Världens bästa film. Ever?



Nu är lägenheten påskriven!! Älsklingen och jag firade med att gå och se Twilight på Bio. I must say- en av de bästa filmerna jag sett! Om inte den bästa filmen jag har sett.

Vilken är eran favoritfilm?

Mitt andra hem

Så sitter jag här igen då! På mitt andra hem. På tåget! Var inte meningen att jag skulle åkt nu igen men vi ska till banken och mäklaren så det gör inget:-D jag upptäckte att jag har över 10 000 poäng på sj prio! Skrämmande att jag åkt så mycket men det betyder en gratis resa hem! Puss på er!

Vissa saker kan man inte annat än älska

Exempelvis vissa klänningar. I synnerhet dessa klänningar från Asos.com


ASOS Wrap Front Satin Bandeau DressASOS Cross Front Taffeta Prom
£38                                                                 £45

ASOS Checked Bandeau DressProphecy Gathered Bust Embellished Strap Dress
£45                                                                         £70

Helt olika men lika underbara. Eller vilken tyckte du om bäst?


'
Och så påminner jag er igen om att gå in och nominera min eller nån annan blogg ni gillar (helst min ;)) hos Diana.
Klicka här så kommer ni till nomineringen!
You know you love me ;) ;)

Life is a rollercoaster

Och just nu är jag på vägen upp, ni vet uppförsbacken precis i början. Den som finns i både Balder och Lisebergsbanan. Samma uppförsbacke jag träglat mig uppför under de första 20 åren i mitt liv, men som nu på det 21 börjar närma mig toppen, mycket positivt händer som tar mig frammåt och uppåt. Ni vet känslan när man sitter i bergodalbanan- det är spännande, man känner att det kommer hända någonting men man kan inte riktigt veta hur det ska kännas. Det kommer att gå fort, det kommer gå upp och det kommer gå ner. Just nu älskar jag denna karusell, den är underbar, men jag vet den kommer vara blandad av oro, rädsla, skratt, pirr-i-magen, lättnad och fullständig lycka.



Och tillslut tar den slut, och du får köpa en bild på dig själv,
skirkande med håret flygande åt alla håll.



Bjuder på denna ;)

Back from school

Och bläää vad jobbigt det är att skriva examensarbete...jag är såå trött på det. Vi skriver en grej och för höra "nja...det känns som det snarare ska vara detta" jaha, så får vi ändra och läsa in oss på nya saker och så får vi höra "nja....det känns som vi ska stryka det helt och hållet och skriv att ni gör en kvalitativ fallstudie" jaha! jaja...vi får väl se hur det går!

Måste råplugga nu i alla fall, det ska ju snart vara färdigt!!! AHHHH!!! :D
Jaja, allt ordnar väl sig tillslut. Kanske.


Bild: Jag


Sedan undrar jag ifall ni inte kan nominera mig eller nån annan blogg ni gillar hos Diana. Alltså här.
Hade ju varit jätteroligt! Har bara blivit nominerad till något en gång och halvvägs in i omröstningen la hon ner sin blogg :P

Nu ska jag plugga! Puss på er ♥

Snökaos, I dont think so!

Jaha, nu är det tydligen snökaos i hela landet också. Det säger i alla fall Aftonbladet.  Jasså säger jag? Det mest snöliknande jag ser är det minimala lagret med frost på biltaken här utanför. Och storm, nja. Det har väl sällan blåst så lite i Halmstad som nu. Så nej Aftonblader, det är inte snökaos i hela landet.

stockholm En cyklist kämpar sig fram genom stormen och trafi
Bild från Aftonbladet


Bild från mig



Yeah!!!


Jaaa säljarna har godtagit vårat bud så snart är lägenheten våran!!
I'm Sooo Happpppy!!

Lycka <3

Älsklingen ringde precis och sa att vi fått vårat lönelöfte. Tårarna började rinna ner för mina kinder. Jag förstår inte, jag visst ju redan att vi typ hade fått det, vi skulle bara skicka in lite papper, men nu när det är KLART så känns det så skönt. Även om vi inte får just den lägenheten vi budar på just nu så vet vi att vi får ta lån för en annan. Snart kommer jag få bo med killen jag älskar mest ♥


Wiiiihoo I'm soooo happy!!!



