Varför jag slutade med veckans blogg...

Några av er har undrat varför jag inte har veckans blogg längre. Well... Det tog för stor del av bloggen. För min del handlar en blogg om mig, alltså mina tankar, det jag tycker om och det jag faktiskt gör. Men istället blev de en blogg helt utan mina åsikter & tankar och ingenting om vad jag faktiskt gör på dagarna. Det blev mer "rösta i veckans blogg",  "ni glömmer väl inte rösta i veckans blogg", "veckans blogg är...". Visst det går ju att ha 1 inlägg om vilka som är nominerade och sedan 1 vem som vann...jag har testat. Ingen röstar...Vi bloggläsare är väldigt duktiga på att läsa enbart det senaste inlägget.

Det tog dessutom lång tid att dels hitta vilka jag skulle nominera bland alla som röstade, räkna ihop röster osv. Så nää..det där ligger på is ett tag (eller under isen :)). Kanske jag ska göra en till blogg som bara handlar om veckans bloggar men hur kul är det?

Eller vad tycker ni?


Såväl jag som Beccsbox tycker att denna låten inte får förglömmas under en nostalgivecka:vad mer får inte glömmas?
Självklart....

HÅRMASCARA
DEN RIKTIGA BJÖRNE I BJÖRNES MAGASIN
LÅGSTADIEDISCON
SOVA I TÄLT I TRÄDGÅRDEN
FARFARSTRÖJOR
MAGTRÖJOR
GREJER PÅ CYKELHJULEN SÅ DET SKULLE LÅTA SOM EN MOPPE
MY LITTLE PONNY
STORA HÅRBAND MED TYG I ALLA FÄRGER
FLÄTOR MED PÄRLOR LÄNGS NER
ELLER EN FLÄTAT BAND MAN SATTE I HÅRET
MILSLÅNGA HANDVIRKADE ORMAR

OCH SJÄLVKLART FÅR VI ALDRIG GLÖMMA:

POGS


Jag hade mängder och det var såå kul att spela.
Eller vad tycker ni, kommer ni ihåg pogsen?


Ni glömmer väl inte "my little pony"

Just det! Fick en kommentar att jag ska skriva ut bloggnamnen istället för vanliga namnen när jag exempelvis utmanar så man vet vem jag menar. Men ni vet väl att dom flesta namnen i bloggen är länkar? det är bara att trycka på dom. Vet att jag borde ända så det märks tydligare men har inte orkat :P


När jag var liten

Var Tina en av mina bästa vänner. Så nära var vi att mamma har skrivit en bok om Jenny och Tina.Jag saknar att ha en Tina ibland. Det är härligt att vara barn. Att ha en docka att krama när man känner sig ledsen eller ensam.

Nu känner jag mig inte så ensam, för jag är hos älsklingen i Stockholm...Men han jobbar ju hela dagarna så jag vet inte vad jag ska hitta på...
Någon som vill hålla mig sällskap?Så har jag blivit utmanad av Jenny och Shesmiles. Gjorde en liknande utmaning för inte alls så längsedan men det är ju kul så whatever. Dessutom har jag fått många nya läsare så det gör ju inget:)

Regler:
Sätt in dessa regler & länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

1. Jag träffade min älskling på facebook (javet, jag skrev det förra gången med. Men det är ju lite knäppt ju)
2. Tycker att fötter och ormar är det äckligaste som finns
3. Var skiträdd när jag gick från tunnelbanan hem till älsklingen själv igår halv ett på natten i mörkret i bagarmossen. Så rädd att jag grät när jag kom fram. Jag vet inte var den rädslan kom ifrån plötsligt?
4. Jag lämnar blod och har ett kort från donationsrådet att jag vill donera mina organ när jag dör i plånboken. Skaffa ett du med!
5. Min lillasyster är min allra bästa vän
6. Jag älskar barn och i januari blir jag högskoleutbildad lärare, endast 21 år gammal.
7. Jag har försökt rymma hemifrån några gånger när jag var liten. Men jag kommer aldrig särskilt långt. Sista gången kom jag bara ner till vägen och såg en älgfamilj, blev livrädd och försökte aldrig rymma efter det.
8. Kristina från duvemåla, chess, footlose, fame, mamma mia...japp jag älskar det! Musikaler alltså...

