This love ♥Ligger i soffan och tittar på bilder... Har blivit sjuk så blir inga rundor i spåret de närmsta dagarna... :/ suck

Bröllop <3Bild från helgens bröllop mellan min barndomsgranne Nina och hennes Daniel

Dag 4 (löpning 3)Missnöjd...Ska ju gå bättre och bättre...inte långsammare!!

OnsdagDimman ligger tung över Stockholm nu på morgonen. Bilden är såklart inte aktuell utan tagen förra året när körsbärsträden blommade i kungsträdgården.

Idag blir det INGEN träning, är rädd att det kommer bli en tillräcklig utmaning att bara kunna gå med denna hemska TRÄNINGSVÄRKEN!!

Efter jobbet idag tar jag en tur till Uppsala och hälsar på min moster på sjukhuset ♥

Dag 2


Wiihoo jag kanske har det i mig ändå! Det går ju i alla fall åt rätt håll jämfört med gårdagen. förbättring med ca. 1.40 min på en dag. Till historien hör att efter 2.5 km fick jag sån fruktansvärd håll/träningsvärk i sidan från igår att jag knappt kunde andas och fick gå några minuter...Så jag är väldigt nöjd.

Bilden från igår och idag är från pappas telefon i sommras när jag och Elisabeth tävlade. Ska bli en stående tävling när vi ses hemma hos mamma och pappa. Om man säger så, hon hade inte en suck! Det värsta är att hon tränat som tusan efter det ;D

VaxholmI söndags tog jag och hjärtat en tur till Vaxholm. Tanken var att vi skulle dit och promenera men slutade med en mysig fika, strosande och tittande på båtarna. Som ni också ser höll sig inte mitt hår så brunt länge :P Får färga om imorgon tror jag så det är fint till Nina och Daniels bröllop på lördag.

dag 1

Tog tunnelbanan till stan idag för att köpa mig en pulsklocka och kom hem med en Polar RS300. Så hem och kolla pulsen och flåset. Efter en helt träningsfri och godis & fika full sommar skulle jag ut i spåret igen. Kännde mig som ett riktigt proffs med gps-sensor på armen, pulsklocka runt handleden och pulsband under bröstet!

Borde kanske inte börjat på en gång med den backigaste rundan i Orminge men så blev det och efter 2,5 km var jag helt död. Men på något sätt fick jag ny energi och tog mig i mål på en inte helt bra, men acceptabel tid! har dock sprungit vårruset (som är en mycket enklare bana) nästan 10 minuter snabbare!

Imorgon provar vi igen!!

En lovsång till Stockholm i nattenEn bild jag tog förra sommaren i Stockholm. Börjar nog få lite separationsångest nu när flytten är så nära. Plötsligt ser jag allt vackert staden har att erbjuda och blundar för den stress och de miljoner människor som passerar mig upp och ner för trappan vid slussen ;)


Nu är det nära en flytt!! Bara 6 veckor kvar till flyttlasset går och idag fick jag även börja berätta för föräldrar om att jag ska sluta. Blandade känslor! Men de förstår att jag inte flyttar pga arbetsplatsen. För där trivs jag som fisken i vattnet! Om min nya förskola är 1/4 del så bra är jag nöjd! Kommer sakna alla barn där sååå mycket, ska se till att krama om dom extra mycket sista veckorna!


I've heard it all before

Torsdag 11 Augusti 2011

Om mindre än 24 timmar kommer Jonny hem! Äntligen. 2 veckor är ju inte nådigt. 1 vecka är nyttigt, då hinner man sakna varandra sådär härligt lagom men tvp veckor är bara jobbigt. För hjärtat!

Ska erkänna att jag blivit jäkligt förslappad under de 2 veckor jag varit själv. Efter jobbet - Soffan...ända till sovdax typ.

Ska bli skärpning nästa vecka... Då ska jag både börja packa ner lite i kartonger och komma igång med träningen ;) Have you ever heard that before?

Btw. är bilden från när jag och Elisabeth var i Malmö för 2 somrar sedan. Vi tog tåget över till Köpenhamn och inne på tivoli såg jag dom här söta rosa blommorna.