Älskling ♥



Nu är jag bara några ynka poäng från att få ett presentkort på gratisbio.
Därför tänkte jag så här.
Ifall någon av er läsare, behöver bara vara en, blir medlem där. Vet att dom flesta redan är det. Men i alla fall, i fall minst en av er blir medlemmar (och själva tjänar ihop 100 poäng vilket inte är så svårt)! Lovar jag att för mitt presentkort också köpa någonting som jag lottar ut i bloggen :)

Som sagt är det inte svårt att samla ihop poäng. Exempelvis jag som åker till Stockholm stup i kvarten, ifall jag bokar ett flyg genom någon av gratisbios länkar har jag fått 330 poäng. Köp linser och få 120 poäng eller helt enkelt bara besök massa sidor. Det finns oändligt många annonser att få poäng genom!

Nej nu ska jag tjata om dessa gratissidor, det är bara det att jag är sååå nära!!

Haha :)


Vinnare är korad!

Och vinnare i min tävling är Emelie. Det innebär att hon får välja pris först, detta har du att välja på!!

Emelie valde Love Game Dice.

På andra plats kom Elisabeth
Och på tredjeplats kom Beccsbox

Grattis!!!

Nu ska jag återgå till lite mer X-arbetesskrivande innan det blir sängen!



Idag upptäckte jag dessutom en ny gratissida, ni har kanske sett den förrut. Man kan i alla fall få presentkort på Siba och Onoff. Är ni intresserade av det, klicka här.


Denna va ju söt :P

Sista chansen!

Idag är sista chansen att vara med i tävlingen, den avgörs ikväll klockan 20.00


Klicka på bilden, för att komma till tävlingen eller tryck här.



Nu ska jag titta på skidstafetterna sedan blir det träning av nått slag.

Jag blir rörd till tårar

Gick in på min kära, älskade gamla barndomsvän Heidis blogg(inte den heidi som flyttade till finland utan en annan heidi) och möts av det här.

"Jag vill bara ge en liten (läs STOR) eloge till min kompis Jenny som jag verkligen tycker är såå fantastisk! Vi har gått i samma klass sen fyran och hela vägen upp till studenten. Hon har alltid varit målmedveten och vi retades lite eftersom hon började skolan som sexåring och därför var ett år yngre än oss... =) Stackars tös! Hursomhelst flyttade hon till Halmstad efter gymnasiet och typ nu när som helst har hon sin förskollärarexamen - 21 år gammal! I'm proud over you girl. Men historien tar inte slut där... Hon har dessutom träffat världens sweetest guy (via facebook tror jag det var...) och de ska flytta ihop nu (i sthlm där han bor då). Hon har fått fast jobb som förskollärare - fortfarande 21 år gammal!
Jenny - YOU ROCK!!!


(Gumman! Jag har STULIT denna bild från din blogg!!! Fick jag det? Annars deletar jag den... Fast den e fin...)"




Min Heidi, som liksom tog en helt annan väg i livet än jag. Hon flyttade upp till sin kille i Värmlandsskogarna direkt efter studenten och gifte sig något år senare. Denna kille var mycket äldre än heidi och hade två barn. Det var många som hade och har fortfarande tror jag åsikter om detta. Men de lät inte det stoppa dem, kärleken har ingen åldersgräns.
Samtidigt som hon 19 år gammal fick en familj att "ta hand om" fixade hon en utbildning, köpte sig ett hus och blev vuxen mycket tidigare än oss andra. Men hon är en kämpe.
Jag älskar dig och jag saknar dig ♥

Hon är dessutom grym på att skriva, och hur ofta jag än har skilda åsikter gentemot henne är det otroligt intressant att läsa det hon skriver. Fröken utrikeskorrespondent!


♥Fast som jag sagt så många gånger till folk, DET ÄR INTE FÖRSKOLLÄRAREXAMEN. Det är examen som LÄRARE FÖR DE YNGRE ÅLDRARNA - alltså barn i ålder 1- 12, upp till årskurs 5 ♥

Frölunda, Frölunda bäst i hela väst!

Och laget som vi gillar allra mest!!!
Fasen va gött att "krossa" Färjestad! Det finns knappt någon bättre känsla!

Inledningen var väl sådär på säsongen. Men nu jäklar. Frölunda mot SM-Guld 2009



Bild: Jag från någon match mot Brynäs:) ...Inte västa kvaliten dock.

