla fall, som efter varje gång jag har gett blod!

Ja och i lördags hjälpte jag en vilsen tant som var ute och gick att hitta hem, då kände jag mig också snäll :)

Handbollen är ju skoj att titta på nu! Helt otroligt att Johan Pettersson (min gamla idol) fortfarande är med och kämpar - duktig är han också! Tillsammans med Ahlm, Källman och den nye, underbara Doder som är helt makalös som handbollsspelare :P

jaja soo long!

Ont det gör ont......!!

Ja som sagt så har jag lite ont...ni som inte gick över och läste Idas blogg kanske intet förstår varför...Men jag ska förklara! (Heidi...du bör kanske inte läsa detta stycke (börja vid markeringen) hehe :P)
I måndags var det meningen att jag skulle träna aerobics på kvällen så jag tänkte att lite styrketräning på morgonen inte ´kan skada någon , med betoning på lite för den blev väldigt lugn! Sedan på kvällen så var det ju aerobicen då men det var ändå inte så farligt, klart lite trött var jag!! Ida frågade då om vi skulle testa Box på tisdagen vilket jag visst det kunde tänka mig.
Samma tisdag (alltså igår hehe) började min nya kurs Lek, rörelse, idrott och hälsa (som jag älskar!!) och då trodde jag bara det skulle bli lite lekar men icke sa nicke för det var fullt ös i två timmar med lite dans, bollsporter och lite annat konditionsansträngande :P  Direkt därifrån var det sedan då till Box...och det är den som är boven i dramat...tror jag för Guuuuuuudars skymning vad jobbigt det var! Det var riktigt roligt och kände att det kanske ändå var min grej och Ida var exelent som "sparring-partner" men som sagt det var jobbigt för en redan trött kropp!! Idag då så var det simning med skolan vilket också va dökul men jag säger bara box och simträning med så kort mellanrum gillar inte armar, rygg eller axlarna! och inte min hjärna heller för jag är så trött nu!!! Så nu blir det vila några dagar det säger jag er!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

På tal om den nya kursen då som jag ska läsa en termin så verkar den jätterolig, som ni redan har läst (alla utom Heidi hehe) har vi redan haft lite träning och simning och det kommer vi ha fler gånger och vi ska även åka skridskor ett par gånger och gå på vandring....ja allt möjligt ska vi göra och det känns verkligen kanon att få göra så mycket praktiskt!! Men men, jag ska väl inte bli för exhalterad (heter det så?) för då kommer jag bara bli besviken sedan!!

Nej nu blev detta så långt även om jag gärna hade skrivit mer!!
Förresten om ni undrar varför jag tyckte om min gamla VFU förskola så mycket (nu måste jag byta....) så kolla in detta och ni fattar nog :) Brogårds förskola

Dagens 5 - bra saker med den nya kursen
* Min grupp - inget fel på den gamla men denna är också supergo
* Att få röra på sig på skoltid (förena nytta med nöje säger jag bara)
* Att åka skridskor & simma (kanske hör ihop med den förra men whatever)
* Lärarna verkar väldigt bra (vi har iofs bara gått 2 dagar)
* Att det är så grymt roligt hela tiden (hitills!!)

japp

Jag kan inte skriva idag....Läs idas blogg så vet ni varför

Dagens 5 vinnare på idrottsgalan

Nu sitter jag och lyssnar på hockeyn :P det står 0-0 fortfarande, efter bara 4 minuter i och för sig!! Jag hoppas verkligen att frölunda vinner...inte bara för att jag älskar frölunda utan också för att jag kommer bli mobbad annars, sånt är livet! Men djurgården fååååårrr inte vinna bara!
Samtidigt 19 mil härifrån sitter Elisabeth och lyssnar på hockeyn men envisas med att inte komma in på msn...Nej, men det är väl okej...hon vill väl inte snacka med mig! ; )

Idag har jag tränat 2 gånger....Gick eller cyklade dit i morse för jag hade ingenting att göra och tränade lite i gymmet sen gick jag och solade så nu är jag helt rosa!! hehe!! Men vi ska simma på onsdag så jag måste ju få lite färg :P
(JAAAA!!! FRÖLUNDA GJORDE MÅL!)
Sedan var jag iväg till skolan och lämnade in mitt tematiska arbete som jag blev nöjd med! Jeanette hittade i alla fall niente att klaga på så jag hoppas läraren tycker detsamma! :)
Och nu har jag varit och tränat igen...Aerobic, men den instruktören som vi brukar ha va inte där :( så det blev inte så mycket dans utan mer aerobics vilket ju inte är så konstigt för det var ju det jag var på haha....jaja!

Såg ett avsnitt av Smalville idag, det var länge sen! Fick mig att tänka på (och sakna) roswell, om nån kommer ihåg det? Det tyckte jag om i alla fall! Får väl låna böckerna : D

Nu står polisen borta vid skolan...hm...undra vad som har hänt nu då?
Love to you all! hehe 

Dagens 5 - vinnare på idrottsgalan (hoppas jag!)
*Jerringpriset - Zlatan (eller kallur men hon fick det ju faktiskt förra året!) 
* Kvinnliga idrottare - Kallur (här då!)
* Manliga idrottare - Lidström (kom igen, nu får det väl vara slut på hockeymobbningen på den där galan!)
*Årets lag - Mixedstafettlaget i skidskytte
* Årets nykomling - Magnus Arvidsson (eller Kalla...men Spjutkastning har ju aldrig varit roligare!)

Softish!

Om man ska sätta ett ord på denna dagen blir det nog ett ord jag aldrig använder annars men som jag nu fattar varför man använder ibland:  soft!!