Sedan ska jag utmana 8 personer: Heidi Moa Ida Natalie Ida Sarah Zandrea Rebecca

Som Sagt: Någon som känner för att hålla mig sällskap?

Old Music Mania :)

Nä nu får det vara slutdeppigt i bloggen för idag, även om det är viktigt att inte glömma och att hedra en dag som denna. För er som inte vet vad jag pratar om, kika i inlägget nedan...

Istället avslutar vi bloggen för idag med några riktiga pärlor från förr :) Okej många...

 


En av dessa hatar jag aav hela mitt hjärta då som nu...kan ni gissa vilken?

För 10 år sedan

hände något mycket tragiskt. Det hände i samma veva som allt annat jag har skrivit om sista dagarna, jag hade säkert på mig en Aqua Limone tröja, jag tittade på Sunset Beach, Tre Kronor och Huset Fullt. Men det hände någonting annat också. Någonting fruktansvärt. Det var en fest, och det var en brand.
29 Oktober 1998, Sverige, Göteborg, Hisingen, Backaplan, Makedonska Föreningen.
Jag minns den morgonen nästan tydligare än när jag först hörde om Tsunamin, nästan.
Det var så stort, och det var så nära. Var det någon man kände? Allt var läskigt och skrämmande, det finns inget som får mig att må lika dåligt som bränder, ett hus som brinner ner - jag klarar inte av lukten av brand eller eld utan att bli tårögd. Någon förlorar alla sina tillhörighet, förlorar allt.
Men detta var annorlunda, detta var ingens hem som förstördes. Det var värre. 63 ungdomars liv släcktes tillsammans med elden. 200 skadades, många svårt och med brännskador som förändrat deras liv för alltid. 200 familjers liv som förändrats för alltid. 63 familjer som förmodligen skulle byta bort sitt hus och sina tillhörigheter för att få tillbaka sin son, dotter, syster eller bror.
Det var några jag kände till som var där. Inte så konstigt. Det är ju inte så långt till Göteborg från vart jag bodde då.
Jag fascineras av katastrofer - så har det alltid varit, när jag var bara ett par år var det ett flygplan som störtade och jag tittade i tidningar och på TV, och jag pratade om "flygploppet" hela tiden. Men detta var mer än fascinerande, det var hemskt, det var sorgligt, det var en tragedi.
Efter 0.24 började jag nästan gråta. Ni måste se, minnas och tänka.Idag sa jag upp lägenheten. Nu måste jag flytta .)

En gammal vänNostalgiveckan fortsätter med en gammal vän. Eller ja, några gamla vänner och grannar.
I mitten sitter jag och min bästa barndomsvän och närmaste granne,  Heidi. När vi gick i mellanstadiet/högstadiet började vi glida isär eftersom vi hamnade i olika klasser, vi fick andra kompisar osv. Sedan flyttade hon, först bara en mil bort, sedan hela vägen till Finland.
För många år sedan, ja kanske 5 år sedan träffades vi lite snabbt när jag råkade se henne hemma.
Hon var på besök.Och åkte sedan tillbaka.
Men nu är hon i Uppsala, pluggar där,  och vart är jag stora delar av min tid? Jo Stockholm.
Så på måndag ska vi träffas igen!! Jag är lite nervös men väldigt förväntansfull!
Det ska bli jätteroligt att träffa dig igen!

Vi som gjorde allt tillsammans - lekte alla lekar som barn gjorde på den tiden, vi hade en egen version av handramsorna, vi hade en liten koja och en hemlig brevlåda där vi skickade brev till varandra. Vi åkte inlines och när jag kom hem till henne blev jag alltid bjuden på glass, plommon, potatismos eller någonting annat som hennes underbara finska farmor sysslade med.

Vi tittade alltid på Sju Systrar och Miami 7 på TV tillsammans och tyckte det var så underbart bra :)
Och ni vill inte veta hur många gånger vi tittade på She's all that.
Hon älskade mammas pannkakor mer än någon annan och hon, jag, Elisabeth och våran andra granne Carolynn hade ett eget band som hette Cras & Co. Vi var bäst.
Vi är bäst.
Du&jagNostalgi är också att

tänka tillbaka på alla gånger jag och Elisabeth har haft exakt samma tanke samtidigt. När jag letade efter videor att lägga upp här idag hade jag några stycken jag funderade kring, om tror ni inte jag blir förvånad när de är dessa min kära syster tipsar mig om senare! Konstigt!