Anna, Robin, Alice och Kevin i all ära

De gav mig alla lite gåshud igår. Kevins version av if tomorrow never comes fick nästan mig att gråta mer än hans flickvän. Och Robin! Vilken överraskning.
Men det som gjorde mig mest intresserad och som gav mig den där Jag vill höra mer känslan var helt klart när Johan och hans bror sjöng.
Jag vill höra mer!
Johan själv är inte min favorit, men dom två tillsammans. Som ljuv musik för örat :)

Nu blir det lite examensarbetesplugg!



Bara 12 dagar kvar till Jag, Ida och våra underbara pojkvänner ska till tandådalen :)


21 November 2008

Nu sitter jag här i Halmstad, åkte hem igår för vi behöver plugga lite (läs mycket) examensarbete. Var hos Ida förrut en stund med det finns fortfarande mängder att göra!
Ska plugga lite hemma men först ska jag iväg och träna :)

Ni missar väl inte tävlingen som avgörs på Söndag?


Alla vinster är från min favvosida Bluebox! Ska även köpa massor av julklappar där då deras sortiment är helt fantastiskt!!

Jag känner mig lite dum...

...som får jobb när alla andra varslas hit och dit. Man vill liksom inte glädjas på samma sätt med risk för att någon ska tycka man är arrogant eller något, då så många faktiskt har drabbats av nedskärningarna osv. Men samtidigt kanske jag ska känna mig smart som utbildat mig inom en bransh där det alltid kommer behövas folk. I alla fall så länge folk föder barn (folk blir arbetslösa -> fler är hemma -> inget att göra -> oooppss ett barn blir till), så jag tror inte vi kommer få färre barn. Däremot kan vi få större barngrupper per pedagog tyvärr. För jag hoppas sannerligen inte att de tar in robotar och maskiner inom det yrket också.

Min tävling som fler och fler är med i verkar ha missuppfattats av somliga. Det är nämligen så här att det är en fördel att bli medlem på någon av gratissidorna, men absolut inget tvång. Utan det räcker att du skriver om tävlingen, eller bara en liten länk till den på din blogg så kan du också vara med och tävla :) Easy bananas!
Har du mot förmodan missat tävlingen finns den här.



Nu ska jag gå och mysa med min favoritbusan, sedan ska jag laga mat till "familjen".

Jag är anställd :)

Eller, rättare sagt, jag är anställd från 2 februari!! Men fatta att jag har ett jobb nu i Stockholm! Nu är det bara lägenhet som saknas innan det är gött mos :) haha gött mos säger jag aldrig men på Älsklingens firmafest tjatade dom på mig att säga det! Va liksom? Bara för att jag kommer från västergötland innebär inte det att jag säger gött mos :P

Nu ska jag städa lite i mitt och Richards rum, ja, jag är här så ofta så man kan säga så! Sedan ska jag pluggeliplugga lite.


Bild jag tog i skogen i måndags
Som mig och Richard. Hur olika vi än är, måste vi vara nära varandra :)

Tisdag 18 November. 12.53.

Först vill jag be om ursäkt för att jag: dels är dålig på att uppdatera just nu och för att jag är usel på att svara på era kommentarer.

Igår var vi på en andra visning, på samma lägenhet som första gången, det var mäklaren som ringde och frågade om vi ville titta igen. Tyvärr verkar ganska många vara intresserade av den men hon trodde ändå inte att den skulle gå upp så mycket i pris. Vi får väl se. En hyresrätt verkar väldigt långt borta´. Tyvärr.

Jag skriver på mitt och Idas examensarbete, det går lite segt, men det går. Vi ska nog bli klara med det där också. Hoppas jag!!

Ni som tror att jag blir utan skog för att jag flyttar till Stockholm kan tänka om, för igår var jjag ute på en riktigt mysig skogspromenad. När jag bodde hemma i Göta mitt i skogen nästan, tyckte jag inte om den. Nu älskar jag den!




Inte varje dag man går i skogen med kjol :)


Det är fortfarande inte så många som är med i tävlingen.
Så eran chans att vinna är stor.
Klicka här för att komma till tävlingen!

Nu får det räcka.

