idols vassaste slut-ton ♥

wihoo grattis till Elisabeth som fyllde 20 år igår. Grattis grattis grattis!!
och i helgen kommer dom hela familjen för att hjälpa mig att flytta :D sååå roligt!!
Var på Ikea med Josefin i måndags och tittade lite på vad jag ska köpa, hittade en hel del så det kan nog bli bra det där!!
Men behöver fortfarande en 120 säng!! Jag har en nästan helt ny 90 madrass att byta bort :)



Movin' on

Så mycket att leta efter nu när det är dags för flytten. Som en soffa tillexempel. Men jag kan verkligen inte köpa soffa. Dels blir jag extremt snål så 1000-tals soffor försvinner redan där. Sedan är jag kräsen. Har svårt för mönster på soffor, vill gärna ha med divan. Och helst ska det vara en bäddsoffa... och självklart bekväm att sitta uppkurad i :)

Får se hur det går med den där saken :)


EKTORP LÖVÅS 3-sits bäddsoffa
Hur tråkigt det än låter är det väl dock en svart bädsoffa, ektorp från Ikea som leder :)


Remember my name





För några år sedan, okej kanske ganska många år sedan nu, var jag och Elisabeth och såg Fame i lisebergshallen i Göteborg, alltså musikal. Den var grymt bra. När jag såg att det skulle komma en ny Fame-film blev jag överlycklig. Men jag har fortfarande inte sett den!!

Är det någon av mina söta läsare som har sett Fame?


Nytt ♥

Ojojoj, hur såg det ut här då? Ny design och allt!
Kände att det var på tiden och när man ändå sitter/ligger hemma och är sjuk kan man pyssla lite med det. Är dock inte helt nöjd, surprise surprise ** men orkar inte mer nu...fixar lite nån annan dag istället!


My light ♥

Finaste syster ♥

Sicken snygging hon är, min lillasyster. Älskar dig min bäste vän och det vet du!



Är fortfarande dålig...eller rättare sagt jag mår ganska bra, ingen feber eller huvudvärk eller så men halsen gör så fruktansvärt ont.
Var hemma igår från jobbet orkade inte jobba, då mådde jag sämre än idag. Men har knappt fått vila någonting eftersom det har varit visningsstädning och utflyttning för Richard hela helgen. Imorgon är det visning :/
Men tycker vi fått till det rätt bra!

Puss på er snyggingar!

Kärlek vid första ögonkastet


Måste till Scandinavium... NU!
Vilken entréfilm!

We are the world

Glömmer aldrig när vi hade musik i mellanstadiet och det kom två lärare från Göteborg. Kommer ihåg att vi gjorde en klasslåt med en liten vers om alla i klassen. Minns att vi gjorde en teater av nått slag, den avslutades med att alla sjöng den här låten.
Många år sedan nu men minnen kommer tillbaka lätt.



Tycker by the way att årets finalfält i idol är gryyymt!!
Igår var Eddie, Rabih, Erika och Erik mina favoriter i alla fall :) Lika bra!
Vem ska man heja på??

kom hem ♥

Här sitter jag nu och har genomfört och överlevt mitt llivs första föräldramöte. Det gick bra. Men min hals gör bara ondare och ondare. Mår inte särskillt toppen och kanske stannar hemma imorgon, vi får se hur jag mår då!
Sitter i alla fall hos mitt vaniljhjärta (haha;)) och väntar på att han ska komma hem och ta hand om mig lite. Bädda ner mig och ge mig en puss i alla fall :)

hade fått ett jättesött meddelande när jag kom hit i alla fall! Yeahny likes it a looot ;D



Nu är det...

Bild tagen av mig i Halmstad, hösten 07.


Nu är det verkligen höst!
Kallt och dant. Kanske till och med vinter? För visst har det kommit snö ett par dagar nu!
Brr... Jag fryser och inte kan du värma mig ;)
Idag har jag tittat på lägenheten jag ska flytta till i början på November :D Så skönt, nu kan jag börja titta på möbler också!!
Nu - tvätta!
Gokväll!

Lära mig hålla en sax.

