Nyårsafton innebär att...

det är:

* 14 dagar till seminariet där vi får domen om examensarbetet
* 17 dagar till examensdagen
* 23 dagar till jag flyttar :):)
* 32 dagar till jag börjar nya jobbet
* 365 dagar till 2010

och massa annat som kommer hända!


Gott nytt år!!!


 


Scotts :)

Var i Trollhättan idag och såg mina idoler ;)
Älskar deras version av denna låten



Scotts - två mörka ögon


Det är mycke nu

med jul, examensarbete, gips, lägenheten och allt annat som ska sägas upp eller bli medlem i. Så bloggen har fått stå åt sidan ett tag och så kommer det fortsätta vara även en stund framöver.

Men visst är jag i alla fall duktig som ger er ett litet inlägg då och då :)

här kommer bilder från min och elisabeths härliga fredag!


jag på båten till Helsingör


Elisabeth i Danmark



ho ho ho, idag är det dan före dan före dopparedan


Hej då Helsingör

 
och heeey parteyy


Party Party





Gamla bilder - men ikväll är det party med syrran som gäller!!

glöggmys, singstar och julklappar!

Igår kom Elisabeth på besök hit:) alltid kul!! Får se när vi åker hem.
ialla fall så var vi hos ida på kvällen och åt supergod mat, drack supermysig glögg och sjöng superbra i Singstar, dessutom fick jag superfina julklappar :D Det kallar jag en superkväll.

Dock så var jag hos ortopeden i tisdags och dom la om bandaget runt min gipsskena, det blev sååå hårt så igår kväll skavde det som f*'***n så vi tog av den yttersta bindan och satte lite lösare, men jag måsteändå till vårdcentralen idag och fixa till det. om dom kanringa nångång!


puss på er!

Shake my world!

ojdå! var det jordbävning??
Japp även jag här i halmstad märkte av den... Eller klockan var ställd på 6.30, men jag vaknade några minuter tidigare av att regnet slog på mitt fönster, det är ändå rätt vanligt här med regn och blåst så jag brydde mig inte mer och sov några minuter till, sedan var regnet som bortblåst när jag väl gick upp. Var det inte regn? Kanske var det nått annat som gjorde att fönstrena lät...läskigt!

Jaja nu ska jag till skolan! pusspå er!

Liseberg, 13 December 2008



Världens sötaste lillasyster!

     
Min Lillasyster & Min pojkvän

 

Och så jag

      
Älsklingen och jag


Så tog jag massa såna här bilder såklart

Long time ago

I know!! jag har varit sämst på detta ett tag nu...Att blogga alltså! Skärpning nu!!

För längesedan nu, närmre bestämt den 5 december utmanade sötaste Niki mig!

Reglerna är:
· Skriv vem som har utmanat dig.
· Skriv ner 6 stycken saker som gör dig lycklig.
· Publicera reglerna och utmana 5 stycken.
· Lämna en kommentar till de som du har utmanat och låt de veta att de har blivit utmanade.

Lycka för mig är:
1. De små sakerna i livet som lyser upp vardagen. Ett gulligt sms, en fin komplimang eller bara ett leende
2. Att få vara med familjen eller vänner och skratta
3. Småbarn. Deras skratt, deras gråt, deras vilja & nyfikenhet. Glittret i deras ögon gör mig lycklig.
4. Att vara i Scandinavium och se Frölunda vinna, bara en match eller ett SM-guld!!
5. Att vara älskad och att älska. Jag älskar dig Richard!! Ingen gör mig mer lycklig än du!! 
6. Pengar. Inte i mängder, men jag blir lycklig när jag känner att jag har råd att unna mig nått litet extra.

jag utmanar de som vill :)



Eller varför inte ett roligt skämt?

You really do care, don't you?



I Love you babe!
Tack för att du bryr dig

Sälen fortsättningen

Dag 4 (Lördag)
Lördagen börjar strålande, eller nää jag har ont och åter ont men försöker bita ihop. Går till doktorn i Tandådalen som ger mig intyg att jag inte kan åka mer och som glör att jag får pengar tillbaka både på liftkort och snowboarden!! Sååå skönt!! Dom andra är återigen i Hundfjället medan jag går i T.dalen och fotograferar litegranna (bilder kommer senare idag). går hem och ser på skidskytte och sedan äter vi allesammans en trevlig lunch! Följt av en trevlig eftermiddag och dansbandskampenkväll :)

Dag 5 (Söndag)
Stackars David blir dålig samma dag som vi ska åka hem. Vi tar bilen till Lindvallen där Ida och Richard åker några timmar medan jag shopper en dödssnygg Sälen-hoodie :) love it!! har dock så trång mudd att den inte går över gipset utan att göra ont. Men om 3,5 vecka kan jag ha den :DSen var det en låååång färd hem till mam och papp.

