Let's Jive!

Kom nyss hem efter att ha dansat Jive! Oh my god! Jag har testat mycket kul men detta var ju hur roligt som helst! Synd att det bara är en gång på SATS! men men, så småningom kanske det kommer tillbaka för det var så grymt kul! Det gick så lätt så för en gångs skull kände man nästan att man hade dansen i blodet : ) Annika Sjöö från Let's Dance, hon som dansade med Tobbe och som var mina favoriter och som kom tvåa var det som hade det! Hon var skitduktig! Både på att dansa och lära ut! Och vilken energikick man fick av det, fast att svetten rann av mig när jag gick därifrån kändes det som jag kunde dansat mig hela vägen hem! Så ska träning vara!!
Hade ny tröja på träningen också förresten! Kände mig som en medlem i Bounce eller nått...okej kanske inte Bounce, snarare med i Footlose (som jag och Elisabeth ska se den 9 november på storan i Göteborg!!!)

image55


Imorgon äre skolan hela dagen 9-16.... sedan till helgen kanske systern min kommer hit så ska vi göra Halmstad nu när hon är 18 och allt!

Dagens 5 - sidor jag kollar på när jag är inne på internet
*Min blogg
*Facebook
*Elisabeths blogg
*Aftonbladet
*Idas blogg
(*bilddagboken) 

Euforin har inte lagt sig! Den är inte trött

Jag ångrar mig så mycket att jag inte skaffade biljett till Blåvitt - trelleborg. Jag vet inte vad som hände. Jag hade planerat att göra det sedan blev det liksom inte av och helt plötsligt var det utsålt och IFK tog SM-GULD(!!!!) och jag kunde inte varit gladare...om jag inte hade varit där! Men men...ibland är man dummare än annars! Jag fick ju i alla fall se matchen på TV! Det hade jag ju inte kunnat om jag vart i halmstad, men ¨då hade jag kanske tatt mitt feta arsle och masat mig till en Canal + tv någonstans! Fast jag ska inte sörja över detta! Det är glädjens dag och ska man tro vissa krönikörer och experter är det en ny BlåVit era som kommer pågå några år!! Så jag kanske får fler chanser till en sådan match!

Det kommer nog bli ganska mycket fotboll i bloggen ett tag kan jag tänka mig men men håll tillgodo ni ointresserade (hur man nu kan vara det??)...Så småningom kanske den värsta euforin är över och tankarna kan återgå lite mer till vardagen men inte än...absolut inte än!

Dagens 5 - spelare i Sveriges bästa fotbollslag!
* Pontus Wernbloom (en av sveriges bästa fotbollsspelare - så är det bara
* Ragnar Sigurdson (har enligt "alla" varit bäst i IFK i år)
* Bengan Andersson (Han är så gammal att det borde vara omöjligt att hålla nollan hälften av säsongens matcher!  Men han gör det!!)
* Niklas Alexandersson (Spelade inte igår men är lugn och har rutin och är a hell of a lagkapten!)
* ALLA ANDRA SPELARE SOM TOG SM-GULD IGÅR

SM-GULD!!!!

DET ÄR JU HELT OTROLIGT! SM-GULD TILL MITT ÄLSKADE BLÅVITT! wEM KUNDE ANAT DET FÖR 6 MÅNADER SEDAN?? INGEN ABSOLUT INGEN!

PONTUS WERNBLOOM ÄR HELT AMAZING! OCH HAN BLIR BARA BÄTTRE! NU SKA JAG FIRA :)

SMGULD SMGULD SMGULD!! Först LSK till Allsvenskan och nu detta! Fattas bara att Frölunda vinner Elitserien också!
image54


Soo long

Är hemma i Göta och firar syrrans, 18-års dag! Det är därför det är begränsat bloggande just nu men på måndag är jag på G igen!

