Imorgon är jag tillbaka - lovar!!

Usch! Idag har det h'nt så mycket att jag inte orkar skriva om det...Jag är så trött....Har mycket att ta igen i bloggen! Men imorgon lovar jag att göra det!! Promise!

Då kommer ni få läsa om
* Hej-då middag med älsklingen
*SJ igen (tror jag)
* Liseberg
*En telefon på vift
* IFK-Basel
*the worst day
* Saknad
*2 bra böcker

När man inte har möjlighet att blogga är inspirationen och idéerna som störst!

Ja...thats about it...:P

Jag bara måste...

... Klaga på SJ. Det blir bara sämre och sämre samtidigt som det blir dyrare och dyrare! Det är katastrof och skandal! Nu senast läste jag detta i Aftonbladet. Förra sommaren åkte jag tåg på en av de varmatste dagarna, då var AC sönder så vi fick knappt in någon luft utan det var bara VARMT! jag hade sån tur så jag skulle "bara" åka en timme, dessutom var ALL dricka på tåget slut när jag kom på! Sedan är det alltid förseningar eller när jag åkte för ett tag sedan, något fel på loket så vi fick åka ut och vända tåget. Listan kan göras lång! någonting måste göras, det är en sak som är säker om SJ vill ha kvar några tågresenärer

en rutinerad halmstad - Stockholm resenär :)

Fick tåga för egen maskin De här resenärerna tvingades gå lä

Alone i the capital of sweden :P

Nu är jag lämnad ensam här i stockholm! Richard är och jobbar så jag fundera på om jag ska åka in till stan by my self och se vad som finns där :P så länge det finns affärer(och det har jag sett) så kan jag roa mig ett bra tag :P

Igår var vi i Uppsala och det är alltid kul att se dom små kusinerna :) vi åt glass och var och tittade på domkyrkan!

Jag är ju ensam här imorgon också när han jobbar, så är det någon som har en bra idé vad jag kan hitta på här i stockholm?


My heart will go on and on

romantiskt bad i stockholm <3

hej alla goa läsare:) nu är jag i stockholm och hälsar på min älskling, har inte hunnit blogga förrän nu! Men idag har vi tagit en tur och badat, varit på kalas och till sist tagit ett romantiskt bad i badkaret med tända ljus och hela baletten! Jättemysigt! Dessutom har vi planerat vårt framtida gemensamma boende ♥ och att vårt framtida barn ska heta Bo "bollen" Bohlin och födas rätt upp i krysset :) låter det bra ;) jag tycker det jag!!

Ha det så bra nu! Imorgon åker vi till min faster och kusiner i Uppsala och hälsar på!

Idag åker jag till Stockholm

Om ca. 3 timmar  åker jag till Älsklingen i stockholm och man är jag stressad!! Eftersom jag jobbade natt sov jag till kvart över 12 i alla fall, men nu måste jag diska, äta, packa, blogga ( ;) ), ta mig till tåget, duscha, fixa i ordning mig (hm...okeji kan diskutera ordningen) haha!! Så jag kanske inte borde sitta här just nu även om det är så roligt!!

Jag skriver mer senare hoppas jag, annars från stockholm imorgon!!

Vad ska ni hitta på i helgen då mina sköna läsare?'


Gillar inte Jim Carrey annars men jag såg denna filmen inatt på jobbet och både han och filmen var grym!!


Oh Sunny Day makes me happy :)

Senaste dagarna har jag varit lite deppig...har inte alls trivts med min tillvaro! Men tänk vad lite sol (eller mycket sol) kan göra för själen! Jag mår så bra av solen!

Jag har varit ute och cyklat runt lite i Halmstad och varit en tur till Viktoria och hämtat mina partylite-ljus och så satt vi och pratade en stund på hennes balkong! Så mysigt!!