Så här följer ytterliggare lite härlig nostalgi från TV-världen och ett kollage med en av de bästa:


En annan riktig nostalgitripp, var från ett tips från Rebecca som även det väcker mycket känslor. Jag älskade detta!


Det var TV det :) På 90-talet


Under min uppväxt tid var Tre Kronor ett självklart inslag en gång i veckan.
Det var intriger och det var såpa när det var som bäst.
När dessutom snyggingen, sonen Korriander kom in efter några säsonger blev den ju bara ännu bättre ;)


Nästa TV-program fanns med mååånga år, första säsongen tror jag var 1990, detta är ett intro från 1994.
Så spännande, så fänglande och såå läskig han var - fader fourah

Do the macarenaAvslutar dagens bloggande med en låt som fortfarande dyker upp då och då.
1996, alltså ungefär samtidigt som det jag skrev om tidigare idag, kom låten, dansen, livsstilen - macarena.
Alla kunde och alla gjorde the macarena.
Fast att man hatade den.

Imorgon kommer jag lägga all nostalgikraft på TV! Det ni! Kommer bli en liten tllbakablick till ett flertal TV-program ni kanske hade hoppats att ni aldrig skulle behöva tänka på igen eller som ni kanske hade glömt att dom fanns :)


Nostalgin fortsätter: En dag i mitten/slutet på 90-talet

AQUA LIMONE tröja i strl 122/128 

Bild från tradera


Japp alla hade den (förrutom killarna som hade tommy hilfigher varianten) och alla tyckte dom var såå coola. En Aqua Limone tröja (min var lila) och champions eller adidasbyxor med knappar på sidorna , helst hela vägen upp! Det var en yeahny i mellanstadiet, det var mitten/slutet på 90-talet och man lyssnade på sin freestyle med band i. Låtarna var det bästa man hade spelat in från radion, eller riktigt avancerat - från en CD-skiva!
När skoldagen var slut var det självklara valet att ta en pan-pizza och titta på Sunset beach och senare på kvällen, skilda världar! Varje dag! Det gick inte att missa! (Kommer ta nostalgiska tillbakablickar till andra TV-serier också under veckan).
Innan man somnade in på kvällen var det så dags att läsa en tvillingarnabok, eller någon annan lite "vuxnare bok" (som man tyckte då) som man köpt från läslusen.

Nu vill jag att ni sprider den nostalgiska veckan!! Skriv ett eget inlägg i din blogg så kan du bli publicerad här hos mig! Nostalgi är så olika för alla och vilken ålder man är så det är bara kul att få läsa vad ni tycker!! :)


Man blir sentimental av att vara nostalgisk...
Längtar så efter älsklingen nu!! Det gör ont i mig av längtan!! Vill ha dig här, bara så jag kan se dig och ge dig en puss. Det är allt som räcker, allt jag behöver just nu.
Av hela mitt hjärta kan jag säga att
jag älskar dig Richard
♥♥

Nostalgivecka :)

Japp! Från och med idag är det nostalgivecka i bloggen!! Jag kommer skriva, visa och spela upp saker från förr som är nostalgi för mig!
Jag utmanar även er att skriva ett inlägg eller två om något som är nostalgiskt för er, några av era inlägg kommer bli publicerade på min blogg under veckan :)
Låter det kul? Det tycker i alla fall jag :)


Först ut

Först ut blir en video jag haft i bloggen förrut, och det är min favoritjulkalender någonsin, det var på den tiden då snön föll under hela vintern, det var då jag satt bänkad med ett glas oboy och två limpmackor med ost på. Jag hade gått en termin i tredje klass och jag var 8 år. Det var 1995. Det var Jul i Kapernaum.


Tabletterna gör mig...


Alldeles snurrig och ofokuserad. Kanske inte så konstigt, 6*800 mg per dag är ändå ganska rejält...bara det gör mig frisk så!

Tittar på gamla blider i mamma och pappas dator :) Eller gamla och gamla, men tagna för ett tag sen i alla fall :)


Jag på flummig bild 2006 tror jag :) haha

   
Jag i våras och min vårjacka jag aldrig använde...synd egentligen...


