Down undaaa



bara några dagar kvar till lillasyster åker till Australien och jag kommer inte hinna träffa henne igen innan dess!
*snyft och blää* att vi redan nu bor så långt ifrån varandra!


Nu ska jag i alla fall åka till jobbet, fredag - tjoohoo! Skönt att hinna vara lite hemma också!
Vi har förresten köpt en ny större TV och en diskmaskin...men den har tyvärr hitills bara stött på problem.

Ha en underbar Fredag, hittar vi inte på nått annat att göra så bloggar jag kanske ikväll igen ;)

Jag vill ha nu!

Canon EOS 450D + Utbildningsfilm på köpet!
Åhh, vill ha den här nu! Har nästan tappat mitt fotointresse pga att jag vill ha en bättre kamera, hade passat perfekt nu när våren kommer också!
Kanske att jag köper en lite billigare, enklare systemkamera snart eller sparar ett par månader och köper den här. På elgiganten får man en instruktions DVD på köpet också.

Give it to me!

Dagen i bilder :)

Det har varit en riktigt bra kväll!
Den började med att jag gjorde en riktigt fräsh kycklingsallad. Sedan väntade Robinson följt av Jag vet vad du gjorde förra lördagen som båda var riktigt bra. Tycker jag.
Det sköna med att äta sallad är att man inte blir så mätt. När jag äter kött eller framför allt tillbehör som pommes strips eller annan slags potatis blir jag så mätt att jag knappt kan andas. Det är en skön känsla att inte vara hungrig men inte heller mätt. Så vann ju Frölunda också...Dessutom känner jag mig nästan alldeles nykär ♥



Kämpa Frölunda



Snart gäller det. Andra matchen mot HV. (bilden är dock tagen mot Brynäs för nått år sedan)

Förra matchen var väl inget vidare med frölundaögon sett, men idag blir det förhoppningsvis andra takter i Scandinavium, var såå längesedan jag var där att jag har abstinens. Att inte vara på en enda slutspelsmatch denna säsongen kommer kännas helt fel. Tur att Kanal 5 och 9 finns för att underlätta mitt brustna hockeyhjärta. Fast att jag idag väl får nöja mig med radiosporten...Inte fyskam det heller..

Sedan är jag så jäkla trött på allt tjat om "fusklunda" osv. Att det blir fel på klockan är en olycklig tillfälighet (som tyvärr hänt två gånger). Frölunda vann mot Luleå med 4-1 i matcher. Om nu klockan inte hade blivit fel. Om Luleå vunnit den matchen (vilket ändå inte är så troligt) då hade Frölunda förmodligen ändå lyckats vinna matchserien. Men det är ju bara vad jag tycker. Att kalla frölunda fuskare är vad jag kallar "dåliga förlorare".

1 årsdagen ♥

♥Igår firade alltså jag och Richard 1 år. Tänk att det nu var mer än ett år jag gav mig ut i Halmstad mitt i natten ensam för att träffa dessa galningar. 1 år sedan jag pussade på min Richard första gången ♥

Efter jobbet åkte jag till Farsta för att hitta något till honom, blev lite gulligt "kärleksgodis" från lagerhause och lite skämt saker som boken "Penis pokey" haha, jag kunde bara inte låta bli :P


Dessutom köpte jag skitsnygga underkläder på Lindex som ju blev en present för oss båda.

Richard gav mig ett USB minne hängande i en nyckelring som det stog Jenny på med ett litet hjärta. Kul tänkte jag ;) så sa han att det fanns redan lite på USB minnet så jag stoppa in den i datorn och där fanns en bild på oss som jag älskar ett dokument där det stog "jag älskar dig Jenny" och våran låt.



Så fick jag även örhängen och "lilla boken om lycklig kärlek" ♥

Sedan gick vi ut och åt. Eftersom klockan blev så mycket gick vi till Pizzerian där vi bor som vi vet även har mycket annan mat, jag tog någon fylld lövfiff och RIchard Entrecoute och gud va gott det var!!
Resten av kvällen låg vi mest och myste och kramades. 23.30 vaknade jag och gick på toaletten, så jag vet inte hur tidigt vi somnade men det var helt klart en underbar kväll med min underbara pojkvän!

080320-090320 Ett år av kärlek













 


one more time for the moootherland!!



Tingeling, Tingeling på er :)

Var väl länge sedan det var ett så bra startfält i finalen (tycker jag...). Jag satt och tyckte att det inte spela så stor roll vilka som vann (förrutom af Ugglas som jag bara inte förstår mig på....).

Favoriterna var nog ändå Alcazar, Måns och Sarah Dawn Finer...och H.E.A.T :)
Gillar den sortens låt som Le Voix (of hiphop and RnB) är men har lite svårt för henne.
Grattis i alla fall :)

Idag skulle Richard och hans mamma och bror åka skidor och jag låna bilen så länge, men vi har inte hört nått så det kanske inte blir något av med det. Är sugen på en liten tur till ikea och så är det min och älsklingens 1 årsdag på Fredag så ska väl försöka fixa ihop nått litet där ♥






Love my shoes


En blandning av sött och salt

Nej, nu får jag ta tag i min älskade, supersnygga blogg igen. Att logga in och bara se att man fått "reklamkommentarer" är föga inspirerande.