Nu tänkte jag laga mig en lite somrig variant av kycklingwok (= mindre nudlar och wokgrönsaker och mer kycking och färska grönsaker)...Har tyvärr inte så mycket färska grönsaker för att göra en kycklingsallad så det får bli så här idag!

Och imorgon åker jag äntligen till Stockholm!

SOLEN!!!

God morgon eller god middag sköningar :)

Idag har solen nått Halmstad också!! Ser ut att vara hur varmt som helst så nu ska jag ut i solen!! Plus en sväng till Viktoria tror jag...:)

Sorry att jag inte skriver mer men solen är ju inte vardagsmat nu för tiden :P

Nu blir de jobb igen!

Lagom till när solen även nådde halmstad ska jag iväg och jobba!!

Så nu tar jag min nya telefon, en film och massa tidningar och ger mig av till jobbet!! (längtar till detta schemat är slut för jag orkar inte jobba mer natt nu!!)

God Natt  och sov gott alla ni härliga människor!


Längtan efter Peking...

Längtar så till OS börjar!! Det är bara 16 dagar kvar nu, eller 15 dagar och 20 timmar enligt elitidrottaren :) SOm jag näst intill har snott detta inlägg ifrån :P Sorry!!

Även denna underbara låten som jag nästan hade glömt har jag tagit därifrån!
Det är friidrottarna från Aten OS,-  Wissman, Carro, Kajsa, Christian och framför allt friidrottarnas egna rockstar Robert Kronberg och några fler :)!



___________________________________________________________________________________
Och nu har även solen nått halmstad. så nu gårjag ut en sväng innan jag beger mig till jobbet!!

Love you darlings!!

Ny telefon :)

Såja mina vänner! Nu har jag köpt mig en ny telefon, och det blev SonyEricsson S500i. Köpte en vit fast jag egentligen ville ha en svart men dom var slut! Så nu hoppas jag att alla ska höra vad jag säger när jag pratar med er :) haha



Solen skiner inte på mig idag...

vilket den ju skulle göra!! Never trust the meterolog!

Nu ska jag ta mig en promenad till Eurostop och tillbaka :)


En bild jag tog på förra årets marinfestival

Så var det onsdag...

...vilket innebär att det bara är 2 dagar kvar till jag ska till Stockholm igen!! Har inte varit där på 3 veckor nu vilket är hemskt!! Men jag och RIchard kunde ju ändå träffas en stund därimellan när han jobbade i göteborg! Thank god!
Det känns som jag behöver han mer än någonsin då jag inte är inne i den bästa perioden i mitt liv.

Idag ska jag inte göra någonting tror jag! Jag undrar vart det utlovade fina vädret har tagit vägen? Jaja, dyker det upp blir det väl en tur ut i alla fall... Sedan börjar jag jobba 21.15....vill inte jobba :(

Vad ska ni hitta på idag?  

Pics from my lover

Älsklingen skickade lite bilder till mig idag och eftersom jag älskar att kolla på bilder i andras bloggar tänkte jag att jag bjuder på några i min också:


Denna skickade han till min mobil precis när vi hade träffats <3


Party Party


Solning i början på sommaren :P


Vad ska man säga...:)


Party igen!!


yummie boyfriend ;)


And last but not least - just me


That girl is so Dangerous!

Lyssnade på låten dangerous och typ alla Pussycat dolls låtar på min promenad idag och jäklar vad jag gick!! Kunde bara gå och gå och gå!! Och med vilket fart och självförtroende de låtarna gav!! Blir nog samma imorgon!

Nu ska jag fortsätta titta på friidrotten!! Får se om jag orkar blogga efter det, annars god natt!!


Casey Affleck


Just nu bara älskar jag Casey Affleck. Såg den alldeles utmärkta thriller/deckaren Gone
baby gone härom natten när jag jobbade och jag blev helt såld! Både av filmen och Casey!
 Han var grymt bra och sedan ser han ju inte helt fel ut heller :)


Nu har huvudvärken gått över någorlunda och jag tog en tur ut förrut men tror ni inte att
solen går i moln just då och hela himlen täcks av moln! Inte speciellt shysst!!