Jag och Jennie, studenten 2005


För nått år sedan...:)

Idag firar vi...Fast hon fyller inte år förrän i morgon egentligen:)

Och så säger vi ett extra grattis till Kinga som fyller 25 idag :)
Va fan!


Ett samtal mellan två tonårskillar som pratar om en moppe på bussen. På hela resan tror jag inte den ena killen (den första) sa en enda mening som inte innehöll fan.Nä nu ska jag fira Elisabeths födelsedag (hon fyller år imorron men vi firar idag!)!


Bihåleinflammation

Precis som jag länge har trott beror min huvudvärk på bihåleinflammation. Min läkare (Polacken som är mycket bättre än den nonchalanta greken jag hade förra gången) såg det på en gång och nu ska jag ta superstark antibiotika i 10 dagar, 6 tabletter * 800 mg per dag! Det blir mycket det :P

Igår var jag och Elisabeth och partajade i Göteborg! Det var jättekul att dansa och dricka lite drinkar!! Fick en (okej köpte en) skitgod hallondrink som var söt och god och ISKALL!! mmmm :) Men nu blir det ingen alkohol och ingen ansträngning (typ träning) på 10 dagar. det sa doktorn. :)

Nu måste jag vila lite tror jag,...vi kom hem halv 4 inatt och somnade väl inte förrän närmre 5, vaknade klockan 10....*gäsp*...

Ska försöka att blogga lite oftare nu :) om huvudvärken ger med sig förståss!Jag och älskling
Elisabeths student Juni 08
Bild: Faster Inga-Lill Cras

Oj va tiden går fort när man har roligt och...

...när man sitter och fixar ihop en fotobok som jag ska beställa nu och testa för att sedan ge ett förhoppningsvis bra omdömme :) Ska bli spännande i alla fall!


Foto and redigering: Jag

Idag har jag vikarierat på min kära förskolan :) Hände en liten rolig incident när jag öppnade (på grund av bussen var jag tvungen att åka halv 6 på morgonen, och var på förskolan 10 över...*gäsp* första barnet kom en timme senare), i alla fall skulle jag ta upp lite grejer ur frysen så jag var inne i stora köket och i deras frysrum råkade jag trycka på en knapp (klantJenny i farten), ett larm går i gång och jag fattar ingenting! Försöker stänga av det genom att trycka på knappen en gång till goddag yxskaft liksom börjar ju bara tjuta mer. Jag hittar tillslut en liten knapp som det står reset på. Nödlarm - knappen  va det jag hade tryckt på, thank gooood att jag var där själv! haha!!


Klantarslet själv

Vad mer...jo ett barn har varit på semester 2 veckor. Idag kom hans mamma och pratade med mig om att jag fortfarande var kvar, så berätttade jag att praktiken tog slut för ett par veckor sen men att jag nu är där och vikarierar.

Hon bara "Ja, för vi funderade om du skulle vara kvar nu när vi kom tillbaka"
Pojken, 5 år säger: "haha!! Mamma nu får jag en tia! "
Mamman och pojken har alltså inte bara pratat om mig på Thailandssemestern, de har också brytt sig så mycket att de har slagit vad!  Jag älskar detta jobbet.

Ikväll har jag och ida tränat i gymmet!! Vi är grymma vi vet :) Där träffade vi på Sandra, superkul, hon visade oss lite olika apparater vi inte har vågat testa på egen hand .)

Last but not least - Den 4 December åker Jag, Richard (also known as my lover), Ida (also known as the best friend ever) and David (also known as Idas boyfriend) till Sälen och jag ska äntligen få lära mig åka snowboard!! Längtar!


That's Love

Av 1 blev det 5Tänk vad  man kan göra på bara några minuter :)
Av en bild blev det 5...
Vilken vill ni se i större format?

Oj då...

Promendande blev lite längre än jag tänkt mig...gick klockan 2 och va hemma klockan 6 :) Men så var jag inne en sväng på Eurostop också :)
Tog lite bilder, ska lägga in dom här sen! Hoppas det blev nått bra! Nu MÅSTE jag städa lite!!

Soo Long :)


Kolla igenom mina gamla bilder på facebook och hitta denna :) Ser ju till och med ut som jag har fin hy,,,Ja nångång i livet ska man väl ha det också ;)

Promenix


Foto: Jag

Jag skulle städa...men så blev jag sugen på att gå ut och ta mer såna här kort :)
Så nu blir det promenix!