Ingen mer skit ska passera min mun nu. Inte sån skit äcklon! Godis, chips, McDonalds, onödigt många smörgåsar, läsk. Sån skit! Detta går inte längre.
Under flera års tid, 3 års tid. Sedan jag flyttade till Halmstad och började träna. Har jag kunnat äta i princip vad jag vill utan att gå upp nått hiskeligt. Jag har inte heller gått ner utan legat stabilt. Jag har varit nöjd. Jag har skrivit blogginlägg om att man ska vara nöjd med sig själv. Men jag är inte nöjd längre. Jag har varit Stockholm, på flera mils avstånd från gymmet i Halmstad. Jag har varit sjuk väldigt mycket. Jag har tappat kontrollen.
Jag tror allt blir bra när vi flyttar. När jag kommer laga mat själv osv. Men det är nu det inte är bra. Det är NU jag ska komma igång med träningen igen, om inte på gymmet alltid så promenader, man kan faktiskt träna hemma, eller varför inte åka och simma.
Jag kanske låter extrem. Men det är bara för att jag själv ska ta tag i det. Annars är jag för snäll mot mig själv och kommer för många gånger att tänka, skit samma.

Säg NEJ till älsklingens mjölkchoklad som ligger en halv meter från min näsa. Säg NEJ.




Wii :)

Inatt var vi hos Richards pappa och spelade Wii, klockan 4 typ bestämde vi oss för att åka hem, jag var lagom trött och osäker på att köra men det gick bra, det var i alla fall skitkul att spela och något vi gärna har i vårat hem när vi får tag på lägenhet. Vi är i alla fall med och tävlar om ett spel med bästa motiveringen ever. Säger dock inte vilken ;)

På tal om lägenhet. Nu ska vi strax åka på visning!! Wiiii :)

Missa nu inte tävlingen!! Med 3 vinster och 3 vinnare :)

Bilder från i Onsdags

Nu drar jag till Stockholm!! Lite bråttom, har massa grejer att fixa fortfarande!!

Lite bilder från i Onsdags innan jag måste fortsätta



SingStar är ~KUL~


Ida den rara och den fina, oj...det rimma inte lika bra som i min hjärna :)

 

Och så lite smaskigt :D


Ni missar väl för guds skull inte tävlingen??



16.38 Framme i Stockholm!!
Nu måste jag byta om och makea up mig :)
Ska bara visa vad min söta pojkvän har gjort till mig :D haha


Mer killar tack :)

Synd att så få verkar vilja vara med i tävlingen. Men tur för er som är det, större chans att vinna då ju.


Fina priser står ju på spel!

Imorgon ska ju jag på nån form av middag/fest på Richards jobb i Stockholm men jag vet inte vad jag ska ha på mig alls!! Tog en snabbis in till stan nu. Precis när jag började cykla fullkomligt vräkte regnet ner. Så jag var snygg som en blöt katt när jag kom in i affärerna :) Hittade inget annat än svarta strumpbyxor så jag får väl ta av något jag har.
Vilket ju egentligen inte är lite.
Men vadådå?

Förövrigt önskar jag att jag kunde skriva lika bra blogginlägg som två av mina absoluta favoritbloggare.
Båda är killar. Konstigt.
Den ena heter Daniel
och den andra heter Erik.
Mer killar i bloggvärlden säger jag :)

Gratismode/tävling i yeahnysliv

Ni har säkert inte missat den nya gratissajten gratismode? Blir ni medlemmar genom mig, vilket ni kan bli genom att trycka på denna länken. Har ni inte bara 50 poäng gratis utan ni har också chansen att vara med och tävla om tre fina rosa priser. Jag kommer dra 3 vinnare, den jag drar först får välja pris först osv. Förstår ni? Tycker det är roligare när fler får vinna :)

Reglerna är alltså:

1. Bli medlem på gratismode här! (är ni medlemmar på gratismode finns alltid gratisbio eller gratisgen, eller varför inte gratisgodis. Supergratis är ett annat alterativ!) Ni får då ett extra bidrag i tävlingen (alltså ditt namn står på två "lappar"). det är viktigt att ni blir medlemmar genom min länk, annars kan jag inte se att ni har blivit medlemmar!

2. Är du redan medlem på alla dessa sidorna så kan du istället bara skriva om tävlingen i din blogg! Så är du också med och tävlar!! Låna gärna min bild!
2. Skriv en kommentar till mig att ni är med och tävlar.