Nu ska jag laga lite mat - det blir wok med kött i...och nudlar! Blir nog bra tror jag!! Orkar inte ställa mig och koka ris även om det egentligen är godare! :D

Skrällen på Starke Arvid

och just det...Är det inte underbart när den lilla slår den stora. När david slår goliat. När lilla Ljungskile SK slår stora AIK. Helt underbart and I love it. Ser fram att läsa om det i Elisabeths blogg senare.


God morgon!!

God morgon!

Jag har bara en fråga: Varför måste jag ha sån fruktansvärd huvudvärk när det äntligen är fint väder igen?
Jag vill bara att det ska försvinna så jag kan gå ut en sväng och så...Jaja får väl dricka 5 liter vatten eller nått :)

någon som har nån idé vad jag ska äta idag?

19-20 Mars 2008 - how I met my lover

Jag fick frågan om vad det var som hände på skärtorsdagen. Och jag kan börja att säga att jag ångrar absolut inte att jag gjorde det, men jag kan ångra hur jag gjorde det.

Jag hade haft kontakt med Richard på internet ett tag och hans kompis ännu längre, sedan en kväll fick de för sig att åka ner till halmstad från stockholm. 3 killar skulle komma hit mitt i natten och hälsa på mig... Tankarna snurrade i mitt huvud och jag ville men samtidigt inte. Så jag sa nej först men sedan ledde det ena till det andra och tillslut stog jag där och väntade på att de skulle komma. Jag berättade inte detta för någon innan och det är det jag ångrar idag! Nu gick det jättebra och killarna var hur gulliga som helst (vilket jag också hade trott). Men nu i efterhand tänker jag ju att vad som helst hade kunnat hända och jag hade inte berättat för någon!! Den tanken skrämmer mig ibland men samtidigt vet jag att hade jag berättat för någon hade de talat mig från att göra det och jag hade kanske aldrig träffat min älskade Richard. 

Hur mycket jag än älskar honom önskar jag att vårat första möte hade skett på ett annat sätt än detta. Nu gick allt bra, men tänk efter innan ni gör någonting sådant tjejer! Alla har inte samma tur som jag hade! 


Fredrik Ljungberg in da city :P

Var inne i stan en sväng precis och vem satt inte där och fikade? Jo...Fredrik Ljungberg!!! Vilket är helt fenomenalt! När jag var yngre älskade jag Freddie! (okej...nu med kanske :P)


Förresten så var avspärrningarna borta nu, så jag vet inte vad det var som hade hänt här utanför i morse!

what are the police doing?

Godmorgon Angels :)
Först vill jag bara säga att jag är så otroligt glad att så många har hittat hit! Det är kul att se att så många vill läsa om mig och mitt! haha...

Imorse när jag kom hem från jobbet höll polisen på att spärra av en stor del av parkeringen, gräsmattan, sopcountainrarna och ett av cykelförråden här där jag bor! Snacka om att jag blev nyfiken!! Så nu har jag kollat runt på alla tidningars hemsidor för att se om det står någonting men icke. Det enda är ett en 26 årig kvinna varit försvunnen i natt men hittad i morse, men det spärrar man väl inte av ett helt område för? Eller? Läskigt i vilket fall...! Och det plus en annan händelse har gjort att min sömn varit medioker i natt!!

Nu måste jag ut för att se om det fortfarande är avspärrat!!

Soo long suckers!!! (just kidding)

that dress is just not for me

Är det bara jag som tycker att denna klänningen från forever21 är gräslig?
Mycket är så fint där men så fastnade jag på denna...

Jaja....Nu ska jag strax till jobbet igen. Mitt härliga jobb men mina härliga dementa tanter och gubbar som ska upp och koka kaffe mitt i natten eller bara vägrar gå och lägga sig :) Har mycket härliga minnen från det stället som jag tyvärr inte kan skriva om här!