Veckans Blogg Blev I Överlägsen Stil:http://becoolsodapop.blogg.se

Med ny snygg design lagom till utmärkelsen :)
Detta är en blogg för dig som älskar TV och film. Becoolsodapop bjuder på massvis med härlig fakta och lite annorlunda bilder och videor från våra favoritserier och filmer.
En otroligt snygg blogg som vann i överlägsen stil! Grattis!!


Men nu till detta: Som ni kanske har märkt har jag lagt allt mindre tid till bloggen och som jag har förklarat beror det delvis på min huvudvärk men också på en del andra saker som jag nu måste lägga tid på!
Detta betyder inte på något vis att jag ska sluta blogga, bara att jag kommer dra ner lite på det, och stora projekt som veckans blogg kommer ligga på is ett tag.

Detta Denise är bilden jag vill ha redigerad:Den är ju lite blek

Nu får jag skärpa mig...

Men ni vet den huvudvärken jag skrev om för ett tag sedan, den blev en aningens bättre, behövde inte ta huvudvärkstablett men den var ändå där. Sedan igår kom den tillbaka med pompa och ståt och idag är den där igen. Jag vill inte sitta, eller snarare jag orkar inte sitta så mycket framför datorn...

På måndag ska jag vikariera på min praktikförskola men efter det ska jag till läkaren, jag måste.


BTW - Chokladtårtan var delicious :P

I ugnen...

Chokladtårta Mix

Hur mycket jag än gillar att baka är det ibland skönt att bara kunna blanda med vatten och slänga in i ugnen...Hoppas den är lika god som smeten ;)

Guuud va jag har sovit skönt inatt...

...För att sova på en full buss vill säga... Från Stockholm till Södertälje var jag väl vaken men sedan sov jag typ mellan alla stopp - nyköping, norrköping, linköping, jönköping - fatta att man är trött på alla jäkla köping!
Oj sorry...glömde de lilla mysiga stoppet i Ödeshög! näää förresten jag sov inte mellan alla stopp men näst intill, vaknade då och då. I Jönköping gick många av och jag kände att jag började vakna till...typiskt i och med att klockan bara var 03.30 och jag hade en bra bit kvar att åka. Men men, tänkte jag bara att sitta och lyssna på musik och försöka.....ahhh!! Vart är jag??? Plötsligt vaknade jag och trodde jag var i Malmö, minst! Läste kristianstad på skyltarna och fick bestämt för mig att det är långt mycket mer söderut än Helsingborg (där jag skulle byta buss för att åka till Halmstad). Men nej, till min stora lättnad såg jag skylten...det var nästan så den lystes upp av ett sken med fyrverkerier "Helsingborg 25". Men som jag måste ha sovit dom nästan två  och en halv timmarna! Jag som inte brukar sova någon annanstans än i sängen (och i soffan ibland ;)). Så jag kanske kan överväga att ta den här nattbussen oftare, nu när jag faktiskt kunde sova på den!
Jaja, nu är jag i alla fall i Halmstad efter en resa på ungefär 9 timmar. Strax dags för skolan.Jag vill ha min tatuering nu!

woohooo!!

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men det har varit lite sressigt här i stockholm medplugg, jobbsökande och lägenhetsletande MEN idag fick jag ett jättespännande samtal så jag är såååå glad och nervös just nu!!!

Inatt åker jag hem...nattbussen :( Från 23-8 typ! Funny Bunny...


Till mina studiekollegor...

på praktiken pratade vi om hur mycket vi ska begära i lön när vi kommer ut... Well här har ni i alla fall en milstolpe från lärarförbundet

känns som jag valde rätt med Stockholm ;)

Tågsyssla.

I måndags på tåget satt jag och redigerade massa bilder.
Här kommer en från Stockholm.
Någon som ser vart det är?Ni glömmer väl inte att rösta fram veckans blogg?

Jobbigt är ordet.

Plugga, söka jobb, leta bostad...
Ja det är mycket just nu. För mycket. Min hjärna hänger inte med och när jag är här i stockholm hos älsklingen släpper allt. Jag är så stressad. Ska jag flytta hit till Stockholm måste jag säga upp lägenheten sista oktober. Det är inte långt kvar, men då vill jag ju ha en aning ifall vi kommer få tag på en lägenhet eller jobb.