4. tävlingen avslutas förmodligen nästa söndag!

Alla vinster från bluebox.se

Fick en kommentar



Aww :) tack :) Nu känns det ju verkligen som jag vill flytta direkt!!


Ska till Ida nu en snabbis för att hämta grejerna från igår och kanske plugga lite innan vi drar åt varsitt håll i landet igen!

Puss på er

I'm in love with Scotts <3

Nu ska jag till Ida och sjunga singstar och äta smörgåstårta :)

Men innan dess vill jag bara erkänna att jag älskar dansbandskampen som går på SVT på lördagar och att jag är kär i sångaren i Scotts, den blonda killen här på bilden :) Jag är en tönt och jag vet det!!

Scotts charmade publiken
©SVT

Nu sitter jag och...

...äter frukost såklart, har precis mailat över examensarbetet till Ida för jag ska dit och plugga idag. Nu jäklar händer det grejer och det är så kul att se i arbetet!! Vi måste förmodligen köpa lite böcker idag också, eftersom ALLA vi behöver alltid är utlånade från biblioteket!!

Imorse ringde jag till jobben, tackade ja till ett och nej till ett. Så nu har jag jobb!! Nu är det bara lägenhet som saknas så är allt perfekt!! Men det kommer ju bli lättare att få lån till en lägenhet nu när både jag och älsklingen har fast anställning! :)

Ikväll blir det singstar igen :D woohoo!!
Såg dessutom på Facebook att min sångpartner här fyller år idag, så grattis till henne :)

Nu får det vara bra :)

Har ändrat header hur många gånger som helst idag men nu är jag nöjd :) Med hela designen faktiskt, blev lite annorlunda but I like it!!

Jaja, nattinatti på er sötnosar! Får väl se hur mycket jag kan sova eller om jag bara ligger och tänker över jobbet!!


Va längesedan jag slängde in en egobild :)
Va visst lite rufsig i håret :D

Tack ni är för söta!!

Jag är fortfarande glad, den andra förskolan ringde också så nu har jag två jobb som båda vill ha mig. Nu är bara det jobbiga - vart vill jag helst!! Snacka om I-landsproblem deluxe!


Jag har en ny favoritblogg. Eller den ställer sig väl till den hyfsat stora skaran av favoritbloggar. Den heter http://tvgodis.blogg.se och där står det mesta om mina favoritprogram!! Just nu är det Tv godis awards med kategorin - bästa kärleksparet! Jag har röstat! Gör det ni också!!

Dagens bloggtips är alltså http://tvgodis.blogg.se


AHHHHH!!!

Dom ringde precis från en av förskolorna och erbjöd mig tjänsten!!!! :D jag är helt i chock!! Jag trodde inte jag skulle få det, så jag har sagt till en annan förskola att jag är väldigt intresserad av att jobba där så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till...dom skulle ringa denna veckan men jag har inte hört något!! :D

ahhh ;D helt galet skoj!! Men nu blev jag ju nervös för hur jag ska göra med den andra förskolan :) jaja, nu ska jag mest vara glad!!

Puss på er!

Hej, tjo och klackarna i taket!

På onsdag blir det party på Kåren med tillhörande Singstar-förfest hos Ida, ska bli superkul!! Hon har dessutom några nya spel så det ska bli FABOULOSO :D  vad nu det var för stavning :)



Sedan på fredag åker jag tillbaka till Stockholm och ska på party på Älsklingens jobb, eller det är väl nån middag men han sa att det kan gå rätt vilt till :)



Party Party week - I like it :)

Hej, tjo och klackarna i taket
nu visar vi helt naket hur modiga vi är
Inga ord kan bli för stora
vad har jag att förlora
Så är det med det!

Senare när berusningen har lagt sig
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
man får se upp hur man beter sig
och då skrattar jag nervöst


Termosar eller ja...termisar

Nu ska jag och Ida plugga!
Tänkte bara slänga in ett tips om ett par vita termobyxor som jag säljer på tradera!! Helt nya!! Lappen sitter kvar och allt!!

Klicka på bilden


Gokväll i stugan!

Håller på med en ny design men blir aldrig nöjd!! åhhh...!! jaja det ger sig väl såsmåningom!