Ha en underbar kväll så hörs vi manana!

4 månader av äkta kärlek

Godmorgon!! Eller godmiddag :)

Nu har jag precis vaknat, skönt att kunna sova lite längre idag i alla fall...ska ju jobba en natt till innan jag får lite ledigt! Är fortfarande jättetrött dock, så jag sätter mig nog ute en stund och får lite frisk luft...men det är nog allt jag orkar :P

Idag har jag och min kära Richard varit tillsammans 4 månader. Det finns många som tyckte jag gjorde fel den skärtorsdagsnatten men är det något beslut  livet jag inte ångrar så är det att jag träffade er då. Och framför allt att jag träffade dig. Ibland måste man våga göra det osäkra, visst det kan gå fel men det kan också gå så underbart rätt. Jag älskar dig!! <3 

 

Minidonuts för hela slanten

Nu har jag varit hemma ett tag, har kollat runt lite på internet, pratat med min älskling och med mamma och vilat en stund.

Jag och Ida hade det jättemysigt, vi kollade på båtarna, danstävling och köpte minidonuts :) Sedan tog vi en tur in till stan där affärena precis höll på att stänga!

Nu ska jag äta sedan bär det av till jobbet igen för andra av tre nätter i rad!

Ha en bra kvä natt!


Nu kan du få mig så lätt :)

Nu kommer strax Ida och då ska vi sticka till marinfestivalområdet!!
Hade velat vara där igår när Håkan Hellström var där, hade tydligen varit magiskt, 
men man kan inte få allt här i världen!!

Vad gör ni en lördag som denna??

god morgon :)

Usch...jag vaknade alldeles för tidigt, kunde inte sova längre än 20 över 12 idag! Det är inte bra...Jag ska ju jobba två nätter till nu så jag behöver all sömn jag kan få! Men jag får väl försöka vila lite innan jobbet íkväll!!

Såg tre filmer inatt på jobbet, tufft jobb jag vet! Men vad ska jag göra när gamlingarna sover då??

December Boys
tyckte jag var sådär...Asså den funkade men inte så jättebra!
Gracie tyckte jag om jättemycket! Härlig fotbollsfilm (och jag älskar ju alla sportfilmer :P)
Surf's Up var också rätt mysig att sitta och titta på fram på morgonen. Hehe. Får se vilka det blir inatt!!

Idag ska jag träffa Ida så får vi se vad vi hittar på! Kanske ett besök till Marinfestivalen!

Ha en bra dag!!



Jobba, jobba, jobba!

Jaha, om en timme bär det av till jobbet för mig! Börjar 21.15! Jag vill så gärna cykla, känner ett behov av att röra på mig men fast att himlen är hyfsat blå nu ska det ju regna och dessutom vill jag inte cykla med datorn som jag ska ta med och kika på film på ;P så det blir nog bussen!

Slutar 7.15 i morron bitti och då ska jag sova! SÅ nu blir det många timmar utan något nytt inlägg..!

Ni får ha en god/rolig/underbar fredagkväll och natt! Jag ska jobba!


Lägger in bilder från Rhodos en gång till - längtar tillbaka!!

Min indiska flirt...

Vädret idag har varit roligt...först regn, sedan solsken. Sedan regn och sedan solksken. Så när det andra solskenet kom på vår himmel gick jag ut och satte mig på en bänk här utanför mitt hus.
Hit har det också flyttat många indier, varav en kom ut samtidigt som mig, sa "hello" och sedan satte sig bredvid mig. "What?" tänkte min svenska hjärna. Det finns ju massa lediga bänkar! Sedan började han prata med mig, sa att jag var så söt så han var tvungen att sätta sig bredvid mig (hm....okej?). Hn frågade massa frågor och jag svarade. Ja, jag har en pojkvän men hn bor i stockholm, jag är 21 (fast han tyckte jag såg ut som 17-18), jag ska till stockholm på fredag. Vid den här tiden kände jag hans hand på min andra axel (waaa!!) "Are you gonna marry him friday?" Va??? näää det är klart jag inte ska, kanske om några år, det tolkade han som att då var vårat förhållande öppet för att släppa in känslor för andra och varför inte ha en till pojkvän!  Så fortsatte det och jag var väldigt besvärad av handen på min axel. Tillslut ställde jag mig upp och sa att jag var tvungen att gå!

