En lång dag...eller en kortfredag?

Idag har det varit en kort dag...den har gått jättefort! Var hos sköterskan på förmiddan men hon fick inte skriva ut recept till mig så då väntar en tur till doktorn om en vecka! Vi var på en liten teater idag för skolan...eller teater och teater...det var en tjej som läste en berättelse och några som spelade musik till...vet inte vad det kallas...musikberättelse?Den var för barn i årskurs 1-3 och där satt vi 40 vuxna människor! haha men det är kul att se vad man kan göra när man väl är "out there" i skolans värld som lärare och inte som den elev man varit i alla år!

Sedan har hela kvällen gått åt att spela dataspelet jag köpte häromdagen Drömjobbet i Rosemond Valley... Det kanske låter sådär lagom moget men det är faktiskt kul att se hur långt man kan komma och driva ett köpcentrum, få öppna affärer och bestämma varor, ordna reklam och jippon=) hehe...Men man blir fast... Lite som the sims fast med den underbara egenskapen att detta tar faktiskt slut någongång! (När pengarna är slut...)

På tal om att det varit kort dag (eller snabb dag)...hade jag och älsklingen en diskussion om långfredagen  - varför heter den så? Är den längre än vanliga fredagar?? Eller? Borde det inte finnas någon kortfredag? Hehe...sånt vi funderar på!

                                                                                     
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Lizette

Tror han kände sig jätte dum efteråt det hade jag gjort iaf :)

2007-04-03 | 21:08:52
http://zettan.blogg.se
Anna

dataspelär kul!

2007-04-03 | 22:02:31
http://pyttis.blogg.se
Syrran

shit, vad är det för ett kul spel?

2007-04-04 | 14:48:00




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!