Stockholm Maraton


Miss kiss kiss bang!


Här satt jag och solade nån timma innan dom började springa, mys!



Den blåa, nr 2 heter Paul Kipkemei Kogo och vann hela tjotaballongen :)



Heja heja!

Saknar dig, kom hem snart!


Sjuk och sommar!

Blev kvar hemma idag, eller rättare sagt hade nästan kommit fram till jobbet när den där krampkänslan i magen kom tillbaka, då ringde jag och vände hem igen...Men det är nästan huvudvärken som varit värst. Mamma säger att det låter som det hon var sjuk med i början på veckan. Samma symptom...Aja, mår lite bättre nu i alla fall så har tagit mig ut på den soliga balkongen!

Bjuder på lite somriga bilder från i tisdags tror jag!

Ont i magen och forum nacka...

Usch...mådde så dåligt efter jobbet idag...blä!! Åkte ändå till Forum Nacka (för första gången!!). Han med att köpa mat på Burger K. eftersom jag trodde mitt magont berodde på hunger men det gick inte ner, upptäcka att mitt älskade Newyorker finns där(!), köpa ett par till likadana skor som jag köpte i helgen innan jag konstaterade att jag nog borde åka hem och vila. Sagt och gjort och nu är jag ju nästan pigg...Richard åkte till småland idag så nu är jag ensam fram till måndag.

Känns lite konstigt faktiskt, första gången jag ska sova ensam i lägenheten tror jag...första gången typ som jag är själv sedan jag flyttade hit. Skönt och lite jobbigt på samma gång.
Jag älskar dig Richard!!

Vårruset 09

Den här veckan har varit alldeles hektisk, det är därför jag inte hunnit blogga. Måndag kvällsmöte, sedan träffade jag Richard, Jimmie och hans syster så åkte vi och åt. Hemma var jag väl närmre elva. Aa just det, i söndags var bussen hem lite sen så då var jag också hemma runt elva. I tisdags stängde jag på förskolan (vilket jag ju gör varje tisdag...) sedan åkte vi och handlade så då han klockan bli närmre nio innan vi var hemma... Igår, onsdag var det vårruset med några från jobbet. var väl hemma runt elva igen!


Igår var det vårruset ja, 3 gången jag sprang/joggade det. Usch jag var alldeles slut efter ett par kilometer, sedan började jag varva mellan att gå och springa och lyckades komma i mål på sisådär 33 minuter. Jag var nöjd, det var ganska lika med hur det gick senast, vilket var nångång på gymnasiet!
Att samsas med ungefär 14000 personer är inte lätt :) Förstår inte hur dom gjorde förr när det bara var 1 dag i Stockholm nu är ju folket lite uppdelat i alla fall!
Det var i alla fall trevligt och vi fick en mumsig picknik efterråt!

Sommar <3

Det är sommar på mammas och pappas altan...I love it ♥ hade det inte varit för den där Richard som jag saknar hade jag velat stanna några dagar till :)

Puss på er

Lilla Edet nästa


Ass-träning

bakåtspark
Bild: Muscles.se

Ikväll har det blivit lite ass- träning :) Jag kommer ju inte hinna bli vältränad innan beachen, men en liten förändring hoppas jag kunna se snart. Har ju hållt mig ifrån det mesta i godis/snacks/kak/bullväg i mer än en månad nu. Okej, Nån bulle eller kaka har faktiskt slunkit ner det ska jag inte ljuga för er om men jag har faktiskt också tränat på bra!
Till och med Richard är imponerad av mig. Då blir jag glad :)
Han är min ovärderliga hjälp!

Nu ska jag sova!
God natt sweethearts ♥

Kärlek ♥



Älsklingar ♥

Du är bäst. Vi är bäst!



updatering:
Richard tyckte inte han såg klok ut på bilden, så för den goda stämningens skull lägger jag ut en bild jag tror han gillar på sig själv också:


My style 17 Maj


"This record is so hot and I have so much to show!"

Igår var min söta vän Jennie här. Vi har inte träffats sedan maskeraden i mars förra året! (då när jag blev sjuk för er som kommer ihåg). Tog tyvärr inga bilder (va, inte jag!!!), batterierna till kameran var slut så jag satte dom på laddning och sedan glömde jag bort det! Vi satt i alla fall ute på vår balkong och fikade och snackade skit sedan gick vi in till centrum innan hon åkte tillbaka mot Stockholm igen för att möta upp sin kille. Det var väldigt kul!




På onsdag åker jag till Lilla Edet och då kanske vi ses igen, nån annan från trakterna som känner för att träffas?