Igår var jag med familjen i Ullared och det var helt sjukt mycket folk, köerna var oändligt långa bara för att få komma in. När vi kom ut var det minst dubbelt så långa :O
Hittade i alla fall snowboard kläder, fick dock med mig två termobyxor så det blir väl att sälja ett par. Var nämligen så att det var ett set med både byxa och jacka, men byxorna passade inte så jag fick köpa ett annat par också :)

Grattis till Kalmar som vann SM-guldet i fotboll idag :D Riktigt roligt, speciellt för min KFF-pappa :) Han var på matchen idag här nere i Halmstad, jag ville också gå men visste inte när han köpte biljetter vilken tid de skulle komma och titta på min lägenhet.

Imorgon och veckan frammåt blir det superplugg med Ida!! Då jäklar ger vi järnet!

Bilder ut min fotobok!

   
   

Klicka för att se bilderna större!! Och scrolla ner till inlägget under så förstår ni vad det handlar om :)




Orkar inte mer nu...fortsätter med designen imorgon...:P

Fujifilms fotobok

Jag har nu fått möjligheten att testa Fujifilms fotobok och jag är mer än nöjd. Jag valde att göra ett album med mina egna bilder och det var enkelt att utforma varje sida så den blev speciell och det fanns många valmöjligheter för hur layouten skulle vara, där du kan ha både egna bilder eller andra, du kan dessutom ha text i den och olika bakgrunder, så jag är SUPERNÖJD!! Varje sida blev med strålande fotokvalitet!!

Gå in och beställ en fotobok du också! Kanske en julklapp till någon du tycker om?



Jo men det var inte så illa...

De där intervjuerna var inget att vara nervös för, även fast det var väldigt speciellt att vara på intervju tillsammans med de andra 2 som var kvar och sökte och 4 av de som jag i sådana fall kommer arbeta med!

Nu ringde precis den som jag var på först igår och sa att dom är väldigt intresserade av mig men ville ha ytterliggare en referens, så nu måste jag fixa det! : ) Hoppas det går hem!! Måste nästan ha ett jobb så vi kan få en lägenhet!!!

Nu är jag på väg hem till mor och far och imorgon åker vi ner till halmstad allihopa :)

Måste också berätta att jag på sista tiden har mått helt knäppt, det är därför jag uppdaterat sådär. Efter jag slutade med dunderkuren pencillin har jag varit darrig, haft huvudvärk och varit svimfärdig för det mesta. har hört att man kan få insulinkänningar och sånt efter en pencillinkur om man inte äter ordentligt och, nja, det kanske jag inte har gjort, så nu stoppar jag nått i magen minst var 3:dje timme :P inte mig emot :D Jag älskar ju att äta :D
Men nu hoppas jag i alla fall att jag blir frisk!

Puss på er mina sockertoppar ♥ ♥

Dags för 2:ndra intervjuer.

Japp jag fick komma tillbaka till båda förskolorna, så idag har jag två intervjuer igen. Den ena känns rätt lugn, ska ut till förskolan och kika och träffa dom som jobbar där och se lite hur det ser ut. På den andra kommer jag sitta i en jätteintervju med massa människor och några andra som söker. Är faktiskt mest intresserad av den första, men vi får se hur det går!
Måste ju ha jobb nu, eftersom det verkar helt OMÖJLIGT att hitta en hyresrätt i Stockholm, och för att få köpa en, krävs högre inkomst än studielån. Så bara jag får skriva på ett papper kan vi ju gå till banken och försöka få ett lånelöfte! Har hittat en jättefin lägenhet, i minsta laget kanske men ändå en 2:a till ett rimligt pris! Vill haaa den!!

Ha en bra dag sötnosar :)

aaaa måste äta frukost sedan sticka :) Önska mig lyckatilL!!

I Måndags

Träffade jag ju min kära gamla barndomsvän Heidi som flyttade till Finland men nu pluggar i Uppsala denna terminen!

Det var supermysigt!! Vi åt en supergod lunch, en sallad som jag nu ätit 2 gånger på 1 vecka. Den är med couscous, kyckling, sallad, sweet chili, thai curry (tror jag) och riven parmesan :P mums!
Sedan shoppa vi loss lite i Stockholm. Tyvärr ville vi handla mer än vad plånboken tillät så om några veckor kommer hon tillbaka :D


Köpte denna varma sko, som dessutom är snygg från Dinsko :)


Och detta är presenten älsklingen fick av mig i födelsedagspresent från http://eccentric.se

Ni missar väl inte min nya nostalgiblogg: http://mynostalgia.blogg.se

Och så var det klart!