Jobbigt är ordet.


Scrapbooking me :)

Eftersom jag äntligen har fått tillbaka min scrapbooking inspiration, till mitt nya album jag håller på med tänkte juag visa ett par sidor ur det:)

Kankse inte så bra :P Det är väldigt enkelt i alla fall men jag gillar itne när det är för mycket på sidaorna även om det är kul ibland det med :)
Bara för det lägger jag in 3 från mitt andra album också - familjealbumet :) Som ni ser är ju alla mina sidor ganska lika....I'm boring I know :)


  
 


Jag på Göteborg City Airport när vi var och lämnade av lillsyrran idag. Hon ska till en kompis i England och hälsa på!God natt!! Imorgon börjar skolan igen och sedan drar jag till Stockholm ifall tradera är på min sida ;)

Vinnaren i Utlottningen är.... (and it's all about us!)Grattis grattis grattis till http://miss0.blogg.se/

Denna är din;

Har haft detta inlägget färdigt länge nu men bloggen har krånglat och krånglat!! Nu måste jag fortsätta städa lite eftersom jag sticker till stockholm imorgon efter skolan! Miss my love as usual! Folks - never date anyone 50 mil away. It will kill you ;)
Nej, det är jobbigt men det går och det är väl som de säger.
"what does'nt kill you makes you stronger"

Bjuder på en video från "förr"


Så sitter jag här igen...

Ja...Ni gissa rätt! På stationen i Göteborg...har väl praktiskt tagetflyttat in här! Imorgon kommer jag hit igen... Åker från mamma och pappa nu hem till halmstad och imorgon ska jag till stockholm igen :D haha!Det är rätt kul med tre "hem" faktiskt! Kan man variera den trista vardagen lite!
Du bor i en packsäck som min lillasyster sa :D

Vi hörs när jag är i halmstad då kommer vinnaren i min utlottning att utses! Tills dess har ni fortfarande chansen att delta!!

Veckans Blogg!

Vinnaren av Veckans Blogg är:


Nu är det dags att rösta till nästa vecka! Och ni vet vad som gäller - alla som röstar har chans att bli nominerade nästa vecka!
kandidat nr1:   http://beccsbox.blogg.se

Kandidat nr 2:  http://becoolsodapop.blogg.se
Kandidat nr 3: http://dianuh.blogg.se


Röstningen pågår fram till nästa lördag!I have a reason!

Nu ska jag räkna ihop rösterna till veckans blogg! Så 2 dagar försent säger jag: Röstningen är avslutad!!

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag. det är nämligen så att jag har drabbats av en fruktansvärd huvudvärk som inte vill släppa taget. att sitta framför datorn gör det bara värre. Igår åkte jag hem till mamma och pappa och lilsis, för att bli lite ompysslad! :P Eller snarare för att ta det lugnt! Så det kommer vara snålt med bloggande en tid framöver! I alla fall till huvudvärken lättar!

Tack och tack och tack söta Sannorna för det fina arbandet - till förmån för Rosa Bandet!
Tycker alla ska gå in och köpa det!Hemlängtan


Bild: Jag

Jag får alltid sådan hemlängtan när jag mår dåligt

The resultat of the toning :)Här kommer dom efterlängtade bilderna från min toning igår :) Blev riktigt nöjd!!
Lite osminat va det ju med bilderna men men :D

Idag har jag och Ida varit inne i stan och fikat och jobbat lite med examensarbetet. Så skönt att skolan snart är slut! Dessutom pratade vi om att tatuera oss samtidigt och jag är 90% säker på nu att tatueringen hamnar i nacken, eller där på ryggen ni vet :)

Nu ska jag grädda pannkakor för jag ska göra Pettson och Findus Pannkakstårta med barnen på förskolan imorgon som en avslutning på mitt 5 veckors projekt! Ska bli skoj!!

Var gärna med i min utlottning
Rösta gärna i veckans blogg! Vinnaren utses på torsdag!

Snabbis

Snabb uppdatering!!!

Jag ska iväg till förskolan nu, är ju inne på allra sista veckan innan det återgår till skolan i ett par månader! Sedan har jag min lärarexamen :)
Vill inte lämna dom små liven, trivs så otroligt bra på förskolan!!