I fredags och i går storstäda dessutom jag och Richard vilket var riktigt skönt. Vi önskar bara att vi orkar fixa det där släpet också så vi dels kan få iväg Richards gamla säng och soffa men också få hit en ny soffa och vitrinskåp, eftersom vi har massa glas som fortfarande står i kartonger. När två glasälskare flyttar ihop blir det mycket glas :) hehe

Vad gäller soffan står det mellan två:   

Jag gillar den från Jysk bäst och Richard den från Ikea, men jag har redan gått med på den från Ikea en gång så vi får väl se, fram till 20 maj är den från jysk lite billigare också, det är ju alltid ett bra argument :)

För övrigt tyckte jag Norges bidrag var helt okej! Den som går runt runt i min mp3 är dock:


Kär ♥

Tänk att det skulle bli så bra när de slog sina härliga hjärnor ihop! Så lättsamt och härligt att lyssna på. Dessutom kan man ladda ner deras skiva lagligt och gratis här.


Din bandare - Härligt nostalgisk :)


Vad hette du? - har jag haft på hjärnan hela dagen. Barnen tyckte den var rolig när jag sjöng för dom i alla fall :)

Två andra guldkorn är klänning och Remember



När ingen annan ser tar han på sig sin klänning.
Han rakar sina ben, lyssnar på RnB
När ingen annan ser tar han på sig peruken
Å han blir sig själv för en stund - i sitt badrum!
//Klänning - Byz & Headline

Lördags!

Dåligt med kommentarer här tycker jag! :)

Tänkte lägga ut lite bilder från helgen här som gick sedan ska jag laga mat och titta på eurovision :P Får väl se hur det går, är ju inte så himlans förtjust i Sveriges bidrag.


Killarna utslagna efter brottning...


armbrytning...


och hantelträning...försöker vara lite macho tror jag!


Sötaste Markus och Linnea

Kycklinggryta Kakao Chili



Inser nu att det kanske är lite svårt att se vad det står men men...ni får väl fråga :)

mmmm....kycklinggryta :)

Ja ikväll överträffade jag nästan mig själv med middagen. Den var väldigt god. När till och med Richard säger "mmm...jättemumsigt!" då är det ju gott :)

Jag gjorde en kycklinggryta med pasta, lägger ut receptet senare eller imorgon. Brukar alltid improvisera när jag lagar mat och sedan inte skriva upp vad jag hade i. Men idag gjorde jag faktiskt det!

Gick idag också. Ett par kilometer i morse och till Medborgarplatsen efter jobbet vilket väl är en 5-6 kilometer om inte längre. Det flyter på väldigt bra med mina promenader! Börjat med lite styrka här hemma nu också som komplement :D Who needs the gym?

Och vet ni? På lördag får jag träffa min lilla Jennie igen!! Har inte setts (knappt hörts :/) sedan Mars förra året!


Jenny och Jennie, Juni 2005

Så här på morgonkvisten

Måste snart gå till bussen och har varken fixat sminket, håret eller ätit frukost men ville berätta att jag lever och jag är hel!
Markus och Linnea kom hit i Lördags och det blev en rolig men hård kväll så gårdagen var mest seg.
Även fast vi äntligen tog tag i att panta alla burkar och flaskor (=typ130 kr) och tvättade :)

En av mina godingar:

Grilla?

Ja, redan har det gått ganska mycket av den här dagen som precis som de typ 6 senaste består av huvudvärk, så har mest legat i sängen och klagat fram till nu. En dusch, en huvudvärkstablett och massa vatten så ska det nog bli liv i mig också :)

Vi ska kanske grilla med Markus och Linnea idag så jag hoppas vädret fortsätter bli bättre och bättre! Det har börjat bra i alla fall :) 




uppdatering: Blir kanske ingen grillning så i såna fall cyklar vi in till stan (2,5 mil) och äter på Taco bar!

Det var räven och råttan och grisen...

...som skulle gå över isen *trallalalalalal*. Sitter och nynnar på en låt vi alltid sjöng i kören för att värma upp, en typ kanon-låt har jag för mig det är. 


Jag överlevde mötet igår förresten, vi har ansvarsområden inom min förskoleenhet. På varje avdelning finns då alltså en miljöansvarig osv. vilket jag är. Igår var ett möte när alla vi inom enheten skulle träffas. Men det var riktigt kul. Vi var och gjorde observationer på en förskolas utemiljö och skulle sedan jämföra med vår egen. Och det är ju faktiskt någonting jag kan hyfsat så det var inte så farligt :) Allt jag läste till examensarbetet kom liksom tillbaka till mig!  

På tal om det...



Igår kom äntligen examensbeviset :)

Den sjunde maj 2009



Det är inte så jobbigt att ta sig upp på morgonen när man möts av en sån vacker syn :)

Blev lite fördröjning av mitt bloggande, kom på att jag hade ett kompendium att läsa. Blev lite sent bestämt att jag ska på ett möte med jobbet imorgon, jag vill inte...är lite nervös!! Det är bara jag från min förskola som kommer och massa andra inom samma område som jag aldrig har träffat!
Det är väl bara att bita ihop och gå igenom så möts vi på andra sidan :)

Tog en promenad efter jobbet idag, klev av vid slussen och gick genom gamla stan förbi slotten och sedan till centrum där jag shoppade lite innan Richard slutade jobba.





Lagar mumsig mat...

men jag bloggar när det är klart och i nån hockeypaus ;)

Puss på er!

Har alla ont i huvudet??