Kul att bli uppmärksammad, men snälla nån! Ringde Richard som tyckte jag skulle komma till Stockholm direkt :) haha...Blev han lite orolig stackarn?

In my ears right now


* When I Grow up - Pussycat Dolls
* Our last summer - Colin Firth (och typ alla andra i Mamma Mia)
* Our Song - Taylor Swift
* Summer of '69 - Bryan Adams
*
Moorebruden - Byz

Min musiksmak är lite blandad jag vet :P


Tävlingar!

Hos Maria Pettersson! Jag är med i två av hennes 4 goodiebag tävlingar! Det är jättelätt att vara med och fina grejer!


Inställt...:(

Go morgon alla härliga människor!! Hoppas ni har sovit gott!

Imorgon skulle jag och Ida ha vårt Partylite - party, men det blev inställt....Efter mycket om och med återstod bara 4 personer om man räknar med mig och Ida...Inte så kul kanske så vi bestämde att göra ett nytt försök i höst i stället!!

Idag ska jag försöka:

* Cykla iväg till Försäkringskassan och lämna in min ansökan om bostadsbidrag
*Och cykla till biblioteket för att kopiera ett papper till min ansökan
*Se days of our lives :P I'm a sucker I know
*Be till vädergudarna att det slutar regna
* Cykla/åka buss till jobbet ikväll...(jobbar 21.15-7.15 hela helgen)
* Blogga såklart


Från Igår

Vad ska ni hitta på idag?


Von Mioo

Men innan jag går och lägger mig måste jag tipsa om Von Mioo och speciellt detta inlägg av henne! Sjukt bra skrivet!

Så...GOD NATT!

det blev inget gym-besök...

..och tur var väl det! För bara ett tag efter jag hade skrivit att jag skulle dit sprack molnen upp och det blev härligt solsken! Dessutom (ursäkta om jag är äcklig!) spydde jag upp slem. så det blev en promenad till stationsparken där Rix FM festival var i ful gång. Arash när jag kom och sedan Nordman...Sedan gick jag hem igen! orkade inte stanna längre, var så sjukt mycket  folk!

Nu ska jag kika lite på någon film tror jag och sedan sova!

Sov gott, vi hörs imorron!!


Önskar jag fick krypa ner i min älsklings famn ikväll.

Det här är jag idag :)

Först vill jag bara tacka för era kommentarer! Jätteroligt när många är inne och kikar på min blogg :D

Sedan ska jag meddela att jag ska chansa och gå till gymmet. Känner mig bättre efter att jag fick min nya nässpray igår så jag ska chansa, har ju inte varit där på flera månader!

Och detta är jag idag :)

I feel like I don't belong...

Visst halmstad är en helt underbar stad. Det är den. Speciellt på sommaren och det är nära till havet och allt. Men jag känner mig inte hemma här längre. Jag känner mig som den ensammaste människan i hela världen ibland.

Hemma i göta, Lilla Edet  - visst det är typ landet och det finns inte mycket att göra men där finns min familj och där har jag en skara av människor att umgås med. Där finns människor jag kan vara mig själv med, när jag flyttade ville jag bara bort från den lilla hålan men nu känner jag att jag bor hellre i en håla med vänner än ensam i en stad!