Elisabeth verkar väldigt nöjd med sina presenter! Bra det :)

Soo Long♥

Jag ska granska dig. Det är mitt uppdrag ;)

Det blir många inlägg idag...sorry...men nu har jag väl tagit igen för gårdagen väl?

Såg Uppdrag granskning förrut. Vilket underbart program på sitt sätt! I alla fall kvällens avsnitt... Jag har ju alltid och vill nu och läser till förskolelärare men andra alternativ har varit fotograf, men jag skulle verkligen också kunna tänka mig att jobba som undersökande journalist! Fasen va spännande att undersöka, upptäcka och visa för alla att allt inte är som man tror!

Yeah Yeah nog om mina yrkesdrömmar...Ska väl erkänna för er att mitt löfte är brutet, jag har pratat med han,MEN, det betyder inte att jag har ändrat mina åsikter, jag har bara gjort dom klart för honom. 

Bye Bye readers! Lämna gärna a comment (men facebook-svengelskan som jag kallar det. Ex. Jenny is having träningvärk) 

18-årsdag three days to come

Och så ska jag skänka en tanke till min lillasyster som ligger hemma och är sjuk 3 dagar före sin 18-årsdag!
image53

Here I go Again

rubriken har inget med inlägget att göra :) Eller jo..på sätt och vis, here I go Again, börjar sacka i mitt bloggande! Sorry! Men det har faktiskt inte gått så lång tid och jag har haft fullt upp med min nya fantastiska underbara kamera som alla stackare i skolan har märkt...:) tycker om att ta kort! Och prata om min kamera : D haha

Så ska jag hem imorgon...får åka med Ida hon är så snäll! Men varför inte vi ska åt samma håll och hon skulle ändå åka ensam denna gången! Oj! just det!! hur gick det hos vaccinatören ida??? Rätt åt dig att du ska dit när du får åka till Thailand! Jag tänkte på dig när du va där i alla fall!

Jag var och tränade imorse...och då menar jag inte typ halv nio eller  så utan 20 över 6 masade jag och Ida oss till SATS...vi är så grymt duktiga!

Dagens 5 - bilder med min nya kamera
Bara för att du är så snygg (speciellt på denna bilden);)
Bara för att jag är så duktig på morgonen
 Bara för att du är så go!
Bara för att vi alla orkade gå i skolan hela dagen
Bara för att detta är taget med 16x zoom

I'm gonna stomp the yard

ohhh...Nu har jag varit och tränat! Skönt att komma igång igen efter att jag varit sjuk hoppas bara inte jag får nån form av flash-back imorgon bara....! Imorgon är det skola igen och nu börjar det väl på allvar kan man säga...vi går tisdag, onsdag och torsdag både denna och nästa vecka och sedan börjar ju VFU:n innan har vi bara gått typ 1 halvdag i veckan :) VFU.n ska jag göra på frösakullskolan och jag är lite nervös, innan har jag alltid varit på samma ställe men nu tyckte dom som bestämmer att det var dags att byta! Vi har varit på studiebesök där hela klassen och det är en jättefin skola...verkligen JÄTTEFIN, jag är inte ironisk och det är det som skrämmer mig så...kan jag passa in där? Miljöskola och allt! Vad vet jag om miljön??? AHHHH!!!

Har hyrt film nu som jag tänkte sitta och mysa med i kväll! "Stomp the yard"...dansfilm igen...vet inte vad det är med mig och dansfilmer men they make me feel soooo good!!! Och det kan jag behöva, ni vet mitt löfte, det går bra med det men han ringer och ringer och skickar sms men jag är stark jag svarar inte!