Färgade håret igår kväll, eller tonade dt eftersom frisören sa att jag absolut inte fick färga det .) hihi...busjenny i farten!!


Ni missar väl inte att vara med i min "i love you-utlottning?"
Eller att rösta i veckans blogg!!

** Första tävlingen i Yeahnysliv **Uppdaterat**


Priset kommer från den underbara webbshoppen: http://www.bluebox.se/


 
Vill ändå tipsa om två sidor: (Först stog det med i reglerna att ni skulle bli medlem på gratisgenerationen så ni som han bli det har ett plus i kanten när jag drar vinnaren) 

Gratisgenerationen kan ni enkelt tjäna ihop till roliga saker. Ni behöver till att börja med få ihop 1 poäng genom deras sponorer och sedan värva 7 för att få din första grej! Inte så svårt kanske med tanke på att jag inte hört om såååå många ändå som är medlemmar där!

GratisGenerationen


När jag ändå är inne på kärlekstemat vill jag tipsa om en underbar kärlek och sexsida jag har  kikat in många gånger! Här finns massa roliga, sexiga, romaniska - ja nått för alla smaker, ja härliga kärlek och sexleksaker helt enkelt :) 

Spreed the love - thats my message on the blog today :) uppmärksamma dig själv eller någon du älskar lite extra!!
Jag önskar mig själv grattis på namnsdagen :)Utmaning: 5 saker du inte visste om mig!

Antar utmaningen i Nimahs blogg.

Lista 5 saker som ni inte vet om mig :) (fast vissa av er vet det säkert...)

1.Har världens fobi för ormar och sparkar och gnyr såfort jag drömmer mardrömmar om detta. Dessutom det enda jag drömmer mardrömmar om.

2.Har ALDRIG haft ett enda husdjur

3.Träffade min älskling på facebook av alla ställen ♥♥

4. Jag lämnar blod och har en lapp i plånboken där det står att jag donerar mina organ ifall något skulle hända mig. Någonting alla borde ha! Sådana lappar finns att hämta på apoteket och sjukhusen.

5. Jag är en stor sportfåne, vilket inte riktigt har fått den plats det förtjänar i bloggen! Men jag missar inte NÅGOT som har med sport att göra...well nästan i alla fall!

Jag utmanar alla er sötnosar som vill :) Bara ni berättar för mig så jag får veta lite nytt om mina kära läsare!


My lovely crazy boyfriend


Återigen så sitter jag hær...

På Ritazza cafè på stationen i Gøteborg. Fast det mærks ju inte nær jag skriver. verkar vara instælld på nått danskt språk eller nått men men, det blir væl kul att læsa lite internationellt! :D

Ær så otroligt glad att så många av er har besøkt bloggen æven nør jag varit så inaktiv! Har ju fått ægna ælsklingen all min tid nu i helgen.
Besøket på hans arbete gick bra. Træffade inte så många :P
Igår var vi vid globen och kollade i affærer och planerade den framtida lægenheten :) ær så glad, det nærmar sig och tack vara værldens bæsta mamma och pappa kænns det som det ljusnar med jakten på lægenheten :) Ska upp næsta vecka och førsøka kolla på lite bostadsrætter :D

Som tack før er hjælp med tipset och flyg osv kommer jag næsta vecka børja med lite utlottningar på bloggen, hur låter det? Men det tar vi på måndag eller tisdag!

Nu ska vi se om jag kan børja svara på alla era kommentarer, eller om jag væntar med det till jag sitter i lugn och ro i min sæng dærhemma!Nervösa Jenny på nya äventyr

Jag ringde och frågade älskling om jag skulle ta tunnelbanan till Gullmarsplan och möta han på jobbet så kan vi ta en promenad hem.
Helt plötsligt har jag gått med på att komma in och träffa hans arbetskamrater :O hur hände det!! Nu blev jag ju nervös :S

Just like a tattoo

Som ni gamla trogna läsare vet håller jag på att planera min tatuering, vilket inte är det lättaste.
Steg 1: Vad vill jag ha?  En text
Steg 2: Vad ska det stå? Amor Vincit Omnia
Steg 3: Vilket typsnitt vill jag ha? Är väl nästan klart. Har några fina därhemma jag funderar kring
Steg 4: vart vill jag ha den? No f***ing clue!!