Sedan finns ju Stockholm dit flyttlasset förhoppningsvis går om ett halvår när skolan är slut. Där känner jag bara Richard och hans familj. Men jag hoppas och tror på detta. Om inte annat så bor i alla fall den människan jag älskar mest av allt där och det kommer jag långt på :)

Halmstad - när skolan är igång är det kul, här har jag min Ida (wow, 8 ord i rad med 3 bokstäver haha) och andra kompisar att umgås med men så fort sommaren kommer försvinner dom till överallt för att jobba osv. Och då blir jag ensam kvar här känns det som...Jag vet att jag väl får skaffa mig andra att umgås med men det är inte så lätt alla gånger. Och som sagt, jag känner mig inte riktigt hemma här längre, så det är lagom att skolan är slut om en termin och jag kan flytta :)

Näää...nu är det slutklagat!!

Sony Ericsson S500i

Min mobil blir bara sämre och sämre, och nästa månad ska den vara färdigbetald! Så...då tänkte jag köpa den här, S500i istället...men som vanligt har jag färgproblem!! Vilken är snyggast!! Och vet någon om den är bra/dålig??


old time


Hittade en gammal bild på mig, kände knappt igen mig själv haha:P

Rix FM festival

Hoppas allt är kanon med er !! Jag var uppe vid halv sju imorse för att tvätta...Gäsp, det måste vara det tråkigaste som finns, efter att diska såklart!!

Idag kommer Rix Fm festival till stan...Jag är inte säker på att jag ska dit, vi får se om jag orkar. Perrelli, sanna Nielsen, Ola, nordman, E-type, Arash och Star Pilots...hm...ja vi får se!

Jag vill till SOLEN


Ny Design

Så har jag gjort min första egna design till bloggen, innan har min kära syster alltid fixat det till mig, men nu kände jag att jag ville testa själv och jag är nöjd. I alla fall för att vara första gången!

Det jag hade velat ha med, men som inte fick plats var en bild på mig och min söta Ida...Så det ska jag försöka fixa med nästa gång!


Jag och Ida on a wicked night i vintras :)

Canadas Next top model

Sitter jag och tittar på nu :) Jag var och solade förrut efter läkarens kommentar om att jag varit på Rhodos "och färgen har du tappat också"...Thanks!!

Efter CNTM ska jag duscha och sedan gå ut en sväng. Har ju köpt mig en stegräknare så nu får jag traska på :P



Nu vill jag att min älskling ska sluta jobba så jag kan ringa och störa han en stund!
Älskar min Richard soooo much! You are my sunshine baby <3


Fast att dina linser här skrämmer mig en aning ;)

Juicy Couture

Vilken färg tycker du bäst om, för jag har svårt att välja, tycker dom är söta båda två!

                               
Från nelly.com

kortisonliknande nässpray

fick jag...den ska vara bra mot det mesta som är fel i näsan. Han (typ snyggaste läkaren ever haha) trodde det fanns nån källa som smittar mig om och om igen eller möjligen en allergi som ligger bakom hela tiden och gör att jag inte blir bättre. Mammas första reaktion när jag berättade det "Ja, det är katterna, det måste det vara". Min älsklings älskade katter!!! NÄÄÄ det kan inte vara deras fel!! Ska i alla fall testa att ta allergitabletter när jag åker upp nästa gång så kanske det blir bättre...

I alla fall...Igår var vi i Uddevalla (som fortsättning på förra inlägget) och det var jättemysigt:) lägger in lite bilder


Mammsen och Elisabeth

Elisabeth :D


Blåsten förstörde frillan :(

Jag jagar duvor :)

Jag bjuder på detta konstverk :P 

Jag mår inte bra...

...jag mår skit... Förkylningen som jag har gått med i mer än en månad nu blir inte bättre. Den gör mig bara tröttare och tröttare och jag som alltid har haft svårt att sova kan nu somna i tid och otid. och sova. LÄNGE! Mamma känner inte igen mig och "tvingade" mig att ringa till vårdcentralen, så det har jag gjort. Dom ska ringa upp mig om en kvart. Jag hoppas jag får tid idag, jag behöver pencillin tror jag... Mina stackars bihålor skriker efter att inte vara proppfulla :'(

Dessutom kommer väl en av mina favoriter på Liseberg genom alla år säkert försvinna nu.