Dagens 5 - låtar jag lyssnar på i min telefon
* Sorry, blame it on me - Akon
* Apologize - Timbaland
* Hey there Delilah - Plain white T's
* How to save a life - The Fray
*I'll be there - Jackson 5 :)

P.S idag tar IFK greppet om sm-guldet D.S

Min synska lillasyster

Godmorgon :)

Jag fick bara sån lust att säga till alla att min lillasyster måste ha något speciellt. Alla hennes favoritfotbollsspelare har någongång varit mindre kända, lite anonyma det finns massor av exempel - Kim Källström, Mattias Concha,(John Terry till viss del, visst var han stor redan då men han har ju bara blivit större och större!), Nesta (även om det faktiskt var vi båda två) mm mm mm och nu senast David Leinar, hon har tyckt om han länge och så nu...vem är det inte som avgör och tar upp Ljungskile i Allsvenskan om inte Leinar... Hon tycker det är synd att alla hennes gamla favoriter ska plötsligt få så mycket uppmärksamhet i media för hon vill inte att folk ska tro att hon tycker om dom för att dom är mest kända och så! Men det lovar jag er det gör hon inte...För hon var först....med alla!

ALLSVENSKAN!!!

Ljungskile till Allsvenskan igen!!!!!! kan inte fatta att det är sant! "Det var omöjligt det är omöjligt" som allas vår Lasse Granqvist en gång sa (i hockeymatchen mellan Finland och Sverige där Sverige vände och vann)!!! Synd att man inte var hemma nu, då hade jag tagit bilen och jag och elisabeth hade åkt till Lyckorna och firat dom...men det är ju inte möjligt nu ju...

image43Bild från expressen

Nu börjar mitt nya liv, - med ny kamera och allt

Kameran är beställd....åhh....vad jag längtar till den ska dimpa ner hos mig :) hoppas den infriar mina höga förväntningar!

kom nyss hem från bibliotekscaféet där jag har suttit och pluggat, det var det ändå öppna caféet som var öppet i centrum idag så! Men det är inget fel på det!

Bråkade igår kväll med X-et....min onda hals som nästan hade gått över får ha ont ett tag till. Men nu tänker jag inte prata med han mer, det ska jag lova mig själv! Nu är det slut på att gråta sig till sömns och bråka var och varannan dag! Jag känner mig lite som en ny människa efter att ha bestämt mig för det, men jag är medveten om att jag inte kan låta han ringa hur många gånger som helst utan att svara, snart kommer förlåt- smsen (ett har redan kommit). Jag som är så snäll kommer inte kunna låta bli att svara! Men jag måste! Hur många gånger ska jag förlåta innan det är nog?

Jaja...soo long

Canon IXUS 950 IS ????

Nu är jag så trött på kameror! Vill bara hitta en så jag har det avklarat! :) Är nere i 5 möjliga just nu, favoriten fanns inte med igår då jag tyckte den var för dyr, men jag kan inte riktigt släppa den och det är Canon IXUS 950 IS och den är underbar :) DOm fyra andra som finns kvar är Canon Ixus 70, Avant S10x 6, olympus My - 820 och Sony DSC - W80....(se nedan)...vet inte vad jag ska ta mig till!!! Snälla om nån har någon av dom kamerorna kan ni väl höra av er!

♥♥
image42

Digitalkameror

gäsp gäsp gäsp vad det är svårt att hitta en kamera som passar mig och som inte är för dyr osv osv...har läst, tittat, analyserat och gallrat och står nu kvar med 7 stycken kameror som alla kostar ungefär lika mycket. Jag vill ha bra zoom men bara för att det är lång zoom behöver det ju inte innebära bra zoom så jag får väl fortsätta kolla runt lite. Om någon vet nått om kamerorna får ni gärna skriva en kommentar!

Idol va väl sådär lagom nonchalant ikväll...läste igår att många hade problem med texterna och man tycker ju att de ska hinna fixa till det till ikväll, men icke sa nicke! Nästan alla har ju sjungt fel text! Bäst i kväll va i alla fall lätt Mattias :) Som vanligt! Men han sjunger ju i alla fall rent och snyggt...tycker jag!