Imåndags hade jag och Elisabeth shoppingdag i GBG och opå kvällen hockey såklart! frölunda -brynäs...

nu sitter jag på stationen för hemresa innan jag åker tillbaka igen på fredag!

puss

It's not the fall that hurts... It's when you hit the ground

 Nu är mitt gips inne på sin fjärde dag. Av fyra veckor!! jag har vant mig mer och mer av att ha det där nu, men från och till gör det jävulskt ont!
Resan till Tandådalen, dag ett (onsdag)
Jag ida och david åkte upp till  Karlstad där vi sov. När vi skulle hämta nyckeln visade det sig att världen är liten och att davids systers kompis också är en gammal klasskamrat till mig.
 
dag två (torsdag)
Vi äter frukost på macke donken och hämtar sedan upp richard my loverboy vid tåget och åker några timmar till. väl framme hämtar jag ut min snowboard och upptäcker att detta var svårare än jag trodde. jag ramlar på rumpan elller knäna innan jag ens lyckats ställa mig upp. Men efter någon timma ly ckas jag ifallafall ta mig ner nån meter innan jag dundrar in i snön med rumpan igen. Efter dag etts åkning tyckte  jag snowboard och snö var TRÅKIGT och jag hade såååå ont i handlederna. Vi fick vår superfina lägenhet och kvällen innebar tacos, med vilda gester och lite gott att dricka :)

dag tre (Fredag)
Jag köpte handledskydd eftersom jag fått så ont dagen innan. Vi (eller dom duktiga 3 andra åkarna) villke testa några nya backar såp vi tog liften till hundfjället (lift med snowboard är läskigty!!). Där började jag fatta galoppen. jag kunde ju åka!! lite i all fall. det var ju faktiskt roligt!! Jag åkte sittlift för första gången och vi fikade i en fjällstuga hööögt upp!! på vägen ner blev det många hårda fall, ju fortare jag kunde åka desto hårdare blev smällarna. Jag hade ont i hela kroppen!! när jag nästan hade kommit ner för den långa, branta backen åkte ida och david iväg för att åka lite själva...(i sin egen takt). Richard tänkte att det var så lite kvar av backen så han åkte ner före mig. och jag, jag kunde ju!!! tog mig ner för den sista branta delen. Väl nere ser jag richard en bit bort. Jaha tänkte jag och börjar glida bort mot honom på brädan. *krasch bom bang*. plötsligt ligger jag på marken iigen, handen kunde jag inte röra och det gör så ont att tårarna sprutar. Men jag har legat i smärtor många gånger denna dan, och richard som inte ser hur mycket jag gråter tror att jag snart ska resa mig igenl. Men icke och han kommer snabbt och tar upp min hand vilket gör ännu ondare! han yar av mig vanten och handledsskyddet och börjar lägga snö på vilket var underbart skönt. David och Ida kommer, david åker och kollar  in sjukstugan men det var stängt. samtidigt kommer en kille på skoter och tar över, han klämmer och känner och lägger nån form av plast som ska vara som gips, jag får åka med en annan kille till tandådaslen och träffa läkaren, han tror det är en spricka och skickar vidarte mig till läkar mottagning i sälen där jag får röntgas och få gips.   
Resten av dágen har jag mest ont och är ledsen för hur denna semestern skulle bli. ensam. men det blev inte så farligt. tillslut lyckades jag, efter många om och men få på mig jacka och skor ocg en vante och ta mig ut och fotografera lite. på kvällen sjöng vi singstar dom andra drack sprit och hopppa ut genom fönstret till snön.

to be continued...

Live from tandådalen

Dom andra är ute och åker. Men inte jag.för jenny har fått en spricka i handleden. Fick åka scooter till doktorn igår. Sedan blev det röntgen och gips. Jag har SKITONT! Hoppas ni har det bra allesammans! Berättar mer när jag kommit till mamma och pappa på måndag! Puss på er!

Ikväll åker jag

Jagg ikväll drar vi till fjällen fest hela kvällen :) Hehe  fast det blir en övernattning i Karlstad där vi ska hämta upp Richard som kommer med tåget i morgon bitti. Min lilla älsklingsskrutt!
Så igår lagade jag två middagar som jag ska ta med mig dit. Och jag packade en massa. Herregud jag ska ju bara vara borta några dagar :P

Nu sitter jag och väntar på att HFAB ska komma och besikta min lägenhet. Mellan 9-15 kommer dom...så jag måste ju sitta här och vänta.


Nu är det mys här i mitt hus :)





Puss på er!

Just nu

Har jag sååå mycket att göra men absolut ingen energi. Det är därför bloggandet har fått vila lite tillsammans med mig.
Imorgon kommer nån och ska besiktiga min lägenhet, sedan på kvällen åker vi till Karlstad, för att sedan på torsdag morgon ta oss till Sälen!
Jenny på Snowboard första gången :P tjoohoo! :D

Nä, som sagt... so much to do and so little time to do it.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!