I alla fall, att den här veckan har nått sitt slut är hur skönt som helst. Det har varit kämpigt både på jobbet och hemma. Allt flyter inte på lika bra som jag är van att det gör. Att bli sambo var mycket svårare än jag kunde tänka mig. Jag vill inte tjata - för jag vill inte vara hans nya mamma, men jag vill ju heller inte göra allting själv... Diskberget växer i alla fall just nu och jag tänker inte ta tag i det. Vi är två som bor här. Att inte heller ha nån kompis här att prata med och träffa gör det hela också jobbigt. Det blir ju ensamt, fast att jag är på jobbet 24/7 känns det som. Och där är det verkligen inte som jag hade hoppats. Mitt så långa tålamod är nu knappt befintligt och jag vill inte bli arg hela tiden. Jag ska glömma jobbet från och med nu och fram till på måndag klockan åtta. Då ska jag ha positivare tankar och testa andra metoder när barnen blir så arga som dom kan bli.

Men det är ju kul också :) Jag har bra kollegor som stöttar mig, jag har ändå Richard här när jag behöver en kram, att sitta med ett barn som är ledset och gosa tills han eller hon börjar skratta är också en underbar känsla.

och framförallt - FRÖLUNDA I SEMIFINAL!!!

Anyways - nån trevlig prick från Stockholmsområdet som vill träffas nångång? hade varit kul!

Här kommer lite bilder från min tid som boende i västerhaninge:









Disney of the day




underbar låt, underbar film!

Missa inte förra inlägget :)

Vem har fler läsare än din blogg?



Detta var lite humoristiskt tycker jag :)

En jobbig dag på jobbet...

= en rätt så vanlig dag på jobbet.

Ja det är sannerligen inte lätt. Flera har sagt att de aldrig hade klarat att jobba på den avdelningen som första arbete. Jag tyckte dock att det blivit bättre, men nej...Idag var det dags igen. Kan ju inte berätta så mycket som ni säkert förstår, men det är jobbigt att ständigt behöva bli arg. Jag vill vara en glad och positiv "fröken", en som sprider glädje och anti-arghet. om ni förstår. Men det fungerar tyvärr inte i den här barngruppen. Det är synd att man ska behöva ryta till flera gånger om dagen.

Till råga på allt slog jag i mitt öga i hörnet på en hylla. "Hej blåtira!"

Bjuder på lite bilder från den senaste tiden,

Nr 1. från förra helgens skidåkning!




Nr 2. Inflyttningsfika i våran lägenhet



Har massa fler bilder från framförallt skidåkningen så det kanske kommer något mer inlägg om det! Nu ska jag se hur ögat ser ut!

Puss på er ♥

För jag är i centrum och jag har en stor roll

INTE ÄN!!!

Ytterliggare en Disney of the day från underbara lejonkungen!


Inflyttningskalas today!

Här är städning och bakning av tårta i full gång!

Min söta Elisabeth är här och hjälper till :) Fixade till en bild på henne i photoshop här om veckan som jag ju kan lägga ut här :)

Puss på er!


Skärpning Jenny

Känns aldrig som jag hinner blogga längre och än mindre svara på era kommentarer, jobbar mycket och länge och sedan är jag dödstrött. Somnar överallt!

Idag ska jag städa när jag kommer hem eftersom vårat inflyttningsfika/kalas är på lördag! Imorgon stänger jag på jobbet :/

Tänkte lägga in lite bilder från våran skidutflykt, men har inte hunnit få in dom i datorn, skärpning Jenny!!

Pocahontas



Denna är riktigt mysig, både på svenska och engelska!

Skidor hela dagen!

Oj,oj,oj!

Idag har jag åkt skidor från klockan 11 till 18! *Pust*
Men det är roligt, mycket roligare än vad det var och åka bräda för det var så himmelens svårt!

Imorgon, eller snarare under hela nästa vecka har jag språk/teatersamlingen på förskolan. Är lite nervös. Ska nog spela upp klassiska sagor med hjälp av dockor, det gjorde hon som hade det förra veckan och det verkade fungera bra. När jag höll "vanliga samlingen" förra veckan hade jag djur i en påse. Spindeln Stefan kom alltid upp först och var mycket populär bland barnen vilket gjorde att de flesta faktiskt ville vara med på samlingen (vilket är väldig ovanligt). De fick sjunga någon sång om honom (Imse, pytte och bamse spindel) sedan kom några kompisar till honom fram Lammet Lennart (bä,bä vita lam), Elefanten Ellen (1 elefant balanserade), Apan, som bara heter apan (5 små apor hoppade i sängen), Lilla katten (lille katt), grisen Greta (bla opp och ner och lite andra låtar). I Fredags låg pippi och emils mössa där i för vi skulle öva på lite astrid lindgren låtar inför storsångsamlingen (som hela förskolan är med på). 

Nä nu måste jag se om jag hittar nån bra saga...kanske Hans och Greta...kanske... 

Puss på er! 



updatering måndag morgon, kl. 06.38.

Nämnde jag att jag inte kan gå?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!