Dagens 5 kameror jag kanske ska köpa (med 2 extra idag)

* Casio Exilim EX - V7
* Avant S10x6
* Nikon S500 coolpix
* Canon Digital Ixus 70
* Olympus my 820
* Casio Exilim EX - V8
* Sony DSC - W80

Hackare

Usch....nu har hackarna slagit till mot frölundas hemsida också...när man skulle kolla på den fick man upp detta. Varför? så jäkla onödigt alltså! Lika onödigt som att frölunda förlorade sin första hemmamatch igår! mot timrå, frölunda vände  till 2-2 så förlorar dom ändå! spelade på några resultat igår och tänkte att jag skulle lägga någon krona på någon riktigt högoddsare, och det blev 3-3 till FBK - skellefteå. Hur surt var det inte när det slutade 4-4 då?? Varför slog jag inte till med det när jag ändå höll på!

Fortfarande förkyld...kanske orkar ta mig ut en stund idag! :)

I will be back med dagens 5 ikväll!

Dagens 5 om fotboll & Gekåsfynd

goddagens i stugorna! Hur står det till?? Kom nyss hem från Ullared där det var fullt med folk men som bjöd på en del fantastiska fynd :) En underbar matta för 89 kronor, en vinterjacka för 99 kronor, där jag ville ha en grön  men dom fanns bara i S och på just den här modellen var S för liten så nu fick jag köpa en något för stor svart jacka i M istället...men 99 kronor? Då är allt okej! Köpte massor av trosor och lite julklappar och så. Så en lyckad dag det var det allt!

Har så ont i halsen idag, jag som tänkte köra dubbelt träningspass imorgon med combat och pilates, men blir det inte bättre får jag väl nöja mej med Pilates då!

Hittade ingen väska förresten, blir så frustrerad det finns snart inte en ända affär där jag inte har letat, jag får väl fortsätta använda min hemtexpåse som skolväska...kanske ska ta gekåspåsen istället!? Hur nu det hade sett ut???

Dagens 5 - spelare jag vill se i Sveriges trupp till EM 2008

* Pontus Wernbloom, IFK Göteborg
* Sebastian Larsson, Birmingham
* Marcus Berg, FC Groningen
* Andreas "kärna" Kristoffersson, Ljungskile SK ( :) )
* Denny Avdic, Elfsborg


Ibland faller allt ihop så konstigt

Läste nyss detta på facebook av en tjej som är med i samma grupp som jag "April 23rd birthdays united"

"omg i h8 having my bday on april 23
one of my close friends passed away on april 23, 2007 (the night of my 14th birthday) at 4:23 and his favorite song was how to save a life by the fray and it is 4min and 23sec and the song says "i've lost a friend" and "only if i knew how to save a life" and he use 2 play that on the piano all the time!"

Ibland är allt bara så himla konstigt!

Detta är en rubrik

Oj! sex personer har läst min blogg idag och då har jag inte ens hunnit skriva än!  : D roligt att höra! Lämna gärna en kommentar vettja! hehe

Kom tillbaka till Halmstad idag och va i skolan....stackars läraren blev (helt obefogat enligt mig) utskälld av någon i klassen...och jag som är så feg vågade inte säga ifrån...Tänkte maila läraren och säga att inte hela klassen håller med om det hon sa. Hon tyckte bland annat att han gjorde det allt för svårt...Jag tycker att högskolan ska hålla en viss klass, det finns väl en anledning till att man ska ha en viss behörighet för att få plugga där. Vi kan ju inte börja om på lågstadienivå när alla redan har läst gymnasienivå! Det ska inte vara enkelt allting, speciellt inte på högskolan, tycker inte jag! Och stackars läraren stog där och såg så ledsen ut! Han råkade blanda ihop två ord, men so what, alla får väl göra fel! Vi ska ju själva bli lärare, vi måste väl få göra fel nån gång! Han bad ju om ursäkt! Jaja. ursäkta mitt utbrott....va bara tvungen att få ur mig det!   