Igår var jag hemma i Göta och jag, Elisabeth och Mamma åkte till Uddevalla... Oj nu ringde dom från vårdcentralen, fick tid om 20 minuter så jag måste pysa!! Skriver mer när jag kommer tillbaka!!

Our Song

5 rätt fick vi igår på V75, 50 kronor på 3 pers tjoho!!

I morgon ska jag till Göteborg och träffa älsklingen som ska jobba där och sedan hem ett par dagar.

Anledningen till att jag inte skriver så mycket här nu är att min dator har beslutat sig  för att konstant jävlas




Nää det är inte min och Richards låt... :P det är en helt annan ♥

Movienight

Jaha...inatt när jag jobbade tog jag med mig min dator, för DVD spelaren på min avdelning fungerar inte...

Jag tittade på två härliga filmer:


och

jag är ipren den intelligenta värktabletten...

Nu är jag så otroligt trött och frustrerad på att min förkylning aldrig ger med sig!! Vad har jag gjort för att förtjäna att aldrig bli frisk...Jag nyser och snorar och snyter mig och nyser. Jag blir trött och får ont i huvet och mina ögon tål knappt solen längre. Snälla!! gör mig frisk!!

Imorse åkte Elisabeth hem...Trevlig värd som jag är låg jag och sov då :) Nä...jag har en bra ursäkt!Jag jobbade natt och var inte hemma förrän klockan 8 nu på morgonen. Hon ska i alla fall se mamma mia med mamma och pappa och några släktingar! Fusk Delux.

Nu ska jag kolla på V75 och bli rik :)
1 av 1 rätt hittills :P

Nu är det synd...

... om min kära lillasyster Elisabeth som har så ont i sina ben!!


Hemkommna från Ullared med en stor mix av saker, hörlurar, trosor & BH, stegräknare, väska, skor, tröja, rougeboste och lite till hehe :D

Nu ska vi snart ut och äta hela familjen!!

ja, inte skulle jag tacka nej till dessa klänningar




Från stylebystars.com

Dessutom kostar denna just nu bara 99 kr på deras rea:


Bye Bye baby <3

Tänk att det är möjligt att älska någon som jag älskar Richard :D Helt osannolikt! Denna gången var det hemskare än vanligt att åka hem eftersom det kommer ta TRE veckor tills vi ses nästa gång istället för två som har varit absolut max tidigare, i helgen har vi pratat massor om framtiden och det finns inget bättre än att planera (eller i alla fall prata om) framtiden med den man vill dela den med :D
I lördags kom vi faktiskt iväg och badade i en sjö i närheten där han bor...eller ja närheten och närheten kändes som vi cyklade flera mil sammanlagt! På söndagen cyklade vi till Tyresö (vilket jag i alla fall vet är minst en mil enkel väg) och fikade och hälsade på Richards pappa och jag träffade även hans syster! Dom var jättetrevliga och snälla!! Känner mig välkommen till familjen :) haha

Nu måste jag städa lite för jag hade inte räknat med att få besök imorgon!!! Det är nämligen så här att jag kom från stockholm för en timma sen, jag börjar jobba klockan 12 vilket innebär att jag typ har en timme kvar hemma, sedan slutar jag 21.30 kommer hem efter 22, trött kan jag tänka mig sedan upp och ta tåget till varberg där jag möter familjen och sedan ullared och sedabn kommer dom med hit!!


Bye bye baby!

Everybody loves facebook ... eller?



Fast jag tycker som ni säkert vet rätt mycket om facebook :P

Estokolmo

Nu är jag i stockholm...världens segaste pojkvän sitter fortfarande och äter frukost, jag var klar för en halvtimme sen och nu gav jag upp att vänta på honom. Enligt vädret, sista varma dagen på ett tag så idag bär det av till sol och bad!! OHHH I LIKE IT!! Om han nu blir klar idag!!