Första och andra intervjun är färdig och nu kan jag slappna av för idag...Blir istället lite examensarbetesplugg resten av dagen.
Det var kul att dom uppskattade mitt engagemang för förskolan och dom andra sa till och med "Det är så roligt att träffa någon som är så engagerad för förskolan" :D well grazias! Det är ju det jag vill visa för dom! Jag är inte som alla dom som jobbar i förskolan FÖR ATT DET INTE FINNS NÅTT JOBB I SKOLAN! Jag vill verkligen jobba där och det vill jag att dom ska veta!
Första stället som var en privatförskola har redan ringt tillbaka och sagt att jag får komma på en andra intervju på torsdag :) Här går det undan. Vet dock inte hur jag ska göra sedan, den andra jag var på kändes så himla bra. Vi får se om dom också hör av sig!

Som sagt nu blir det examensarbetesplugg med metoder och teorier - diskurser och intervjuer, analyser och Foucault. Nån som är expert? maila mig för jag känner mig helt blank!


från http://maxkatt2sweden.spaces.live.com/blog/

En söt liten puss till alla mina läsare som hjälper mig frammåt genom era lyckönskningar och goda råd. Ni är helt enkelt bäst hela bunten.
Följ min blogg med bloggkoll




Nu är den gjord, välkommna att besöka: http://mynostalgia.blogg.se/




Hej det är jag som är Jenny och jag är ett nervvrak!

usch nu är det dags för mitt livs 2 första riktiga anställningsintervjuer och jag blir bara nervösare för varje sekund som går!! Vet inte vad jag ska ta mig till!! Men det borde ju gå bra. Vad är det värsta som kan hända?

Sedan fyller världens bästa älskling 21 år idag!! Min lilla pojke har blivit stor ;) Lika gammal som sin tant :P haha
Puss på dig baby!!


90-tals bloggen?

Ja, idag tar min nostalgivecka slut. Men den har varit väldigt populär och rolig att göra!! Så nu har jag nästan tankar på att göra en 90tals blogg. blogginthe90s.blogg.se eller nått :) Dagens outfit, låtar, TV ja allt man skriver om idag i en blogg fast som om det voretyp 1997 :P låter det kul?

Jag kommer ha kvar denna också! Vi får se, har haft två förrut ett tag det blev lite jobbigt men...jo, det blir kanske så :)




http://labutb.falun.se/
klicka för större.

http://minhembio.com/
Tre överraskningar i en!

 från http://godisbloggen.se/
Allt räknades i hur många tuggummin det skulle räcka till! Fick du en tia sa du "åhh då kan jag köpa 20 tuggummin!!"


Tamagotchi Connection
Vi blev förbjudna att ha dom på lektionerna :'( då mår han ju dåligt och kanske dör!! Dumma fröknar fattar ingenting!
Älskade tamagotchi och vill ha en nu med!
Bara för nostalgins skull sökte jag efter denna på altavista istället för google :)

   
Bäst för dig att du kan svara på kortet eller anta utmaningen, annars får du en röd finne i ansiktet ;)


Sist men inte minns, en serie som var med under i alla fall hela min barndom (från vad jag faktiskt minns:) Första säsongen när jag var 5 år, sista när jag var 15. Självklart pratar jag om Rederiet! Efter att ha kollat på massa intron, inser jag att, ja typ alla sveriges skådespelare har varit med i denna serien...otroligt...
Första säsongens intro
 

Sista avsnittets intro


Det finns sååå mycket mer jag skulle vilja ha med. Det kryllar av gamla tv-serier, filmer, låtar och prylar jag vill ska få en plats i nostalgiveckan, men allt har ett slut och man måste begränsa sig.

Sanning eller konsekvens?

Elisabeth tipsade om att denna filmen borde vara med på en nostalgivecka:



Jag tycker även att denna och en mängd andra reklamer passar in:




  
Alla bilder från google.

För att inte tala om alla dessa prylar. Jag hade faktiskt just den blåa date och jag älskade den!! Pamela luktade ju supergott...
Och Elisabeth hade såna där hemska husdjur - vandrande pinnar!!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!