Imorgon ska jag till Ullared och shoppa lite...kanske, vet inte vad jag behöver men men det är kul att komma iväg lite...finns väl något man kan köpa!

Såg den underbara filmen the holiday nyss...(äntligen! Elisabeth!). Hans barn är ju bara de mest fantastiska varelser jag sett! Mysig film det där ¨måste jag säga!
Förrsten 2 hockeymatcher och 1 fotbollmatch under en helg är för mycket för vad en hals klarar av! Jag har så ont i min hals nu...det kanske inte beror på det men helt ossannolikt skulle jag inte säga att det är!

Dagens 5 saker jag vill hitta på Ullared(gekås) imorgon

* Väska
* Jacka
* Gardiner
* Bebiskläder (Min förra granne har fått en pojk :))
* Kameraväska

image41

Ny layout :)

Ny layout är här! Tack Elisabeth för det :) Supersnyggt! Ska bara ändra det svarta...kanske!

LSK gick inte upp i Allsvenskan igår ´ ) Och inte idag heller...Vi får hoppas på nästa match istället!
Imorron blir det Hockey igen! Frölunda - Färjestad...Det ska bli jättekul (tänkte skriva superskoj men upptäckte förskräckt att jag redan använt "super..." en gång och jag vill inte att det ska bli en vana!)...

"Frölunda, frölunda hockeyklubb...
vi går hand i hand och vinner över allt
 för vi är BÄST I SVERIGE!"

Elisabeth sitter och pluggar! Längtar nästan tillbaka till gymnastiet och alla hä'rliga redovisningar och arbeten! : D

Nyhet :)

En ny layout är på G...håll till godo eller vad man säger! : D

Imorgon går Ljungskile upp i Allsvenskan! Det ni...Elisabeth tycker jag skriver för långa inlägg så jag får väl sätta punkt nu.

kåren igår :)

Mår lite så där lagom dåligt idag...får väl skylle mig själv! Men vaddå! Cidern som stog på bordet när jag kom hem från kåren såg ju såå god ut, dessutom va jag törstig! Kanske inte skulle ha tagit den...Jag hade kanske redan fått i mig tillräckligt! Men sen stupa jag i alla fall i säng! Måste ha slängt(?? ) ner fjärrkontrollen på golvet för när jag vaknade idag så funka den inte! Va ska jag behöva gå fram till TV:n för att byta kanal? Are you kidding me?? Men efter lite pysslande fick jag ihop den :) skönt det! livet är räddat!

Var kul på kåren igår även om vi var överens om att musiken var en aningens enformig och tråkig...inga härliga gamla goingar man kan sjunga med i....Största allsången var väl i 800 grader och visslingen i giftig...Jag och Ida funderade seriöst på att gå upp på scen och sjunga "Lilla Edet represent"...är glad att vi lät bli :)

Fick en kondom av både Therese och Frida igår?? What are they telling me?? Kanske inte så konstigt eftersom dom jobbade där igår och delade ut kondomer....Fick ingen nytta av dom dock...om nån är intresserad....

Peace and Love and sluta slåss 
image37     image39    image38    

Funka loss!

Nu ska jag snart till skolan...Börjar kvart över ett så det börjar väl bli dags, tar väl en minut att cykla i och för sig! :)

Usch! Imorgon ska jag till tandläkaren och jag vet inte vad det kostar men säkerligen mycket VÄLDIGT MYCKET! Men men, det är väl lika bra att gå dit någon gång i bland, annars blir det väl en ren förmögenhet om någonting skulle hända med tänderna!
Ska till Kåren med Ida imorgon också! Jippi! Skoj att komma ut lite och dansa  = D och dricka goa drinkar! Ska öva lite på dansen idag för det är nämligen premier på SATS i halmstad med Funk! har aldrig dansat det förrut men det låter ju superkul!

image36

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!