Det stör mig att jag inte kan bestämma mig! Jag vill ju inte ha en så stor tatuering men det är ju ändå 3 ord så den blir ju ganska lång! Kanske ska jag ha Amor Vincit i en båge och sedan Omnia under? Ska jag ha den på fotleden, i nacken, på skuldran, handleden?


Hjälp mig med tips please!!


Från Google, fin. Men jag vill inte ha så mycket bild och inte där. :P

"Jag älskar dig...Jenny"

Han kan säga "Jag älskar dig" 1000 - miljarder gånger och det känns lika underbart varje gång.
När han imorse tittade in i mina ögon och sa "Jag älskar dig Jenny" kändes det som jag var i sjunde himlen. Fast det var jag inte. Jag var där jag helst av allt vill vara, liggandes nyvaken bredvid den personen jag älskar mest av allt. Men vad är det som gör att det känns så starkare när han säger mitt namn? Det är så varje gång. Kan det vara för att det blir speciellt. Det han säger blir så tydligt riktat till mig!?

I vilket fall som helt så säger jag "Jag älskar dig Richard".
Ni glömmer väl inte att rösta i veckans blogg?
De nominerade är Liene, Katya och Emeliesplace.

Sorry

orkar fortfarande inte skriva. Blir bara bilder. Från Rhodos i sommras


i en gränd i gamla stan på RhodosParty på Rhodos.

Nu rör det sig om timmar tills vi får ses igen baby <3
Ni följer väl min blogg på med bloggkoll?

Orkar inte.

Göra något av det jag skrev tidigare. Och jag kan inte sova för jag hostar snart ut mina lungor :'( Hur ska jag hinna med allt? Nu har jag varit sjuk eller halvsjuk i månader, ja, snarare år. Men just så här i månader och jag orkar inte mer. Kroppen orkar inte mer!


Uppdate: 2/10 kl. 11.40
Fick åka hem från förskolan idag. Orkade inte vara där är så trött och bara hostar, skönt att vila upp mig lite innan jag åker till älsklingen i Stockholm ikväll.
Ska svara på era kommentarer nu, bläddra gärna ner en liten bit och rösta i veckans blogg! ♥

Jazmina <3 och lite mer av den tidiga hösten

Jazmina är helt klart min favorit i idol just nu. Inte nog med att hon sjunger grymt. Hon väljer dessutom en av mina favoritlåtar. Den låten älsklingen satte på en kväll då vi bara låg och kramades och aldrig ville gå upp ur sängen. En av de bästa, mysigaste stunderna i mitt liv. På ett hotell i Trollhättan. Heaven Bryan Adams. Du och Jag. Föralltid. Nu var det nästan en månad sedan vi sågs. Men Jazmina påminde mig om känslan jag kommer få uppleva om bara lite mer än ett dygn. Tack.


Eftersom jag ska åka imorgon kväll så har jag massor att stå i här. Ska städa, packa, diska, färga håret. Ja det är en del att pyssla med innan läggdags. Även om jag har ett par timmar här imorgon innan jag åker. Just det, ska klippa lite grejer till förskolan som jag ska ha med imorgon också.


Men jag ska svara på era underbara kommentarer så fort jag kan!
Ni missar väl inte att besöka linaveronica som är veckans blogg. Eller att rösta till nästa vecka.För fler bilder av och på mig se kategorin bilder

Veckans Blogg!

Som ni redan (?) vet blev Linaveronica veckans blogg! Hon vann den förra omröstningen i överlägsen stil! Jag sa att henens vecka skulle börja den dagen hon kom hem från Kreta och jag tror den är idag.LinaVeronica har en underbar blogg som blandar snygga fotografier med vardagliga händelser och mycket mer! Precis så jag och uppenbarligen mina söta läsare tycker att en bra blogg ska vara.
Bloggen är dessutom väldigt snygg och man får ett supermysigt och välkomnande intryck som gör att man bara vill läsa mer och mer.De nominerade till nästa vecka är:1. http://emeliesplace.blogg.se
2. http://katyas.blogg.se
3. http://lienes.blogg.se

Så kom igen nu och rösta på er favorit!!
Och ni kommer väl ihåg vad som gäller? Omröstningen pågår en vecka och alla som röstar har chans att bli nominerade nästa gång!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!