Ska försöka fixa...

bloggen nu i helgen, har verkligen börjat sakna den! Men när ni inte kan kommentera känns det rätt oinspirerande, jag vill ha respons!
En av er har ju faktiskt skickat ett mail till min bloggmail istället :) Du är sötast Rebecka!

Ska försöka uppdatera lite då och då under helgen när jag lyckats fixa kommentarsfunktionen. Tills dess bjuder jag på lite bilder från senaste veckan! Det kommer mer jag lovar!


En 22 årig Jenny!Sötnosen ♥


Parkmys


Födelsedagsfirande! Diana och Richards mormor ♥Happy Birthday-girl :)

idag blir jag tant...nä idag blir jag den underbara åldern 22, låter perfekt i mina öron... ja näst efter 4,5,6,7,12,18,24,65 som också låter perfekt :)

Jag har inte fixat kommentarsfelet men ni får gärna maila! yeahnysliv@hotmail.comNy mail

Ja, som ni märkt fungerar det ju inte att kommentera, det fungera först i inlägget "9 har sett crossroads på bio" så där får ni gärna kommentera alla mina inlägg tills jag kommer på vad felet är!

Jag har dessutom fixat en mail till min blogg nu dit ni gärna får maila, tycker jag bara är kul! Speciellt nu när kommentarerna krånglar!


Klicka på bilden!

Kan ni inte klicka på bilden? klicka här yeahnysliv@hotmail.com

Skratt och saknad


Vissa saker är roligare än andra!


Idag fyller min gamla vän Heidi 23 år!
Vi har bara träffats en gång sedan studenten 2005 men hon finns alltid i min hjärna och i mitt hjärta. Snart ska vi ses igen, det måste vi!

Heidi, Jennie, jag och Josefine ♥


Tivoli i Västerhaninge!

Jag vet att det krånglar med mina kommentarer, fattar inte vad som har hänt! men vill ni kommentera något så fungerar det i några inlägg längre ner...helt mysko!

Powerwalken är skitkul, även om jag har svårt att hitta rätt tempo, men det kommer väl. Enligt schemat skulle jag igår tagit en 30 minuters lunchpromenad men jag gick 45-50 minuter istället till Richards jobb :) Är så inspirerad och vill bara gå och gå och gå :)


Idag ska vi på tivoli! Det är tivoli i stan!! Tjoohoo :P
Christina Aguilera & Powerwalk


Bildlänk

Fin bild va? Har alltid gillat den tjejen!

Nu ska jag ut och Powerwalka, köpte Aftonbladets Hälsabilaga idag och är grymt taggad!!


I am learning, slowly.

bye bye VH, nu drar jag till Kalmar (läs gärna på bred kalmaritiska).
Åker klockan 7 och är framme typ halv 3...tjoohoo! Lång resa men det ska bli kul att träffa mamma och pappa och släktingar. Men jag kommer sakna min minigris!! (Yepp, enligt grannfejden är jag och Richard minigrisar båda två!)

Arrivederci, Auf Wiedersehen, Bye bye, Ciao!, Soo long! Hej då!

Tills jag kommer tillbaka, skruva upp högt högt och lyssna...Den växer i mina öron!
"9 har sett Crossroads på bio"

Igår var det denna låten jag skulle ha lagt in, blev lite fel!


"Gjort illa mig - vill ha plåster"

Så säger mina älskade flickor och pojkar på jobbet och precis så kände jag imorse när mitt dumma skosnöre var i vägen för min fot och jag stupade rätt frammåt. Ena knät och den andra handen blev uppskrapade :( Skönt att älsklingen var med och kunde krama om mig lite, när jag väl kom till jobbet blev jag omplåstrad :) hehe, vem är barn där egentligen? haha!!

På tal om något helt annat. Folk från Stockholm tycker väl det är hur fånigt som helst att bli alldeles till sig när man ser en kändis men jag tycker alltid att det är lite coolt. Fast att det händer typ var och varannan dag (i alla fall när man är inne i stan). I alla fall. Dagens kändis är dadadada


Färjan - Håkan! I alla fall tror jag det :P

Till sist en liten trudelilutt jag lyssnat på massa gånger senaste dagarna:


Påsk-sångsamling-lunch-pyssel

Japp så ser onsdagen ut på min förskola :) Ska bli kul att se hur det är när det händer nått speciellt liksom! Och påsklunch låter ju gott!
På fredag ska jag till Kalmar. Jag längtar efter mammsen och pappsen så jag dör!! Nä inte riktigt men det var faktiskt i Januari vi sågs senast, Elisabeth har ju varit och hälsat på efter det själv. I alla fall så skulle dom fira påsk i kalmar så då åker jag också dit! Richard stannar hemma. Ska bli rätt skönt att få sakna varandra igen. Från distansförhållande till sambo bara sådär är väldigt stor skillnad. I think we need it. Även om det just nu känns otroligt bra ändå ♥


"Du är för snygg för mig...alldeles för snygg!"

Elisabeth för er som undrar, ska nu vidare till någon farm tillsammans med en tjej hon träffat där nere för att plocka frukt om jag förstått det hela rätt. Därefter resa runt lite och ta liknande jobb.

Puss på henne också såklart ♥Vår...eller?

Vår, sommar, vinter, höst? Vilken årstid är det nu egentligen? Det blir varmt, jättevarmt...nästan sommarvarmt, sedan blir det kallt...ungefär höstkallt. Eller vårkallt? Jag vet inte, jag längtar i alla fall till sommaren grymt mycket. VIll åka utomlands men vi får se hur det blir. Är ju mycket annat som vi måste ta in, bil tillexempel...blir det bil eller semester? Eller både och? Ja vi får se...jag vill helst till underbaraste grekland i sånafall. Men vi får se.

Inte Rhodos dock. Det var en fin ö och en underbar semester men denna gången vill jag ha sandstränder och varmt vatten :)Igår var Richards kompis Jimmie här på besök från nässjö, eller han hade sovit över...När vi skulle skjutsa honom till hans föräldrar stannade vi till på årsta havsbad som ligger ca. 5 minuters bilväg från oss och ojj så mysigt det var. Har bara varit där när det varit snö innan!


 


Hoppas ni har mer sol idag än jag!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!