Verkar som det är fler än jag som har ont i sitt huvud idag också... Stackars alla oss för inte är det kul i alla fall!
Därför ska jag nu gå och lägga mig...nä idag blir det inte roligare än så här! Ingen promenad blev det idag heller...men vafasen, RIchard sa att vi INTE cyklade 5 mil i lördags utan snarare 6 mil...ja...SEX MIL!!
Ville bara säga det liksom...




Haha flum...längtar utomlands :)




Undra hur det ser ut i min gamla Halmstadlägenhet nu för tiden?
Saknar lite...Speciellt när jag fick födelsedagspresent från Ida och David idag! Biopresentkort! Puss på er! Det är bäst ♥




Huvudvärk


Vardagsrum


Tisdagen den femte maj

Vad ska man ha på sig idag då?
Fundera på att ta klänningen igen, fast med leggins under, vet bara inte hur kallt det ska bli idag! Hinner fundera en stund till, har sovmorgon på tisdagar eftersom jag stänger då. Lite segt är det att det tar en timme att åka till jobbet för dagarna blir så långa. Speciellt när jag stänger klockan 6, kanske blir lite sen och missar bussen...ja, då kan det ta 1,5 timme att komma hem. Ja! Ska nog ta med träningskläder till jobbet så jag kan powerwalka till tåget efter jobbet! Ja!! Annars blir det så sent när jag kommer hem :) I'm a genius :)

Saknar min Elisabeth i Australien ♥


 

My style - fjärde maj




Köpte klänningen på HM igår! Älskar färgen och att den är så skön. Barnen på jobbet älskade den också :) Kanske ska köpa en till som jag kan ha på helger och en när jag jobbar!
Halsbandet älskade barnen ännu mer! Hur många som helst som kom och tittade på det och frågade om det gick att öppna... Nej! Det går inte att öppna :)
Imorgon ska vi se om vi kanske kan göra egna halsband som är liknande mitt... Ifall det går lägger jag ut instruktioner här!

A just det...ber om ursäkt för röda fejset, hade powerwalkat efter jobbet:)

Balkongen



Visst börjar vi få det fint?
Blomlådan och blommorna var en fin födelsedagspresent från Richards mamma mfl. :)
 

Me and 3 packade guys...

Nu tänkte jag göra tacos! muuummms, försöker unna mig lite god mat :) Jag har ju näst intill slutat med allt annat strunt. Följer Aftonbladets powerwalk träning. Gå ner 4 kilo på 4 veckor genom att följa ett schema Martin Lidberg lagt upp, jag tror dock inte jag lyckas men är ändå glad om jag kan komma igång och röra på kroppen lite mer. Har blivit dåligt med det sedan jag flyttade hit och slutade gymma.

Ja, det är en sak som hänt när bloggen har "legat nere". Är inne på 3,5 veckan nu eftersom jag tjuvstartade och gjorde började första veckan på torsdagen så gjorde jag den 1,5 gång :)

Annars då...Vi har ÄNTLIGEN köpt balkongmöbler! Ni ska få se bilder på det! Kanske redan ikväll om jag orkar, nu ser jag att solen tittar fram där ute också!

Sedan har jag varit på party med 3 kollegor...nej...inte mina kollegor...Richard och 2 av hans arbetskamrater så det var jag och tre packade killar! Jaja, det blev rätt kul tillslut i alla fall :) 


Dom kan verkligen visa att dom tycker om varandra!

Nu går det!!!

Nu går det att kommentera igen!

Jag återvänder till Gossip Girl!


Haninge Centrum

Hade tänk cykla till haninge centrum nu för att lätta på mitt shoppingbehov men nää... tycker jag är värd en bussutflykt! Eller vad säger ni? Nä just det...ni kan inte säga nått...för man kan fortfarande inte kommentera! Det är kul att ni läser ändå :) Därför fortsätter jag skriva! Och ni vet ju att ni kan maila till mig!
Blogg-mail-adressen står i menyn så maila på bara!

Tills jag kommer tillbaka får ni lyssna på detta...


och detta...

Favoritremixen på favoritlåten

Nya cykeln

Ja...såhär ser den då ut, min nya cykel från sportex. Den var billig och igår tog den mig hel 5 mil. inte 5 kilometer. 5 MIL!! Jag är död idag...så är det.

You spin my head right round...



Åhh vad jag älskar våren. Det är knasigt det där. För varje år som går blir jag lika förvånad hur mycket jag faktiskt älskar den.

Jag och Richard har börjat cykla runt en del i trakterna också, vi upptäckte dock att min cykel inte höll måttet. Föll isär både här och där. Så igår köpte jag en ny. Kanske inte sådär jättesnygg så jag blir kär i den. Men billig och bra :) 

Vi köpte balkonmöbler igår också så nu ska vi försöka få fint därute.
Nu ska jag försöka väcka min älskling och se om han vill cykla till Årsta Havsbad eller nån park i Handen och mysa lite :)
*Hoppas*.
Annars får jag väl göra det själv.


Ha en bra dag i solen kompisar!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!