Vaknade ganska sent, eftersom det blev ganska sent igår...Var hos Ida, men det blev inte så sent, var först sen som jag blev stucked här vid datorn pga. en viss människa : )
Men sen när jag vaknade var det på med dom nya, numer välkända mysbyxorna och en härlig tröja och sitta vid datorn/kolla på slalom...! Sedan kände jag för att baka sockerkaka i min nya silikon-sockerkaka-form som jag fick i julklapp så det vart en liten skön promenad till hemköp! Faktisk väldigt härligt väder, nu ångrar jag att jag inte var ute mer men nu börjar det bli mörkt!

Ja så bakade jag sockerkaka och kollade på skidskytte och har bara tatt det väldigt lugn och skönt! Städat och diskat har jag faktiskt också gjort men det gick så smärtfritt så jag nästan har glömt bort det : P

Dagens 5 - låtar i min telefon right now! (som visst blev 6)
* Hypnotized - Plites Ft. Akon
* Now you're gone - Basshunter (I'm a sucker I know!)
* Rockstar - Nickelback
* Ugly - Sugababes
* Gotta leave my troubles behind - Miss Li
* Hot - Avril Lavigne

Lonely...I'm miss lonely! I have nobody....for my own...

Jag börjar seriöst känna mig riktigt desperat nu...Det är så otroligt TRÅKIGT att vara singel ibland! Jag vet inte vad som gör det extra tråkigt just nu men det är det i alla fall....tror aldrig det har varit så tråkigt! Känns som alla hittar någon just nu eller redan har...alla utom jag! :( stackars mig! hehe

Ikväll tänkte jag ta en lugn fredagkväll med nån god mat....vet inte vad än men nått gott blir det såklart!

Dagens 5 - idrotter att utföra
*innebandy
*fotboll
*simma
*skridskor
*dans (om det är en idrott) 

Massagestav...eller?

Nu är jag tillbaka i halmstad! Arbetet är skickar till Jeanette så nu ska jga bara läsa en bok och skriva lite textgranskningsscheman innan fredag, thank good there is a tomorrow!

Det är skönt att vara tillbaka i Halmstad, fast det känns lite konstigt med vardag...att gå och handla själv och äta själv och ja....göra allting själv! På tal om att göra själv (Guuuud vilken dum övergång!!) Jag skulle beställa sängkläder från Ellos och då får jag 30 % rabatt och ett handduksätt på 6 handdukar om jag köper över 200 kr. Problemet är att med rabatten kostar bara sängkläderna 90 kr. så jag måste alltså hitta någonting mera, har letat igenom hela sortimentet på deras hemsida men hittade absolut INGENTING! det mest "intressanta" att köpa var antingen en tröja som skjorta som jag inte är helt säker på om jag kommer gilla när jag får den eller en massagestav :P (om ni hängde med där...på tal om att göra själv...) jaja...vi får väl se hur det blir med den saken! Haha

Sommarens resa är bokad!! Den 18 Juni drar jag och elisabeth till Rhodos city...hiihihih! Ska bli så skönt att komma iväg !!! Synd bara att det är mer än 5 månader kvar!!


Dagens 5 (är tillbaka) - roligarste sporter att titta på
*Ishockey
*Fotboll
*Skidskytte
*Friidrott
*Simning


What doesn't kill you makes you stronger....ha?

Vi har väl alla hört det....what doesn't kill you makes you stronger och jag har under alla mina 20 snart 21 år i livet varit helt beredd på att skriva under på att så är det .... jag säger det en gång till what doesn't kill you makes you stronger! Men herregud den som kom på det där har ju aldrig varit förkyld! Jag är förkyld, jag dör inte men jag känner mig inte särskilt mycket stronger för det, och jag tvivlar på att jag kommer känna mig stronger than before när det är över! Ja här hade jag tänkt skriva massa exempel på hur det här inte stämmer men jag orkar inte, men eftersom skrivandet inte kills me kanske jag är stronger efterråt?

Köpte nya träning/mys/mjukis byxor på mellandagsrean och guuuudars skymning, de måste vara det bästa som har hänt mig sedan text-tv....Har det inte hänt någonting bättre än så för dig kanske ni tänker nu!! Jo! Det var jättekul när mina favoritlag och idrottsmän har vunnit guld och jag har träffat många underbara människor, jag har fått internet, flyttat till en fantastisk stad, mobiltelefonen, freestyle --> mp3 --> walkman i telefonen, digitalkamera...Men alla dessa saker har inte bara underbara fördelar utan de har också nackdelar, någonting som mina nya byxor och text-tv saknar! (att dom har vunnit guld har väl inte dirket några nackdelar men det påverkade mig inte på samma vardagliga sätt som alla andra saker!)... träffat underbara människor  - vilka har gjort mig både lycklig och stundtals olycklig(här kan jag dock hålla med  min rubrik!) internet - visst jättebra, men man sitter ju där förjämnan...kanske skulle gå ut och berätta för varandra vad man har gjort! eller snacka in real life istället för msn! :P flyttat till en underbar stad - men lämnat många och mycket jag saknar och ibland blir det lite ensamt, mobiltelefonen - hm...ja det är faktiskt dyrt och hur kul är det när någon sitter och smsar heeeela tiden? musik i öronen - uttjatade låtar och ont i öronen (typ förstadium till tinnitus eller nått), digitalkamera - det blir inte spännande när korten trillar ner i brevlådan för man har ju redan sett alla 1000 gånger! (Men det är det ju värt)...

Men som sagt mina mjukisbyxor och text-tv har inga nackdelar de är ultimata!!

Tack Elisabeth

Sedan måste jag också tacka Elisabeth för den nya underbara designen som jag gillar mer och mer för varje gång jag tittar på den:D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!