Kuuuul att ni börjar komma tillbaka till bloggen!! Min lilla trogna läsarskara :) Glöm inte lägga till mig på bloglovin' också så missar ni inte när jag har skrivit!!


bloglovin
Idag ska jag på bildkurs hela dagen, det innebär att jag kommer lära mig tekniker för lera, rita, hålla pensel, klippa osv. Alla på jobbet har gått den här kursen så det ska bli lärorikt. Dom är väldigt nöjda i alla fall.
Efter det blir det lite övertid på jobbet då många är sjuka. Och en Jenny i behov av komptimmar tackar inte nej till lite övertid!

Sen tar jag mig en tur till min sockertopp och sover över där. Myspys även om inte han kommer hem förrän senare!

Mymlan ♥

Jobbar man på Mymlan så gör man :) Fasen va hon är söt.
Jag skulle titta om jag kunde hitta lite bilder till min avdelning Mymlan med 3-4åringar. Hur söt var inte den här muggen då :D

Känns som igår

Känns som det var igår jag höll på att packa allt inför flytten upp hit. Och nu står flyttkartongerna här i en enda röra igen. Men då som nu känns det bra! Synd att det gick så fort mellan gångerna bara!

Så var man VIP

och inte vilken VIP som helst. Utan Adidas-VIP medlem :) Det ni! Så kan det gå när man tar fast snattare som rymmer iväg! (läs inte så mycket jag men jag var i alla fall med :))

Det lönar sig att ha civilkurage och göra goda gärningar!
Just so you know kids!


BrumBrum

Kul att ni är tillbaka!! Några av er i alla fall!!
Ikväll blir det bio :) Sommaren med Göran äntligen!!
Bättre sent än aldrig. Jag säger bara det.

Nu bär det av till jobbet!


Önskar jag kunde gasa iväg med en bil just nu!!

Fika på Wayne's i Karlstad

Mums med både supergod lunch OCH fika på ett av alla Wayne's i Karlstad.

Att mösa eller inte mösa :)

Okej...jag erkänner..jag borde bli bättre på att blogga! Men va fasen! Ni borde bli bättre på att kommentera ;) Känns ju som att prata med en tom vägg!! :)
På tal om tomma väggar börjar det bli väldigt tomt här i lägenheten. Allt skulle nästan bort till fotograferingen vilket inte vi hade fattat så Richard hade lite att göra här när fotografen kom. Men det blev tydligen fina bilder! I kväll kommer jag kunna se annonsen! Spännande!
På Söndag ska jag förmodligen se på den andrahandslägenheten jag förhoppningsvis kommer bo i när denna är såld. Jag säger förhoppningsvis men det hänger bara på vad jag tycker när jag ser den och i min hjärna bryr jag mig faktiskt inte så jättemycket:) Skönt att ha en lägenhet att bo i bara med det läget!!

Igår var jag och åt tacos och mös! eller va...mös? heter det så? Myste - mös :P haha jag vet inte!! Det är i alla fall bäst att jag har dig nu när det är lite jobbigt och mycket som händer. Kan inte fatta ;)

Bjuder på lite bilder från senaste tiden:


Var ju ganska längesen nu men först en bild från när Ida var på besök i storstan :) Alltid lika roligt att träffas!!


Middag med Heidi och Thomas när dom var på Stockholmsvisit förra veckan! Det var otroligt att träffa dig igen! Trodde inte det skulle gå så himla lätt, men det var verkligen som igår.


Håller på med bilderna från min Karlstadtripp också! Det kommer senare!
En liten sneekpeek!


Tycker om dig ;)


Titta vad Yeahny har fått :) Det har inte ni ;)


Det har hänt en del nu senaste dagarna:

Jag har träffat Heidi och Thomas inne i stan, dom var ju här på semester. Det var jättekul!! Som om det vad igår vi sågs fast det i själva verket var 3 år sedan!!

Jag har träffat en mäklare. Hon var väldigt trevlig och jag tror det kan gå både bra och snabbt att få sålt. Ja, klart det tar sin tid...men hyfsat snabbt i alla fall!

Imorgon beger jag mig till Elisabeth i Karlstad! Det ska också bli skojsigt!!
Puss på er :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!