 


Lägenhet i örebro sökes omgående

(Extremt) skötsamt par, 24 och 27 år gamla söker en lägenhet i Örebro, eller närliggande kommuner omgående (inflytt 1/10 2011). Helst en 2:a eller 3:a och gärna inte en hyra över 8500:-/mån. Annars har vi inga speciella krav.
Finns möjlighet till byte mot lägenhet i Nacka.
Hoppas någon kan hjälpa oss!
MVH Jenny och Jonny

Lägenhet i örebro sökes omgående

(Extremt) skötsamt par, 24 och 27 år gamla söker en lägenhet i Örebro, eller närliggande kommuner omgående (inflytt 1/10 2011). Helst en 2:a eller 3:a och gärna inte en hyra över 8500:-/mån. Annars har vi inga speciella krav.
Finns möjlighet till byte mot lägenhet i Nacka.
Hoppas någon kan hjälpa oss!
MVH Jenny och Jonny

Regn, Regn och ännu mera Regn


Äntligen fick Stockholm lite regn...Vart lite torrt här tycker jag. Så vad gör man en dag med konstant skyfall.

1. Man bloggar väldigt mycket (vänj er inte vid 5 inlägg om dagen ;))
2. Man färgar håret
3. Man sminkar sig och tar på sig fina kläder för att ta kort på sin nya hårfärg ;D
4. Man har en photoshoot med sig själv...

Nu finns det väl några envisa jäklar som tycker jag är korkad som färgar håret när det är sååå fint. Men nu har jag varit naturlig alldeles för många månader :) Dock gör kamerablixten att håret ser ljusare ut än vad det är. Blev riktigt mörkbrunt...Men det brukar ljusna ganska snart!

I walk a lonely road


©Yeahny

Tankar om att flytta
Mitt favoritställe i Stockholm, Dalarö

Om mindre än 2 månader kommer jag bo i en ny stad igen...Det ska bli spännande. Min nya arbetsplats verkar väldigt bra, cheferna var trevliga. Staden Örebro verkar fin, mysig, jag älskar ju vatten och det finns ju där ;) Hatar dialekten men de få gångerna jag varit i Örebro har jag inte träffat någon som pratar sådär ;D

Jag tror det löser sig med boende, det gör det alltid, på ett eller annat sätt. Jag vill hellre få tag på en hyresrätt än behöva akutköpa en lägenhet. Men måste man så måste man. Men hellre en hyresrätt i ett sämre område till att börja med för att lära känna stan och vart vi vill bo.

Det kommer vara så skönt att inte ha en timmes pendlingsavstånd till jobbet. Det är 2 timmar om dagen nu, eller 10 i veckan om ni så vill som går åt att bara åka (eller cykla)... Den tiden kan man göra något vettigt av! Kanske gå en fotokurs! Eller börja träna Zumba...

Jag hoppas jag hittar fina vänner i Örebro. Är glad att jag kommer mycket närmare både min fina syster Elisabeth och min gamla vän Heidi, men synd att lämna de vänner jag skaffat här i Stocholm.

Fotoblogg?I min  nya frisyr!

Igår gjorde jag något jag aldrig gjort förrut. Jag gick tillbaka till frisören och sa att jag inte var nöjd. Vilket är olikt mig som är ganska försiktig av mig. Men det var andra gången jag klippte mig där och andra gången jag var missnöjd så därför kunde jag bara inte acceptera det, det kostar ju pengar!
Men dom ändrade lite här och lite där, sen var jag nöjd :)

I can swing on the swing by my self

saknar dig...


<3

Fick ett stativ till min kamera av svärföräldrarna i julklapp. Det blir verkligen skillnad på fotona. Men Det blir ändå inte riktigt bra med mitt gamla objektiv. Så ska nog köpa ett nytt objektiv snart...har sagt det länge men behöver en längre zoom. Blir lite roligare då har jag föreställt mig, men vet inte. Jag vill kunna ta bra närbilder också... :P

Hemmagjord öroninflammation

För några veckor sen stack jag en vass kamspets i örat (det kliade för jäkligt och nöden har ingen lag). Stack sönder hela trumhinnan, och lyckades få det infekterat…en hemmagjord öroninflammation kan man säga :'( Det var nästan värre än en brusten blindtarm...


...ett halvår senare...

 

Guess who's back? Back again??

Well...i alla fall lite gran. Lovar inga 100 inlägg om dagen och allt fantastiskt oviktigt som händer i mitt liv, men jag saknar att skriva av mig lite ibland.

 

Jag då? Jo jag har hunnit bli 24 år. Har sedan sist hunnit besöka en världsmetropol. Åkt olika stora båtar på olika stora vatten. Fikat många gånger. Tränat stenhårt. Inte tränat alls. Börjat träna igen. Jobbat på för fullt. Haft föreläsningar om min avdelnings fantastiska dansprojekt tillsammans med mina kollegor. Fått nya kollegor. Jonny har flyttat. Jag har sagt upp mig. Fått nytt jobb. Vart på visningar. Budgivat. osv osv osv....

 

I Oktober far jag efter Jonny till Örebro.

Tills dess är jag on my own. På vardagar i alla fall.

Helgerna tillägnar jag Jonny ;P


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!