Thats alles!! Ha det bra Love you

dyra vanor...

...eller vad tycks om detta USB-minne från Swarovski! "Bara" 1450 kr för ett USB minne på 1 GB men lyxigt är det :D


USB-hjärta från Swarovski

Same but different

Jaha, dagen var rätt lik gårdagen. Jag sov till halv tolv...typiskt, jag som ville sova halva dagen och vila ut mig. Det tar på¨krafterna att joba natt. Att börja 21.15 och inte komma hem igen förrän fram emot 8 på morgonen. Dessutom ska jag ju åka till Stockholm imorgon klockan 10.43, så då blir det högst en timmes sova när jag kommer hem från jobbet. Hoppas jag kan sova på tåget.

Efter jag hade vaknat tittade jag på våra bästa år - som är så meningslöst men ändå så jäkla oemotståndligt att titta på :D haha
Sedan blev det en tur till stranden!!

Ska tvätta nu klockan 17.

God natt. Godmorgon. God middag. Ja dygnet blir konstigt.



Jäkla SJ. Dyrt som bara den. Men det finns inte så många alternativ. Blir bussen hem hela natten söndag-måndag.

och just nu skulle jag vilja köpa...

...


Denna ursöta från forever21.com


Eller någon av dessa söta klänningarna, också från forever21.com


vilken färg tycker du bäst om?

Love the beach :)

Nu kom jag precis hem från stranden. Åhh. Så skönt det är att bara kunna cykla ner till havet och ligga där någon timme och sedan hem igen utan att hela dagen går! VIssa dagar bara älskar jag att bo i halmstad. Andra kalla, blåsiga tråkiga dagar önskar jag att jag bodde hos min älskling i Stockholm istället, men vi får se hur det blir när skolan är slut om några månader och jag blir Fröken Jenny :)

Nu är det bara 6 timmar tills jag måste iväg till jobbet. Ska jobba två nätter irad nu innan det bär av till Stockholm igen. Det var faktiskt mer än en månad sen jag var där nu.


...love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

 

och just nu skulle jag vilja köpa...

...Denna söta klänningen från Nelly.com



Och denna tuffa bikinin, också från Nelly



Vad tycker ni?

vadå sova hela dan?

ja...nu har jag alltså jobbat 3 nätter i rad, jag gick av i måndags klockan 7.15. Kom hem kvart i 8 och somnade vid åtta...Sedan sov jag, och sov...och sov. När jag tillslut vaknade och tittade på klockan fick jag nästan en chock!! klockan var nästan 7 på kvällen!! Jag hade sovit HELA dagen!! inte nog med det, jag kände mig fortfarande lite trött. Mycket möjligt beroende på min hemska förkylning! Så klockan 11 somnade jag in igen och sov hela natten. Räknade ut att jag sov 20 av 25 timmar :P hehe

Igår såg jag första avsnittet av två program, det första började 21.00 på TV4 och hette Durham County . Den var riktigt bra och spännande. Jag var framför allt imponerad av hur den var filmad!! Kändes nytt och intressant. Det handlade om en polis, eller krimialinspektör eller whatever som flyttar till Durham med sin familj, alla med sina egna små eller stora problem efter att hans partner blivit mördad. "Lugna" Durham visar sig vara motsatsen då två 18-åriga flickor blir mördade och där sedan Sweeneys (som polisen heter) granne och rival sedan skoltiden verkar ha ett sexuellt intresse inte bara för unga tjejer... utan även döda, unga tjejer. Usch! Men spännande var det!!

Kl. 22.00 började Journeyman på TV3. Den handlade om en man som plötsligt kan resa i tiden! I tid och otid, ofrivilligt försvinner Dan från sin fru och barn på en resa i tiden för att ändra andra människors framtid. Lite roligt faktiskt men inte riktigt som jag tänkte mig.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!